Рецепт Свинина, фарширована чорносливом

Рецепт Свинина, фарширована чорносливом
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом.

опис приготування:

Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажанні його можна доповнити найрізноманітнішими овочами або іншими сухофруктами, проте саме в такому поєднанні блюдо виходить приголомшливим.

  • філе свинини— 700 грам
  • чорнослив— 200 грам
  • Сир з цвіллю— За смаком(по бажанню)
  • Бекон або шинка— 150 грам
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Свинина, фарширована чорносливом - фото крок 1 1. Отже, підготуйте шматочок свинини, вимийте його як слід і обсушити паперовою серветкою. Гострим ножем зробіть розріз так, щоб утворилася порожнина для начинки. Підсолити трохи м'ясо з усіх боків, при бажанні додайте перець. Ще відмінно підійде пропущений через прес або мелений часник.

Свинина, фарширована чорносливом - фото крок 2 2. Якщо вам вдасться знайти хоча б невеликий шматочок сиру з пліснявою, неодмінно додайте його невеликими шматочками. Він додасть незвичайний смак і аромат.

Свинина, фарширована чорносливом - фото крок 3 3. Чорнослив попередньо залийте окропом і залиште на 5-7 хвилин. Після воду злийте, а чорнослив обсушити на серветці. Викладіть його зверху сиру.

Свинина, фарширована чорносливом - фото крок 4 4. Далі є два варіанти, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. перший: на краях закріпити зубочистками, щоб начинка трималася, і обсмажити на сковороді з усіх боків на сильному вогні. Другий варіант, використовуваний в даному випадку, — це обернути тонкими смужками бекону або шинки. Чуть-чуть смазажьте деко олією, і відправте м'ясо в розігріту духовку.

Свинина, фарширована чорносливом - фото крок 5 5. Коли м'ясо повністю приготується, вимкніть духовку, накрийте його харчовою фольгою і залиште ще хвилин на 10-15. Подавати блюдо можна з улюбленим гарніром, в даному випадку — це смажена картопля. Смачного!

Подібні рецепти

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Фарширована курка чорносливом і курагою

Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...

Свинина, фарширована грибами та сиром

Свинина, фарширована грибами та сиром

Хочу вам запропонувати дуже вишуканий, але при цьому і простий рецепт свинини, фаршированої грибами та сиром. виходить ароматне, ніжне і ситне блюдо, яке і гостям не соромно подати, і домашнім! опис приготування: Хочу сказати, що така свинина, фарширована грибами та сиром, — блюдо універсально...

Свинина, запечена з чорносливом

Свинина, запечена з чорносливом

Цікавий рецепт запечених свинячих відбивних з чорносливом під сирним соусом. Рецепт підійде і для святкового столу, і для щоденної трапези. Найкраще готувати цю страву порційно. опис приготування: Свинячі відбивні можна замінити на телячі або курячі, — ці види м'яса прекрасно поєднуються з чор...

Свиняча вирізка з чорносливом

Свиняча вирізка з чорносливом

Рецепт свинячої вирізки з чорносливом дуже простий — не лякайтеся "; ресторанного" назви, готується воно дійсно нескладно. Відмінне блюдо як для святкового, так і для буденного столу. опис приготування: Свиняча вирізка з чорносливом завдяки соусу, рецепт якого я теж розповім вам, добре поєднує...

Свинячий рулет з морквою і чорносливом

Свинячий рулет з морквою і чорносливом

Свинячий рулет з морквою і чорносливом виглядає дуже оригінально і ефектно, тому його можна сміливо готувати на святкову вечерю, наприклад — на день народження або Новий рік. опис приготування: Свинячий рулет з морквою і чорносливом — смачна штука, вже давно стала класичним святковим блюдом в ...