Рецепт Свинина з шавлією і часником

Рецепт Свинина з шавлією і часником
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування ароматної свинячої вирізки з шавлією і часником.

опис приготування:

Попередньо розігріти духовку до 200 градусів. Змішати дрібно нарізаний часник, шавлія, сіль, мелений перець і оливкове масло в невеликій мисці. Рівномірно розподілити суміш по всій свинячий вирізці.

Нагріти велику каструлю на середньому вогні. Додати рослинне масло. Додати свинину і обсмажувати до коричневого кольору, близько 4 хвилин.

Поставити каструлю в духовку. Випікати свинину близько 20 хвилин, час від часу перевертаючи. Викласти свинину на обробну дошку, обернути фольгою і дати постояти 10 хвилин перед нарізкою.


  • часник— 2 зубчики
  • мелко нарезанного свежего шалфея— 1 Ст. ложка
  • солі— 1 1/4 чайних ложки
  • свежемолотого перцю— 1/4 чайних ложки
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • свиняча вирізка— 550 грам
  • рослинної олії— 1 Ст. ложка
Попередньо розігріти духовку до 200 градусів. Змішати дрібно нарізаний часник, шавлія, сіль, мелений перець і оливкове масло в невеликій мисці. Рівномірно розподілити суміш по всій свинячий вирізці.

Нагріти велику каструлю на середньому вогні. Додати рослинне масло. Додати свинину і обсмажувати до коричневого кольору, близько 4 хвилин.

Поставити каструлю в духовку. Випікати свинину близько 20 хвилин, час від часу перевертаючи. Викласти свинину на обробну дошку, обернути фольгою і дати постояти 10 хвилин перед нарізкою.


Подібні рецепти

Свинина, запечена в мультиварці з часником і розмарином

Смажені баклажани по-китайськи

Сьогодні пропоную приготувати м'ясо з ароматом перцю, розмарину і часнику. Це відмінне спекотне до обіду або чудова нарізка для бутербродів. швидко, просто і дуже смачно! опис приготування: Один з найпростіших і безпрограшних способів приготувати смачний і соковитий шматок свинини - це запекти...

Свинина швидко і смачно

Свинина швидко і смачно

тим, хто любить м'ясо, але не хоче довго возитися біля плити, пропоную дізнатися, як приготувати свинину швидко і смачно. Це буде відбивна в апетитною паніровці всього за 20 хвилин. готуємо? опис приготування: Я пропоную кількість продуктів за все на 2 відбивні, але якщо у вас велика сім'я, то...

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...

Свинина, фарширована чорносливом

Свинина, фарширована чорносливом

На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...

Свинина смажена з цибулею

Свинина смажена з цибулею

Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...