Рецепт Такос з куркою

Рецепт Такос з куркою
Кількість порцій: 8 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування такос з курячими грудками, перцем чилі, салатом, помідорами і сиром.

опис приготування:

Такос - блюдо мексиканської кухні швидкого приготування з кукурудзяних коржів з начинкою. Замість курки ви можете використовувати індичку.

  • кукурудзяних коржів— 16 штук
  • курячих грудки— 4 штуки
  • сіль, кмин, порошок чилі— — За смаком
  • ріпакової олії— 2 Ст. ложки
  • банки (120 г) зеленого перцю чилі— 2 штуки
  • помідора— 4 штуки
Такос з куркою - фото крок 1 1. Нарізати курячі грудки на шматочки. Перець чилі нарізати кубиками. Сир дрібно натерти. Тонко нарізати салат. нарізати помідори. Приправити куряче м'ясо сіллю, кмином і чилі. нагріти 2 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні. Додати курку і смажити пару хвилин. Додати зелений перець чилі. Перемішати і смажити, поки м'ясо не буде готове. Зняти з вогню і відкласти в сторону.

Такос з куркою - фото крок 2 2. Нагріти рапсове масло у великій сковороді на середньому вогні. Викласти куряче м'ясо в середину кукурудзяних коржів, потім зігнути коржик навпіл.

Такос з куркою - фото крок 3 3. Затиснути металевими щипцями і акуратно викласти в гаряче масло. обсмажувати 30-45 секунд з кожної сторони до світло-золотистого кольору. Коржі не повинні бути коричневими.

Такос з куркою - фото крок 4 4. Готові такос викласти на блюдо, видалити масло з допомогою паперових рушників.
Посипати тертим сиром.

Такос з куркою - фото крок 5 5. Злегка відкрити такос і додати начинку всередину в наступному порядку: крем, кілька крапель гарячого соусу, подрібнене листя салату, нарізані кубиками помідори. Подавати в теплому вигляді.

Подібні рецепти

Такос Хеллоуїн

Торт «Простіше простого»

Рецепт приготування святкового американського блюда з яловичини. кількість порцій: 2-3 фарш із яловичини— 1/2 кілограма хлібні крихти— 1/2 склянки приправа до м'яса— 1 штука крем— 1/2 склянки маслини— 3 штуки(нарізати) сіль— 1 штука перець— 1 штука цибульний порошок— 1 Ст. ложка салат— 1 штука ...

Такос з сочевицею

Такос з сочевицею

Тако - блюдо мексиканської кухні, що представляє собою закуску з коржі тортільяс, згорнутої конвертиком і заповненої різноманітною начинкою. опис приготування: Сочевиця дуже ситна і корисна, тому звичайна закуска з нею перетворюється в живильне блюдо, багате білками і клітковиною. оливкового...

Такос з яловичиною

Такос з яловичиною

Рецепт приготування тако з кукурудзяних коржів з яловичим стейком в маринаді з винного оцту, соку лайма, кмину, порошку чилі і часнику. опис приготування: Тако - традиційне мексиканське блюдо, що складається з кукурудзяних або пшеничних коржів з різноманітною начинкою: це можуть бути яловичина...

Такос з гуакамоле і кукурудзою

Такос з гуакамоле і кукурудзою

Рецепт приготування мексиканських коржів з Пюріровать м'якоттю авокадо, кукурудзою, кмином, яловичиною, цибулею, часником і солодким болгарським перцем. опис приготування: Коржі з маринованої яловичиною і овочами ідеальні для перекусу. соку лайма— 2 Ст. ложки меленого кмину— 1/2 чайних ложк...

Такос з пряною яловичиною

Такос з пряною яловичиною

Готуємо мексиканський такос — тонкі пшеничні коржі (тортильяс) з начинкою з яловичини в кориандре і овочів. опис приготування: Спочатку приготуємо коржі. Борошно просіваємо з сіллю, додаємо в борошно свинячий жир і добре розтираємо. Потроху вливаємо 0,25 склянки теплої води і замішуємо тісто. ...