Рецепт Такос з куркою
Рецепт приготування такос з курячими грудками, перцем чилі, салатом, помідорами і сиром.
опис приготування:
Такос - блюдо мексиканської кухні швидкого приготування з кукурудзяних коржів з начинкою. Замість курки ви можете використовувати індичку.
- кукурудзяних коржів— 16 штук
- курячих грудки— 4 штуки
- сіль, кмин, порошок чилі— — За смаком
- ріпакової олії— 2 Ст. ложки
- банки (120 г) зеленого перцю чилі— 2 штуки
- помідора— 4 штуки
2. Нагріти рапсове масло у великій сковороді на середньому вогні. Викласти куряче м'ясо в середину кукурудзяних коржів, потім зігнути коржик навпіл.
3. Затиснути металевими щипцями і акуратно викласти в гаряче масло. обсмажувати 30-45 секунд з кожної сторони до світло-золотистого кольору. Коржі не повинні бути коричневими.
4. Готові такос викласти на блюдо, видалити масло з допомогою паперових рушників.
Посипати тертим сиром.
5. Злегка відкрити такос і додати начинку всередину в наступному порядку: крем, кілька крапель гарячого соусу, подрібнене листя салату, нарізані кубиками помідори. Подавати в теплому вигляді.
Подібні рецепти
Торт «Простіше простого»
Рецепт приготування святкового американського блюда з яловичини. кількість порцій: 2-3 фарш із яловичини— 1/2 кілограма хлібні крихти— 1/2 склянки приправа до м'яса— 1 штука крем— 1/2 склянки маслини— 3 штуки(нарізати) сіль— 1 штука перець— 1 штука цибульний порошок— 1 Ст. ложка салат— 1 штука ...
Такос з сочевицею
Тако - блюдо мексиканської кухні, що представляє собою закуску з коржі тортільяс, згорнутої конвертиком і заповненої різноманітною начинкою. опис приготування: Сочевиця дуже ситна і корисна, тому звичайна закуска з нею перетворюється в живильне блюдо, багате білками і клітковиною. оливкового...
Такос з яловичиною
Рецепт приготування тако з кукурудзяних коржів з яловичим стейком в маринаді з винного оцту, соку лайма, кмину, порошку чилі і часнику. опис приготування: Тако - традиційне мексиканське блюдо, що складається з кукурудзяних або пшеничних коржів з різноманітною начинкою: це можуть бути яловичина...
Такос з гуакамоле і кукурудзою
Рецепт приготування мексиканських коржів з Пюріровать м'якоттю авокадо, кукурудзою, кмином, яловичиною, цибулею, часником і солодким болгарським перцем. опис приготування: Коржі з маринованої яловичиною і овочами ідеальні для перекусу. соку лайма— 2 Ст. ложки меленого кмину— 1/2 чайних ложк...
Такос з пряною яловичиною
Готуємо мексиканський такос — тонкі пшеничні коржі (тортильяс) з начинкою з яловичини в кориандре і овочів. опис приготування: Спочатку приготуємо коржі. Борошно просіваємо з сіллю, додаємо в борошно свинячий жир і добре розтираємо. Потроху вливаємо 0,25 склянки теплої води і замішуємо тісто. ...