Рецепт Тарталетки з ягодами
Пропоную вам варіант, як приготувати тарталетки з ягодами. Це дуже смачне блюдо, як раз те, чим можна здивувати гостей і побалувати себе після важкого дня. Красиво виглядають на святковому столі.
опис приготування:
Замість полуничною начинки можна експериментувати з різними ягодами, буде так само смачно! Джем теж можна використовувати абсолютно будь-який, який забажаєте. Такі тарталетки дозволяють пофантазувати вдосталь!
- тертий мигдаль— 4 Ст. ложки
- Вершкове масло— 50 грам
- цукор— 2 Ст. ложки
- яйце— 4 штуки
- борошно— 2 склянки
- молоко— 1 Склянка
- ванілін— 1 щіпка
- заморожена полуниця— За смаком
- Полуничний джем— За смаком(можна використовувати будь-який любмие джем)
Тепер приготуємо тісто. Для цього розтопіть масло, додайте цукор і розмішайте. Візьміть 1 яйце, трохи збийте його і додайте в масло. Туди ж - мигдаль і 1 склянка борошна. замістити тісто. Коли воно готове (не прилипає до рук і не розсипається), Сліпий від Шара догляду, загорніть в поліетилен і залиште в холодильнику на півгодини.
А поки зробимо крем. Нагрійте молоко в каструлі. Прямо перед тим, як воно закипить, додайте ванілін, зніміть з вогню. Візьміть 3 яйця, відокремте жовтки, вилийте їх в миску. Туди ж додайте цукор і 4 ст. ложки борошна. змішайте. Викладіть цю суміш в гаряче молоко і повільно змішуйте. Доведіть суміш майже (!) до кипіння, важливо, щоб яйця не зварилися. Зніміть з вогню, остудіть і поставте в холодильник.
Дістаньте наше тісто з холодильника. розкачайте його, виріжте гуртки і заповніть формочки.
Накрийте формочки папером для випічки, а зверху зверху насипте гороху або квасолі, щоб притиснути тісто до формочках.
випікайте 30 хвилин при температурі 170 градусів. Зніміть папір і залиште основу для тарталеток в духовці ще на п'ять хвилин.
Дістаньте крем і заповніть їм тарталетки. Поставте їх в морозилку, щоб застигли.
Розігрійте джем, щоб приготувати глазур.
Зверху на тарталетки покладіть ягоди і полийте зверху джемом. Можна просто заполнть тарталетки улюбленим джемом.
Готово!
Подібні рецепти
Оселедець під шубою в батоні
Що може бути смачніше і корисніше морозива з ягодами, приготованого в домашніх умовах? Готується воно швидко, а ягоди використовуються будь-які на ваш смак: малина, ожина, смородина і так далі. опис приготування: Змушувати їсти морозиво не потрібно ні дітей, ні дорослих, — всі його і так любля...
Тюіль з ягодами і збитими вершками
Рецепт приготування тонкого хрусткого італійського печива тюіль з полуницею, чорницею, малиною і збитими вершками. Замість ягід ви можете використовувати персики. кількість порцій: 10-12 яєчні білки великі— 2 штуки ваніль— 3/4 чайних ложки жирні вершки— 1 Склянка(збиті вершки) цукор— 2 Ст. ложк...
Тарталетки з сиру
завдяки рецептом, як приготувати тарталетки з сиру, можна зробити оригінальну подачу будь-якого салату або закуски. Незважаючи на гадану складність рецепта, робляться вони простіше простого і дуже швидко. опис приготування: Для приготування подібних тарталеток можна використовувати будь-який в...
Тарталетки з лимонною начинкою
Рецепт приготування тарталеток з начинкою з кукурудзяного сиропу, цедри і соку лимона, меленого імбиру і панірувальних сухарів. За цим рецептом у вас вийде близько 2 десятків тарталеток. кількість порцій: 12 цукрова пудра— 1/3 склянки сіль— 1/4 чайних ложки крижана вода— 3-4 Ст. ложок кукурудзя...
Тарталетки з морквою солодкі
З морквою можна робити як солоні, пікантні закуски, так і солодкі, але не нудотні легкі десерти. Дозвольте показати вам, як приготувати тарталетки з морквою солодкі — смачну солодкість до чаю! опис приготування: Хочу вам запропонувати приготувати оригінальні тарталетки з морквою. Вони будуть с...