Рецепт Морський язик в фользі
Запікання в фользі або в пергаменті - відмінний спосіб смачно і корисно приготувати рибу, м'ясо, адже страва готується у власному соку. Розповім вам про рецепт, як приготувати морський язик в фользі.
опис приготування:
Разом з рибкою я запікаю ще й овочі, вони віддають свій аромат і смак. Після запікання розгорніть фольгу і викладіть все її вміст на тарілку. Можна подавати рибу з відвареним рисом, bulgurom, гречкой. Ви можете використовувати будь-який набір овочів при запіканні, які більше любите.
- Філе морського язика— 4 штуки(кожне приблизно по 180 г)
- Зелена цибуля— 1 пучок
- помідори— 4 штуки
- картопля— 100 грам
- лимон— 1 штука
- петрушка— 4 штуки(гілочки)
- чебрець— 4 штуки
- Оливкова олія— За смаком
- сіль, перець— За смаком
- Koriandr— За смаком(насіння)
- Лавровий лист— 4 штуки
2. Вимийте зелена цибуля (близько 8-10 пір'я), розріжте шматочками близько 4 сантиметрів в довжину.
3. Вимийте соковиті помідори і витріть їх серветками, потім наріжте товстими кружечками.
4. Очистіть картоплю і за допомогою спеціальної терки наріжте тонкими кружечками, як на чіпси.
5. Обполосніть лимон в гарячій воді, потім наріжте тонкими кружечками.
6. відміряйте 4 відрізу фольги, кожен змастіть за допомогою пензлика або вручну оливковою олією.
7. Розділіть продукти на 4 порції: по центру фольги викладіть картоплю, потім - томати, і розмістіть на них файл, сіль і poperčite.
8. Додайте мелений коріандр, лимон, кілька стебел зеленої цибулі, лавровий лист, гілочку чебрецю і петрушки.
9. Полийте все оливковою олією, щільно загорніть кожен відріз і помістіть його на деко. Випікайте рибу в розігрітій до 200 градусів духовці близько півгодини.
10. Розгорніть фольгу і перекладіть все її вміст в тарілку. Смачного!
Подібні рецепти
Кебаб з яловичини і овочів
Морська мова — це риба відноситься до загону камбалообразних. Якщо до створення страви з неї підійти правильно, то вийде дуже ніжна текстура з приємним смаком. І зробити його просто. Вчіться! опис приготування: Вам буде легко підібрати гарнір для цієї варіації. Це може бути: картопляне пюре, м...
Морський язик в клярі
Морська мова — неймовірно смачна риба, яка відмінно підходить для повсякденного приготування, але в той же час підійде і для святкового столу. головне — смачно приготувати! опис приготування: Вся наша родина дуже любить морепродукти і особливо рибу, ну а морський язик — це взагалі щось! Його с...
Морський язик на сковороді
До смішного просте і швидке в приготуванні рибна страва. Ви зможете зробити його всього за 10-15 хвилин. підкажу варіант, як приготувати морський язик на сковороді, що подаю з легким соусом. опис приготування: Замість морського язика можна обсмажити камбалу, тріску або філе іншої білої морсько...
Морський язик в духовці
Не знаю, як приготувати морський язик в духовці, щоб він вийшов соковитим і смачним? Хочу запропонувати вам простий, швидкий і дуже класний рецепт, який точно слід взяти на замітку. опис приготування: Цей рецепт гарний тим, що без особливих зусиль і з мінімумом інгредієнтів ви можете зробити с...
Морський язик в соусі з лимона і хрону
Рецепт приготування філе морського мови в соусі з петрушки, лимонної цедри, гірчиці та хрону. опис приготування: У невеликій мисці змішати разом масло, петрушку, лимонну цедру, лимонний сік, хрін і гірчицю. Приправити обидві сторони філе сіллю, викласти плоскою стороною вгору на чисту робочу п...