Рецепт Морський язик в клярі
Морська мова — неймовірно смачна риба, яка відмінно підходить для повсякденного приготування, але в той же час підійде і для святкового столу. головне — смачно приготувати!
опис приготування:
Вся наша родина дуже любить морепродукти і особливо рибу, ну а морський язик — це взагалі щось! Його смак важко зіпсувати, і тут я пропоную вам простий рецепт приготування морського мови в клярі, який обожнюють всі мої рідні, адже, як то кажуть, все геніальне — просто. За часом це займе у вас не більше півгодини, а результат перевершить всі ваші очікування, навіть холодна страва виходить неймовірно смачне. Тому для всіх, хто найближчим часом збирається приготувати що-небудь смачненьке і в той же час просте, я розповім, як зробити морського мови в клярі за моїм рецептом.
- Філе морського язика— 2 штуки
- яйце— 2 штуки
- борошно— 6 Ст. ложок
- вода— 6 Ст. ложок
- сода— 1 щіпка
- цукор— 1 щіпка
- спеції— — За смаком
- сіль— — За смаком
Перекладываем его в глубокую миску, додаємо трохи солі і спецій, перемешиваем и оставляем на несколько минут.
В другую миску разбиваем яйца, додаємо дрібку солі, соди, сахара и немного смеси перцев. Взбиваем до образования пены при помощи миксера.
Затем вливаем шесть ложек воды.
И затем, в процесі збивання, всипаємо борошно.
Збиваємо до однорідної маси. Тесто должно получиться не жидким и не густым — як сметана.
Когда кляр готов, обмакиваем в нем каждый кусочек рыбы.
В сковороде разогреваем масло и выкладываем в нее рыбные кусочки.
Обжариваем с каждой стороны до образования приятной золотистой корочки.
Готовую рыбу помещаем в дуршлаг и даем стечь излишкам масла. Либо выкладываем ее на салфетки, которые так же отлично впитают лишнее масло. готовую рыбку можно подавать к столу с любым гарниром. Приємного вам апетиту!
Подібні рецепти
Лечо «Тещин язик»
Морська мова — це риба відноситься до загону камбалообразних. Якщо до створення страви з неї підійти правильно, то вийде дуже ніжна текстура з приємним смаком. І зробити його просто. Вчіться! опис приготування: Вам буде легко підібрати гарнір для цієї варіації. Це може бути: картопляне пюре, м...
Морський язик в фользі
Запікання в фользі або в пергаменті - відмінний спосіб смачно і корисно приготувати рибу, м'ясо, адже страва готується у власному соку. Розповім вам про рецепт, як приготувати морський язик в фользі. опис приготування: Разом з рибкою я запікаю ще й овочі, вони віддають свій аромат і смак. Післ...
Морський язик на сковороді
До смішного просте і швидке в приготуванні рибна страва. Ви зможете зробити його всього за 10-15 хвилин. підкажу варіант, як приготувати морський язик на сковороді, що подаю з легким соусом. опис приготування: Замість морського язика можна обсмажити камбалу, тріску або філе іншої білої морсько...
Морський язик в духовці
Не знаю, як приготувати морський язик в духовці, щоб він вийшов соковитим і смачним? Хочу запропонувати вам простий, швидкий і дуже класний рецепт, який точно слід взяти на замітку. опис приготування: Цей рецепт гарний тим, що без особливих зусиль і з мінімумом інгредієнтів ви можете зробити с...
Морський язик в соусі з лимона і хрону
Рецепт приготування філе морського мови в соусі з петрушки, лимонної цедри, гірчиці та хрону. опис приготування: У невеликій мисці змішати разом масло, петрушку, лимонну цедру, лимонний сік, хрін і гірчицю. Приправити обидві сторони філе сіллю, викласти плоскою стороною вгору на чисту робочу п...