Рецепт Морський язик в духовці

Рецепт Морський язик в духовці
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 30 хв.
Не знаю, як приготувати морський язик в духовці, щоб він вийшов соковитим і смачним? Хочу запропонувати вам простий, швидкий і дуже класний рецепт, який точно слід взяти на замітку.

опис приготування:

Цей рецепт гарний тим, що без особливих зусиль і з мінімумом інгредієнтів ви можете зробити ситне і смачне гаряче блюдо для всієї родини. До того ж, ви з легкістю могли б використовувати будь-які спеції, сушені трави, які вам до душі. При бажанні рибку попередньо можна замаринувати в приправах, соку лимона або соусі, наприклад.

  • риба— 2 штуки
  • сіль— За смаком
  • спеції— 1 За смаком
  • панірувальні сухарі— 1 Склянка
  • Вершкове масло— 2-3 Ст. ложок
  • сир— 100-150 грам
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
Морський язик в духовці - фото крок 1 1. Відразу ж включіть її, нехай розігрівається до 210-220 градусів. рибку вимийте, обсушити і акуратно видаліть кісточки. Дуже зручно використовувати вже готове філе морського мови в цьому рецепті.

Морський язик в духовці - фото крок 2 2. Рибу посоліть і поперчіть за смаком. Жароміцних форму застеліть фольгою і змастіть рослинною олією.

Морський язик в духовці - фото крок 3 3. У глибокій мисці з'єднайте панірувальні сухарі, вершкове і трішки олії. Додайте тертий сир, щоб скоринка була більш апетитною. Все ретельно перемішайте. Також в паніровці можна додати спеції і свіжу зелень, наприклад.

Морський язик в духовці - фото крок 4 4. Викладіть рибу в форму, а зверху рясно присипте паніровці. Надішліть в розігріту духовку.

Морський язик в духовці - фото крок 5 5. Запікається морський язик досить швидко, всього хвилин через 15-17 можна перевірити готовність і відразу ж подавати блюдо до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Морський язик смажений

Салат з брокколі і овочів

Морська мова — це риба відноситься до загону камбалообразних. Якщо до створення страви з неї підійти правильно, то вийде дуже ніжна текстура з приємним смаком. І зробити його просто. Вчіться! опис приготування: Вам буде легко підібрати гарнір для цієї варіації. Це може бути: картопляне пюре, м...

Морський язик в фользі

Морський язик в фользі

Запікання в фользі або в пергаменті - відмінний спосіб смачно і корисно приготувати рибу, м'ясо, адже страва готується у власному соку. Розповім вам про рецепт, як приготувати морський язик в фользі. опис приготування: Разом з рибкою я запікаю ще й овочі, вони віддають свій аромат і смак. Післ...

Морський язик в клярі

Морський язик в клярі

Морська мова — неймовірно смачна риба, яка відмінно підходить для повсякденного приготування, але в той же час підійде і для святкового столу. головне — смачно приготувати! опис приготування: Вся наша родина дуже любить морепродукти і особливо рибу, ну а морський язик — це взагалі щось! Його с...

Морський язик на сковороді

Морський язик на сковороді

До смішного просте і швидке в приготуванні рибна страва. Ви зможете зробити його всього за 10-15 хвилин. підкажу варіант, як приготувати морський язик на сковороді, що подаю з легким соусом. опис приготування: Замість морського язика можна обсмажити камбалу, тріску або філе іншої білої морсько...

Морський язик в соусі з лимона і хрону

Морський язик в соусі з лимона і хрону

Рецепт приготування філе морського мови в соусі з петрушки, лимонної цедри, гірчиці та хрону. опис приготування: У невеликій мисці змішати разом масло, петрушку, лимонну цедру, лимонний сік, хрін і гірчицю. Приправити обидві сторони філе сіллю, викласти плоскою стороною вгору на чисту робочу п...