Рецепт М'який туррон

Рецепт М'який туррон
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Туррон може бути м'яким і хрустким, можливо не всім сподобається останній, тому розповім, як приготувати м'який туррон. Десерт на смак і текстурі нагадує нугу, а готується дуже просто.

опис приготування:

На перший погляд рецепт може здатися складним і нездійсненним, а ось за фактом все набагато простіше. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати м'який туррон, без праці. Весь секрет у додаванні вершкового масла, завдяки якому він не застигає і не стає дуже твердим. Можна додати за смаком будь-які горіхи, а дорогий мигдаль замінити арахісом або волоськими горіхами.

1. Сковороду ставлю на вогонь і висипаю всі горіхи, обсмажую їх злегка.

2. В сотейник перекладываю мед, додаю воду і доводжу до кипіння.

3. У киплячу масу додаю цукровий пісок і ванільний цукор, перемішую і варю близько 10 хвилин до розчинення цукрових крупинок.

4. Білки заздалегідь охолоджують, потім збиваю їх міксером до утворення пишної піни.

5. Суміш меду і цукру знімаю з вогню і трохи остуджують, потім ввожу цю суміш у збиті білки.

6. Обсмажені горіхи подрібнюю ножем і вводжу в білково-карамельну масу.

7. Форму для десерту застилаю фольгою або пергаментом, потім щедро змащую вершковим маслом і виливаю масу, розрівнюю і відправляю на 3-5 годин в холодильник.

8. Готовий м'який туррон нарізаю порційно і подаю до столу. Смачного!


  • мед— 1,5 склянки
  • Цукровий пісок— 350 грам
  • Ванільний цукор— 20 грам
  • білок яєчний— 2 штуки
  • мигдаль— 100 грам
  • арахіс— 100 грам
  • Грецькі горіхи— 100 грам
  • вода— 3 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
На перший погляд рецепт може здатися складним і нездійсненним, а ось за фактом все набагато простіше. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати м'який туррон, без праці. Весь секрет у додаванні вершкового масла, завдяки якому він не застигає і не стає дуже твердим. Можна додати за смаком будь-які горіхи, а дорогий мигдаль замінити арахісом або волоськими горіхами.

1. Сковороду ставлю на вогонь і висипаю всі горіхи, обсмажую їх злегка.

2. В сотейник перекладываю мед, додаю воду і доводжу до кипіння.

3. У киплячу масу додаю цукровий пісок і ванільний цукор, перемішую і варю близько 10 хвилин до розчинення цукрових крупинок.

4. Білки заздалегідь охолоджують, потім збиваю їх міксером до утворення пишної піни.

5. Суміш меду і цукру знімаю з вогню і трохи остуджують, потім ввожу цю суміш у збиті білки.

6. Обсмажені горіхи подрібнюю ножем і вводжу в білково-карамельну масу.

7. Форму для десерту застилаю фольгою або пергаментом, потім щедро змащую вершковим маслом і виливаю масу, розрівнюю і відправляю на 3-5 годин в холодильник.

8. Готовий м'який туррон нарізаю порційно і подаю до столу. Смачного!


Подібні рецепти

Морозиво з банана і молока

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'який туррон zhulany.kiev.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name ...' at line 1

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...

Товсті пишні млинці на кефірі

Товсті пишні млинці на кефірі

Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...