Рецепт Такос з пряною яловичиною

Рецепт Такос з пряною яловичиною
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Готуємо мексиканський такос — тонкі пшеничні коржі (тортильяс) з начинкою з яловичини в кориандре і овочів.

опис приготування:

Спочатку приготуємо коржі.

Борошно просіваємо з сіллю, додаємо в борошно свинячий жир і добре розтираємо.

Потроху вливаємо 0,25 склянки теплої води і замішуємо тісто. Воно повинно бути однорідним, без грудочок.

Скачує тісто в кулю і накриваємо його вологим гарячим рушником.

Ми залишаємо тісто на 10 хв підійти.

Потім розділяємо тісто на 6 рівних частин і розгортає кожну частину в круглу тонку коржика.

Добре розігріваємо сковороду без масла. Прожарюємо на ній коржі по 30 сек. з кожного боку. Складаємо коржі в стопку і загортаємо все в фольгу.

Тепер займемося начинкою. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо.

Рослинна олія розігріваємо в сотейнику.

Злегка обсмажуємо цибулю, прибл. 3 хв. Потім додаємо фарш.

Добре розминаємо фарш і готуємо до випарювання всієї м'ясної рідини.

Потім вливаємо томатну пасту, koriandr, сіль і консервовану квасолю.

Тушкуємо все разом, часто помішуючи мін.5.

Очищаємо моркву і натираємо її на дрібній тертці.

Моєму помідор і салат або пекінську капусту і нарізаємо, помідор - кільцями, листя салату- якомога менше.

Розігріваємо духовку до 180 ° С.

Викладаємо на деко коржі і ставимо їх на 5 хв в духовку.

Потім розкладаємо в коржі фарш з квасолею, посипаємо тертим сиром і морквою. Зверху доповнюємо блюдо скибочками помідора і нарізаними салатним листям.

Відразу подаємо на стіл, поки такос гарячий.

Такос добре поєднується з гострими соусами чилі.

Смачного!


  • фарш із яловичини— 150 грам
  • цибулина— 1 штука
  • томатна паста— 1 Ст. ложка
  • мелений коріандр— 0,5 чайних ложки
  • рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • консервована червона квасоля— 200 грам
  • тертий сир чеддер— 0,25 склянки
  • морква— 1 штука
  • помідор— 1 штука
  • салат-латук— 0,25 штуки
  • мука— 1 Склянка
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • топленый свиной жир— 1 Чайна ложка
Спочатку приготуємо коржі.

Борошно просіваємо з сіллю, додаємо в борошно свинячий жир і добре розтираємо.

Потроху вливаємо 0,25 склянки теплої води і замішуємо тісто. Воно повинно бути однорідним, без грудочок.

Скачує тісто в кулю і накриваємо його вологим гарячим рушником.

Ми залишаємо тісто на 10 хв підійти.

Потім розділяємо тісто на 6 рівних частин і розгортає кожну частину в круглу тонку коржика.

Добре розігріваємо сковороду без масла. Прожарюємо на ній коржі по 30 сек. з кожного боку. Складаємо коржі в стопку і загортаємо все в фольгу.

Тепер займемося начинкою. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо.

Рослинна олія розігріваємо в сотейнику.

Злегка обсмажуємо цибулю, прибл. 3 хв. Потім додаємо фарш.

Добре розминаємо фарш і готуємо до випарювання всієї м'ясної рідини.

Потім вливаємо томатну пасту, koriandr, сіль і консервовану квасолю.

Тушкуємо все разом, часто помішуючи мін.5.

Очищаємо моркву і натираємо її на дрібній тертці.

Моєму помідор і салат або пекінську капусту і нарізаємо, помідор - кільцями, листя салату- якомога менше.

Розігріваємо духовку до 180 ° С.

Викладаємо на деко коржі і ставимо їх на 5 хв в духовку.

Потім розкладаємо в коржі фарш з квасолею, посипаємо тертим сиром і морквою. Зверху доповнюємо блюдо скибочками помідора і нарізаними салатним листям.

Відразу подаємо на стіл, поки такос гарячий.

Такос добре поєднується з гострими соусами чилі.

Смачного!


Подібні рецепти

Такос з яловичиною

Молочний коктейль будинку

Рецепт приготування тако з кукурудзяних коржів з яловичим стейком в маринаді з винного оцту, соку лайма, кмину, порошку чилі і часнику. опис приготування: Тако - традиційне мексиканське блюдо, що складається з кукурудзяних або пшеничних коржів з різноманітною начинкою: це можуть бути яловичина...

Такос Хеллоуїн

Такос Хеллоуїн

Рецепт приготування святкового американського блюда з яловичини. кількість порцій: 2-3 фарш із яловичини— 1/2 кілограма хлібні крихти— 1/2 склянки приправа до м'яса— 1 штука крем— 1/2 склянки маслини— 3 штуки(нарізати) сіль— 1 штука перець— 1 штука цибульний порошок— 1 Ст. ложка салат— 1 штука ...

Такос з сочевицею

Такос з сочевицею

Тако - блюдо мексиканської кухні, що представляє собою закуску з коржі тортільяс, згорнутої конвертиком і заповненої різноманітною начинкою. опис приготування: Сочевиця дуже ситна і корисна, тому звичайна закуска з нею перетворюється в живильне блюдо, багате білками і клітковиною. оливкового...

Такос з гуакамоле і кукурудзою

Такос з гуакамоле і кукурудзою

Рецепт приготування мексиканських коржів з Пюріровать м'якоттю авокадо, кукурудзою, кмином, яловичиною, цибулею, часником і солодким болгарським перцем. опис приготування: Коржі з маринованої яловичиною і овочами ідеальні для перекусу. соку лайма— 2 Ст. ложки меленого кмину— 1/2 чайних ложк...

Такос з куркою

Такос з куркою

Рецепт приготування такос з курячими грудками, перцем чилі, салатом, помідорами і сиром. опис приготування: Такос - блюдо мексиканської кухні швидкого приготування з кукурудзяних коржів з начинкою. Замість курки ви можете використовувати індичку. кукурудзяних коржів— 16 штук курячих грудки— ...