Рецепт Морський язик смажений

Рецепт Морський язик смажений
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 19 дн. 19 г. 0 хв.
Морська мова — це риба відноситься до загону камбалообразних. Якщо до створення страви з неї підійти правильно, то вийде дуже ніжна текстура з приємним смаком. І зробити його просто. Вчіться!

опис приготування:

Вам буде легко підібрати гарнір для цієї варіації. Це може бути: картопляне пюре, макарони, рис і багато іншого. Рибку ви зможете підготувати швидко, але тільки прочитайте про те, як приготувати морський язик смажений. Його найкраще обвалювати в паніровці, тоді буде хрустка скоринка.

  • Морська мова, філе— 1 кілограм
  • яйце— 2 штуки
  • Панірувальні сухарі— 0,5 склянки
  • Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
  • Сік лимона— 1-2 чайних ложок
  • сіль— За смаком
  • Спеції для риби— За смаком
Морський язик смажений - фото крок 1 Рибу без кісток розріжте навпіл або на 4 частини, в залежності від розміру.

Морський язик смажений - фото крок 2 У мисці збийте яйця до легкої піни.

Морський язик смажений - фото крок 3 Потім філе змастити сіллю і спеціями з обох сторін.

Морський язик смажений - фото крок 4 Тепер кожен шматок умочіть в яйці, а потім в панірувальних сухарях.

Морський язик смажений - фото крок 5 Обсмажте морський язик в розігрітій олії по 5-6 хвилин з кожного боку. Все просто. Подавайте з лимоном. Смачного!

Подібні рецепти

Морський язик на сковороді

Смажений морський окунь з апельсиновим соусом

До смішного просте і швидке в приготуванні рибна страва. Ви зможете зробити його всього за 10-15 хвилин. підкажу варіант, як приготувати морський язик на сковороді, що подаю з легким соусом. опис приготування: Замість морського язика можна обсмажити камбалу, тріску або філе іншої білої морсько...

Морський язик в фользі

Морський язик в фользі

Запікання в фользі або в пергаменті - відмінний спосіб смачно і корисно приготувати рибу, м'ясо, адже страва готується у власному соку. Розповім вам про рецепт, як приготувати морський язик в фользі. опис приготування: Разом з рибкою я запікаю ще й овочі, вони віддають свій аромат і смак. Післ...

Морський язик в клярі

Морський язик в клярі

Морська мова — неймовірно смачна риба, яка відмінно підходить для повсякденного приготування, але в той же час підійде і для святкового столу. головне — смачно приготувати! опис приготування: Вся наша родина дуже любить морепродукти і особливо рибу, ну а морський язик — це взагалі щось! Його с...

Морський язик в духовці

Морський язик в духовці

Не знаю, як приготувати морський язик в духовці, щоб він вийшов соковитим і смачним? Хочу запропонувати вам простий, швидкий і дуже класний рецепт, який точно слід взяти на замітку. опис приготування: Цей рецепт гарний тим, що без особливих зусиль і з мінімумом інгредієнтів ви можете зробити с...

Морський язик в соусі з лимона і хрону

Морський язик в соусі з лимона і хрону

Рецепт приготування філе морського мови в соусі з петрушки, лимонної цедри, гірчиці та хрону. опис приготування: У невеликій мисці змішати разом масло, петрушку, лимонну цедру, лимонний сік, хрін і гірчицю. Приправити обидві сторони філе сіллю, викласти плоскою стороною вгору на чисту робочу п...