Рецепт Сиров'ялене м'ясо

Рецепт Сиров'ялене м'ясо
Кількість порцій: 10 Час приготування: 6 дн. 8 г. 0 хв.
Якщо ви задумали до святкового столу підготувати м'ясні делікатеси, то придивіться до цього рецепту, подано детальну інформацію про процес, як приготувати сиров'ялене м'ясо зі спеціями і сумішшю перців.

опис приготування:

Зазвичай сиров'ялене м'ясо готують вдома тільки господині, мають значний досвід. Але цей рецепт надає можливість самостійно зав'ялити для себе шматок м'яса. Для цього обов'язково купите Баликове частина свинини. Вона найкраще підходить для сиров'ялених виробів. При засолюванні візьміть велику кількість солі і обов'язково додайте горілки, щоб уникнути неприємних наслідків.

  • свинячий балик— 1 кілограм
  • Koriandr— 20 грам
  • Суміш перців горошком— 20 грам
  • паприка— 20 грам
  • порошок чилі— 20 грам
  • часник— 20 грам
  • Лавровий лист— 3 штуки
  • сіль— 70 грам
  • горілка— 100 мілілітрів
сиров'ялене м'ясо - фото крок 1 1. Візьміть Баликове частина свинини. Ретельно зачистите м'якоть від плівочки. Потім помийте під проточною холодною водою і промокніть паперовим рушником від зайвої вологи. Розріжте м'якоть на кілька частин. Потім обваляйте її в великій кількості солі.

сиров'ялене м'ясо - фото крок 2 2. Розкладіть м'ясо в скляній формі. влийте горілку. Зверху покладіть тарілку, на яку встановіть важкий вантаж. Поставте все в холодильник на 3 дня. Кожен день перевертайте шматки м'яса, щоб воно добре Просолов. Слідкуйте, щоб шматки балику були покриті соком від м'яса, змішаного з горілкою.

сиров'ялене м'ясо - фото крок 3 3. Після закінчення 3-х днів дістаньте м'ясо і змийте з нього залишки солі холодною кип'яченою водою. Промокніть паперовим рушником. М'ясо затверділо і змінило колір.

сиров'ялене м'ясо - фото крок 4 4. Підготуйте спеції. Для цього змішайте перець чорний із запашним горошком, сумішшю коріандру. Перетріть все спеції в ступці і додайте до суміші поламаний на невеликі частини лавовий лист. З'єднайте з порошком сушеного часнику, меленим чилі, паприка, сухими травами.

сиров'ялене м'ясо - фото крок 5 5. Пряною сумішшю натріть просолене м'ясо. Обваляйте балик з кожного боку. Щоб в'ялити м'ясо, загорніть його в х / б тканину або кілька шарів марлі. Обвяжіте згорток мотузкою, залишивши петлю, за яку його підвісьте в коморі. Через добу перевесьте до вікна на кухні на добу. Продовжуйте чергувати місце. Мінімум в'ялиться у Рибній 5 днів. М'якоть стане сухою. Розріз змінить колір, НЕ буде червоним, затвердеет. Подавайте м'ясо тонко нарізаним.

Подібні рецепти

Сиров'ялена ковбаса

Пюре в мікрохвильовці

Простий рецепт приготування сиров'яленому ковбаси в домашніх умовах. Дуже смачно! кількість порцій: 6-7 теляча вирізка— 1,5  кілограма(промити і обсушити) свиняче сало— 1,5 кілограма(натерти часником і сіллю) сіль— 3 Ст. ложки перець— 1 щіпка горілка— 50 грам(в ідеалі коньяк) цукор— 2 Ст. ложки...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...