Рецепт Морський язик на сковороді

Рецепт Морський язик на сковороді
Кількість порцій: 2 Час приготування: 15 хв.
До смішного просте і швидке в приготуванні рибна страва. Ви зможете зробити його всього за 10-15 хвилин. підкажу варіант, як приготувати морський язик на сковороді, що подаю з легким соусом.

опис приготування:

Замість морського язика можна обсмажити камбалу, тріску або філе іншої білої морської риби. На основі жиру, що утворився від смаження риби зробіть легкий соус. Подавайте рибку відразу після приготування, можна з овочами-гриль, овочевим салатом або гарніром з пюре.

  • Морська мова (філе)  — 310 грам
  • борошно— 30 грам
  • Вершкове масло— 3 Ст. ложки
  • Luk-salotų— 0,5 штуки
  • Сухе біле вино— 2 Ст. ложки
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка
  • Цедра лимону— 0,5 чайних ложки
  • петрушка— 3 штуки
Морський язик на сковороді - фото крок 1 1. Промийте і умочіть сухими паперовими рушниками рибу, посоліть її і поперчіть з двох сторін, далі посипте рибу борошном. Розігрійте сковороду з вершковим маслом на середньому вогні. Покладіть в сковороду рибу і підсмажте з двох сторін, після приготування приберіть рибу зі сковороди.

Морський язик на сковороді - фото крок 2 2. Почистіть цибулю-шалот і подрібніть. Додайте в розігріту сковороду масло і покладіть цибулю-порей, готуйте, поки цибуля не стане м'яким до золотистого кольору, після цього додайте вино і випарюйте, поки більша частина рідини не випарується, додайте лимонний сік і цедру, ще трохи олії.

Морський язик на сковороді - фото крок 3 3. Полийте соусом зі сковороди рибу і подавайте до столу прикрашену подрібненої листової петрушкою.

Подібні рецепти

Морський язик смажений

Сирне печиво з маком

Морська мова — це риба відноситься до загону камбалообразних. Якщо до створення страви з неї підійти правильно, то вийде дуже ніжна текстура з приємним смаком. І зробити його просто. Вчіться! опис приготування: Вам буде легко підібрати гарнір для цієї варіації. Це може бути: картопляне пюре, м...

Морський язик в фользі

Морський язик в фользі

Запікання в фользі або в пергаменті - відмінний спосіб смачно і корисно приготувати рибу, м'ясо, адже страва готується у власному соку. Розповім вам про рецепт, як приготувати морський язик в фользі. опис приготування: Разом з рибкою я запікаю ще й овочі, вони віддають свій аромат і смак. Післ...

Морський язик в клярі

Морський язик в клярі

Морська мова — неймовірно смачна риба, яка відмінно підходить для повсякденного приготування, але в той же час підійде і для святкового столу. головне — смачно приготувати! опис приготування: Вся наша родина дуже любить морепродукти і особливо рибу, ну а морський язик — це взагалі щось! Його с...

Морський язик в духовці

Морський язик в духовці

Не знаю, як приготувати морський язик в духовці, щоб він вийшов соковитим і смачним? Хочу запропонувати вам простий, швидкий і дуже класний рецепт, який точно слід взяти на замітку. опис приготування: Цей рецепт гарний тим, що без особливих зусиль і з мінімумом інгредієнтів ви можете зробити с...

Морський язик в соусі з лимона і хрону

Морський язик в соусі з лимона і хрону

Рецепт приготування філе морського мови в соусі з петрушки, лимонної цедри, гірчиці та хрону. опис приготування: У невеликій мисці змішати разом масло, петрушку, лимонну цедру, лимонний сік, хрін і гірчицю. Приправити обидві сторони філе сіллю, викласти плоскою стороною вгору на чисту робочу п...