Рецепт Свинина по-японськи

Рецепт Свинина по-японськи

Рецепт приготування свинини в японських традиціях

кількість порцій: 4
  • свинячої вирізки— 600 грам
  • слив— 10 штук
  • зірочки анісу— 2 штуки
  • кореня імбиру— 1 штука(2см)
  • кнопка Gvozdik— 2 штуки
  • цукру— 2 Ст. ложки
  • гілочки кінзи— 3 штуки
  • пучок зеленого лука— 1 штука
  • соєвого соусу— 2 Ст. ложки
  • рослинної олії— 2 Ст. ложки
  • сіль, перець— 1 штука(за смаком)
Свинина по-японськи - фото крок 1 сливи вимити, обсушити і нарізати
скибочками завтовшки 1 см. видаливши кісточки Корінь імбиру очистити і натерти на тертці. Кінзу і зелену цибулю вимити. обсушити. кінзу подрібнити, цибуля
нарізати шматочками завдовжки 2.5 см.

Свинина по-японськи - фото крок 2 Розігріти в невеликому сотейнику
рослинне масло і обсмажити імбир. аніс і гвоздику. 1 хв.

Свинина по-японськи - фото крок 3 Додати сливи, цукор і 3 ст. L. води. Розмішувати до повного розчинення цукру. Потім зменшити вогонь
і тушкувати під кришкою 2 хв. Зняти з вогню і дати охолонути.

Свинина по-японськи - фото крок 4 Свинину нарізати шматочками товщиною 0.5 см Акуратно, щоб не порвати м'ясо, відбити кожен шматочок між двома шарами харчової плівки
в тонкий пласт. Викласти шматки свинини
на піднос.

Свинина по-японськи - фото крок 5 Додати в сливову начинку половину подрібненої кінзи, злегка приправити сіллю і перцем. ретельно перемішати. Покласти на кожен шматочок
свинини 1 ст. L. начинки і скрутити м'ясо
рулетиком.

Свинина по-японськи - фото крок 6 Застелити сито фольгою Помістити
на фольгу свинячі рулетики. Поставити сито на каструлю, на третину наповнену киплячою водою. Накрити і готувати 15 хв.
Посипати дно блюда нарізаною зеленою цибулею і залишилася кінзою. Викласти на зелень готові рулетики. скропити соєвим соусом

Подібні рецепти

Свинина швидко і смачно

Свинина з баклажанами і кабачками

тим, хто любить м'ясо, але не хоче довго возитися біля плити, пропоную дізнатися, як приготувати свинину швидко і смачно. Це буде відбивна в апетитною паніровці всього за 20 хвилин. готуємо? опис приготування: Я пропоную кількість продуктів за все на 2 відбивні, але якщо у вас велика сім'я, то...

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...

Свинина, фарширована чорносливом

Свинина, фарширована чорносливом

На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...

Свинина смажена з цибулею

Свинина смажена з цибулею

Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...

Свинина на грилі

Свинина на грилі

Що може бути смачніше натурального шматочка м'яса, приготованого без зайвого жиру? Тільки свинина на грилі в домашніх умовах з приголомшливим соусом, який доповнить смак м'яса. опис приготування: Рецепт приготування свинини на грилі досить простий, проте приголомшливий смак м'яса залежить від ...