Рецепт Свинина, фарширована чорносливом
На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом.
опис приготування:
Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажанні його можна доповнити найрізноманітнішими овочами або іншими сухофруктами, проте саме в такому поєднанні блюдо виходить приголомшливим.
- філе свинини— 700 грам
- чорнослив— 200 грам
- Сир з цвіллю— За смаком(по бажанню)
- Бекон або шинка— 150 грам
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
2. Якщо вам вдасться знайти хоча б невеликий шматочок сиру з пліснявою, неодмінно додайте його невеликими шматочками. Він додасть незвичайний смак і аромат.
3. Чорнослив попередньо залийте окропом і залиште на 5-7 хвилин. Після воду злийте, а чорнослив обсушити на серветці. Викладіть його зверху сиру.
4. Далі є два варіанти, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. перший: на краях закріпити зубочистками, щоб начинка трималася, і обсмажити на сковороді з усіх боків на сильному вогні. Другий варіант, використовуваний в даному випадку, — це обернути тонкими смужками бекону або шинки. Чуть-чуть смазажьте деко олією, і відправте м'ясо в розігріту духовку.
5. Коли м'ясо повністю приготується, вимкніть духовку, накрийте його харчовою фольгою і залиште ще хвилин на 10-15. Подавати блюдо можна з улюбленим гарніром, в даному випадку — це смажена картопля. Смачного!
Подібні рецепти
Фарширована курка чорносливом і курагою
Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...
Свинина, фарширована грибами та сиром
Хочу вам запропонувати дуже вишуканий, але при цьому і простий рецепт свинини, фаршированої грибами та сиром. виходить ароматне, ніжне і ситне блюдо, яке і гостям не соромно подати, і домашнім! опис приготування: Хочу сказати, що така свинина, фарширована грибами та сиром, — блюдо універсально...
Свинина, запечена з чорносливом
Цікавий рецепт запечених свинячих відбивних з чорносливом під сирним соусом. Рецепт підійде і для святкового столу, і для щоденної трапези. Найкраще готувати цю страву порційно. опис приготування: Свинячі відбивні можна замінити на телячі або курячі, — ці види м'яса прекрасно поєднуються з чор...
Свиняча вирізка з чорносливом
Рецепт свинячої вирізки з чорносливом дуже простий — не лякайтеся "; ресторанного" назви, готується воно дійсно нескладно. Відмінне блюдо як для святкового, так і для буденного столу. опис приготування: Свиняча вирізка з чорносливом завдяки соусу, рецепт якого я теж розповім вам, добре поєднує...
Свинячий рулет з морквою і чорносливом
Свинячий рулет з морквою і чорносливом виглядає дуже оригінально і ефектно, тому його можна сміливо готувати на святкову вечерю, наприклад — на день народження або Новий рік. опис приготування: Свинячий рулет з морквою і чорносливом — смачна штука, вже давно стала класичним святковим блюдом в ...