Рецепт М'який туррон
Туррон може бути м'яким і хрустким, можливо не всім сподобається останній, тому розповім, як приготувати м'який туррон. Десерт на смак і текстурі нагадує нугу, а готується дуже просто.
опис приготування:
На перший погляд рецепт може здатися складним і нездійсненним, а ось за фактом все набагато простіше. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати м'який туррон, без праці. Весь секрет у додаванні вершкового масла, завдяки якому він не застигає і не стає дуже твердим. Можна додати за смаком будь-які горіхи, а дорогий мигдаль замінити арахісом або волоськими горіхами.
1. Сковороду ставлю на вогонь і висипаю всі горіхи, обсмажую їх злегка.
2. В сотейник перекладываю мед, додаю воду і доводжу до кипіння.
3. У киплячу масу додаю цукровий пісок і ванільний цукор, перемішую і варю близько 10 хвилин до розчинення цукрових крупинок.
4. Білки заздалегідь охолоджують, потім збиваю їх міксером до утворення пишної піни.
5. Суміш меду і цукру знімаю з вогню і трохи остуджують, потім ввожу цю суміш у збиті білки.
6. Обсмажені горіхи подрібнюю ножем і вводжу в білково-карамельну масу.
7. Форму для десерту застилаю фольгою або пергаментом, потім щедро змащую вершковим маслом і виливаю масу, розрівнюю і відправляю на 3-5 годин в холодильник.
8. Готовий м'який туррон нарізаю порційно і подаю до столу. Смачного!
- мед— 1,5 склянки
- Цукровий пісок— 350 грам
- Ванільний цукор— 20 грам
- білок яєчний— 2 штуки
- мигдаль— 100 грам
- арахіс— 100 грам
- Грецькі горіхи— 100 грам
- вода— 3 Ст. ложки
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
1. Сковороду ставлю на вогонь і висипаю всі горіхи, обсмажую їх злегка.
2. В сотейник перекладываю мед, додаю воду і доводжу до кипіння.
3. У киплячу масу додаю цукровий пісок і ванільний цукор, перемішую і варю близько 10 хвилин до розчинення цукрових крупинок.
4. Білки заздалегідь охолоджують, потім збиваю їх міксером до утворення пишної піни.
5. Суміш меду і цукру знімаю з вогню і трохи остуджують, потім ввожу цю суміш у збиті білки.
6. Обсмажені горіхи подрібнюю ножем і вводжу в білково-карамельну масу.
7. Форму для десерту застилаю фольгою або пергаментом, потім щедро змащую вершковим маслом і виливаю масу, розрівнюю і відправляю на 3-5 годин в холодильник.
8. Готовий м'який туррон нарізаю порційно і подаю до столу. Смачного!
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'який туррон zhulany.kiev.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name ...' at line 1
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...
Сирники з рікотти
Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...
Товсті пишні млинці на кефірі
Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...