Рецепт Свинина з морквою і гірчичним соусом
Рецепт приготування смаженої філе свинини з морквою, цибулею, розмарином і гірчичним соусом.
опис приготування:
Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки викласти моркву, носова і salotų 1 столову ложку розмарину з 1 столовою ложкою олії, приправити сіллю і перцем. випікати \ від 10 до 12 хвилин.
Тим часом приправити сіллю і перцем свинину. У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додати свинину, готувати, помішуючи, до золотисто-коричневого кольору з усіх боків, від 10 до 12 хвилин. Викласти свинину на тарілку.
Прибрати лист для випічки з духовки, змістити овочі в сторону. Викласти свинину в центрі. випікати, перевертаючи овочі час від часу, від 30 до 40 хвилин. Накрити свинину фольгою. дати постояти 10 хвилин до нарізки.
Поки свинина остигає, злити майже весь жир зі сковороди. Додати вино і варити на середньому вогні, від 4 до 5 хвилин. Додати борошно і варити, помішуючи постійно, 30 секунд. поступово додати 1 склянка води, збиваючи постійно. Додати 1 столову ложку розмарину. Довести до кипіння. Зняти з вогню. Додати гірчицю, приправити сіллю і перцем. Подавати свинину з морквою і соусом.
- морква— 900 грам
- Порт-salotų— 220 грам
- свіжого листя розмарину— 2 Ст. ложки
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- сіль і мелений перець— — За смаком
- безкісткового філе свинини— 550 грам
- білого вина— 3/4 склянки
- борошна— 2 Ст. ложки
- зернистої гірчиці— 2 Ст. ложки
Тим часом приправити сіллю і перцем свинину. У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додати свинину, готувати, помішуючи, до золотисто-коричневого кольору з усіх боків, від 10 до 12 хвилин. Викласти свинину на тарілку.
Прибрати лист для випічки з духовки, змістити овочі в сторону. Викласти свинину в центрі. випікати, перевертаючи овочі час від часу, від 30 до 40 хвилин. Накрити свинину фольгою. дати постояти 10 хвилин до нарізки.
Поки свинина остигає, злити майже весь жир зі сковороди. Додати вино і варити на середньому вогні, від 4 до 5 хвилин. Додати борошно і варити, помішуючи постійно, 30 секунд. поступово додати 1 склянка води, збиваючи постійно. Додати 1 столову ложку розмарину. Довести до кипіння. Зняти з вогню. Додати гірчицю, приправити сіллю і перцем. Подавати свинину з морквою і соусом.
Подібні рецепти
Свинина з гірчичним соусом
Прекрасний маринад робить м'ясо дуже м'яким і ароматним, а оригінальний соус, з яким воно подається, є особливістю цієї страви. А приготуєте свинину дуже просто і швидко! опис приготування: Аналогічним чином можна готувати не тільки свинину. Відмінно підійде і яловичий стейк, а також телятина ...
Свинина під соусом в духовці
Головною "; фішкою" даного блюда є соус з томатів, печериць і спецій. Пікантна заправка прекрасно поєднується зі свинячими відбивними. насичено, смачно і дуже апетитно! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування свинини під соусом в духовці. Приготування цієї страви складається ...
Свинина з журавлинним соусом
Перед вами рецепт, як приготувати свинину в журавлинному соусі. Ця страва по-справжньому ресторанне - ніжна і ароматна свинина доповнена кисло-солодким соусом з тонкої пряної ноткою кориці. опис приготування: Завершує смак страви велика кількість цибулі, Котрий, просочуючись ароматами і м'яса,...
Свинина з соусом барбекю і манго
Рецепт приготування свинини в соусі барбекю з манго. Смачне і ніжне м'ясо, яке підійде до будь-якого гарніру. опис приготування: Очистити манго і видалити кісточки. Покласти їх в каструлю, потім нарізати манго і відкласти в сторону. Покласти свинячі лопатки в каструлю і приправити чорним перце...
Свинина під кисло-солодким соусом
До будь-якого гарніру в якості основної страви прекрасно підійде ця апетитна і дуже смачна свинина під кисло-солодким соусом в домашніх умовах. опис приготування: Цей простий варіант, як приготувати свинину під кисло-солодким соусом хороший тим, що смак його можна варіювати, в залежності від в...