Рецепт Такос з пряною яловичиною

Готуємо мексиканський такос — тонкі пшеничні коржі (тортильяс) з начинкою з яловичини в кориандре і овочів.
опис приготування:
Спочатку приготуємо коржі.
Борошно просіваємо з сіллю, додаємо в борошно свинячий жир і добре розтираємо.
Потроху вливаємо 0,25 склянки теплої води і замішуємо тісто. Воно повинно бути однорідним, без грудочок.
Скачує тісто в кулю і накриваємо його вологим гарячим рушником.
Ми залишаємо тісто на 10 хв підійти.
Потім розділяємо тісто на 6 рівних частин і розгортає кожну частину в круглу тонку коржика.
Добре розігріваємо сковороду без масла. Прожарюємо на ній коржі по 30 сек. з кожного боку. Складаємо коржі в стопку і загортаємо все в фольгу.
Тепер займемося начинкою. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо.
Рослинна олія розігріваємо в сотейнику.
Злегка обсмажуємо цибулю, прибл. 3 хв. Потім додаємо фарш.
Добре розминаємо фарш і готуємо до випарювання всієї м'ясної рідини.
Потім вливаємо томатну пасту, koriandr, сіль і консервовану квасолю.
Тушкуємо все разом, часто помішуючи мін.5.
Очищаємо моркву і натираємо її на дрібній тертці.
Моєму помідор і салат або пекінську капусту і нарізаємо, помідор - кільцями, листя салату- якомога менше.
Розігріваємо духовку до 180 ° С.
Викладаємо на деко коржі і ставимо їх на 5 хв в духовку.
Потім розкладаємо в коржі фарш з квасолею, посипаємо тертим сиром і морквою. Зверху доповнюємо блюдо скибочками помідора і нарізаними салатним листям.
Відразу подаємо на стіл, поки такос гарячий.
Такос добре поєднується з гострими соусами чилі.
Смачного!
- фарш із яловичини— 150 грам
- цибулина— 1 штука
- томатна паста— 1 Ст. ложка
- мелений коріандр— 0,5 чайних ложки
- рослинна олія— 1 Ст. ложка
- консервована червона квасоля— 200 грам
- тертий сир чеддер— 0,25 склянки
- морква— 1 штука
- помідор— 1 штука
- салат-латук— 0,25 штуки
- мука— 1 Склянка
- сіль— 0,5 чайних ложки
- топленый свиной жир— 1 Чайна ложка
Борошно просіваємо з сіллю, додаємо в борошно свинячий жир і добре розтираємо.
Потроху вливаємо 0,25 склянки теплої води і замішуємо тісто. Воно повинно бути однорідним, без грудочок.
Скачує тісто в кулю і накриваємо його вологим гарячим рушником.
Ми залишаємо тісто на 10 хв підійти.
Потім розділяємо тісто на 6 рівних частин і розгортає кожну частину в круглу тонку коржика.
Добре розігріваємо сковороду без масла. Прожарюємо на ній коржі по 30 сек. з кожного боку. Складаємо коржі в стопку і загортаємо все в фольгу.
Тепер займемося начинкою. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо.
Рослинна олія розігріваємо в сотейнику.
Злегка обсмажуємо цибулю, прибл. 3 хв. Потім додаємо фарш.
Добре розминаємо фарш і готуємо до випарювання всієї м'ясної рідини.
Потім вливаємо томатну пасту, koriandr, сіль і консервовану квасолю.
Тушкуємо все разом, часто помішуючи мін.5.
Очищаємо моркву і натираємо її на дрібній тертці.
Моєму помідор і салат або пекінську капусту і нарізаємо, помідор - кільцями, листя салату- якомога менше.
Розігріваємо духовку до 180 ° С.
Викладаємо на деко коржі і ставимо їх на 5 хв в духовку.
Потім розкладаємо в коржі фарш з квасолею, посипаємо тертим сиром і морквою. Зверху доповнюємо блюдо скибочками помідора і нарізаними салатним листям.
Відразу подаємо на стіл, поки такос гарячий.
Такос добре поєднується з гострими соусами чилі.
Смачного!
Подібні рецепти

Такос з лососем
Рецепт приготування тако з кукурудзяних коржів з яловичим стейком в маринаді з винного оцту, соку лайма, кмину, порошку чилі і часнику. опис приготування: Тако - традиційне мексиканське блюдо, що складається з кукурудзяних або пшеничних коржів з різноманітною начинкою: це можуть бути яловичина...

Такос Хеллоуїн
Рецепт приготування святкового американського блюда з яловичини. кількість порцій: 2-3 фарш із яловичини— 1/2 кілограма хлібні крихти— 1/2 склянки приправа до м'яса— 1 штука крем— 1/2 склянки маслини— 3 штуки(нарізати) сіль— 1 штука перець— 1 штука цибульний порошок— 1 Ст. ложка салат— 1 штука ...

Такос з сочевицею
Тако - блюдо мексиканської кухні, що представляє собою закуску з коржі тортільяс, згорнутої конвертиком і заповненої різноманітною начинкою. опис приготування: Сочевиця дуже ситна і корисна, тому звичайна закуска з нею перетворюється в живильне блюдо, багате білками і клітковиною. оливкового...

Такос з гуакамоле і кукурудзою
Рецепт приготування мексиканських коржів з Пюріровать м'якоттю авокадо, кукурудзою, кмином, яловичиною, цибулею, часником і солодким болгарським перцем. опис приготування: Коржі з маринованої яловичиною і овочами ідеальні для перекусу. соку лайма— 2 Ст. ложки меленого кмину— 1/2 чайних ложк...

Такос з куркою
Рецепт приготування такос з курячими грудками, перцем чилі, салатом, помідорами і сиром. опис приготування: Такос - блюдо мексиканської кухні швидкого приготування з кукурудзяних коржів з начинкою. Замість курки ви можете використовувати індичку. кукурудзяних коржів— 16 штук курячих грудки— ...