Рецепт Свинина на реберцях

Рецепт Свинина на реберцях
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Такий гарний і святковий рецепт приготування свинини на реберцях не цілком підходить для простого сімейного обіду, хоча і готується дуже просто. Воно ніби призначене для свят!

опис приготування:

Звичайно ж, такий простий рецепт свинини на реберцях займає деякий час, але не турбуйтеся, — більшість з цього часу блюдо буде вже само готувати себе в духовці. Ну а що щодо самого часу запікання, — воно може варіюватися в залежності від якості вашої духовки. Так що все-таки рекомендую стежити за м'ясом, навіть коли воно в духовці. В іншому ж все дуже просто, так що розповідаю, як я готувала свинину на реберцях в домашніх умовах!

  • каре свинини— 1 кілограм
  • апельсин— 1 штука
  • ковбаски свинячі— 200 грам(ідеально — купати.)
  • Вино біле сухе— 0.5 склянки
  • Масло оливкове— За смаком
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Свинина на реберцях - фото крок 1 1. Отже, підготуємо свинину. Очистимо реберця і зробимо прорізи-кишеньки, але не до кінця. так, щоб каре перетворилося в таку собі гармошку. Ковбаски ж очищаємо від шкірки, і м'ясо змішаємо зі спеціями.

Свинина на реберцях - фото крок 2 2. У кишеньки на "; гармошці" трамбуємо м'ясо від ковбасок. Натираємо всю основу сіллю і перцем. З апельсина вичавлюємо трохи сік в мисочку, і скибочки теж поміщаємо між кісточками. Обмотуємо кухонною ниткою, поливаємо соком апельсина і вином. Відправимо в розігріту духовку.

Свинина на реберцях - фото крок 3 3. Запікати потрібно півтори години, періодично поливаючи соком, який виділився в процесі запікання, а щоб м'ясо не пригоріло зверху, можна прикрити його фольгою. Смачного!

Подібні рецепти

Свинина на реберцях в духовці

Кіш з лососем та шпинатом

Свинина на реберцях - відмінне блюдо! Витрачений на його приготування час буде з лишком компенсовано чудовими смаковими якостями приготованих реберець! опис приготування: Приготуйте свинину на реберцях в духовці, слідуючи цьому чудовому рецептом! Запечені свинячі реберця можна подавати як в як...

Свинина швидко і смачно

Свинина швидко і смачно

тим, хто любить м'ясо, але не хоче довго возитися біля плити, пропоную дізнатися, як приготувати свинину швидко і смачно. Це буде відбивна в апетитною паніровці всього за 20 хвилин. готуємо? опис приготування: Я пропоную кількість продуктів за все на 2 відбивні, але якщо у вас велика сім'я, то...

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...

Свинина, фарширована чорносливом

Свинина, фарширована чорносливом

На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...

Свинина смажена з цибулею

Свинина смажена з цибулею

Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...