Рецепт Свинина з шавлією і часником
Рецепт приготування ароматної свинячої вирізки з шавлією і часником.
опис приготування:
Попередньо розігріти духовку до 200 градусів. Змішати дрібно нарізаний часник, шавлія, сіль, мелений перець і оливкове масло в невеликій мисці. Рівномірно розподілити суміш по всій свинячий вирізці.
Нагріти велику каструлю на середньому вогні. Додати рослинне масло. Додати свинину і обсмажувати до коричневого кольору, близько 4 хвилин.
Поставити каструлю в духовку. Випікати свинину близько 20 хвилин, час від часу перевертаючи. Викласти свинину на обробну дошку, обернути фольгою і дати постояти 10 хвилин перед нарізкою.
- часник— 2 зубчики
- мелко нарезанного свежего шалфея— 1 Ст. ложка
- солі— 1 1/4 чайних ложки
- свежемолотого перцю— 1/4 чайних ложки
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
- свиняча вирізка— 550 грам
- рослинної олії— 1 Ст. ложка
Нагріти велику каструлю на середньому вогні. Додати рослинне масло. Додати свинину і обсмажувати до коричневого кольору, близько 4 хвилин.
Поставити каструлю в духовку. Випікати свинину близько 20 хвилин, час від часу перевертаючи. Викласти свинину на обробну дошку, обернути фольгою і дати постояти 10 хвилин перед нарізкою.
Подібні рецепти
Смажені баклажани по-китайськи
Сьогодні пропоную приготувати м'ясо з ароматом перцю, розмарину і часнику. Це відмінне спекотне до обіду або чудова нарізка для бутербродів. швидко, просто і дуже смачно! опис приготування: Один з найпростіших і безпрограшних способів приготувати смачний і соковитий шматок свинини - це запекти...
Свинина швидко і смачно
тим, хто любить м'ясо, але не хоче довго возитися біля плити, пропоную дізнатися, як приготувати свинину швидко і смачно. Це буде відбивна в апетитною паніровці всього за 20 хвилин. готуємо? опис приготування: Я пропоную кількість продуктів за все на 2 відбивні, але якщо у вас велика сім'я, то...
Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою
Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...
Свинина, фарширована чорносливом
На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...
Свинина смажена з цибулею
Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...