Рецепт Тарталетки з печінкою минтая

Рецепт Тарталетки з печінкою минтая
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 45 хв.
Дуже оригінальна і ситна закуска на будь-який святковий стіл і не тільки. До того ж начинку для тарталеток можете використовувати і в якості салату окремо. Рецепт тарталеток з печінкою минтая.

опис приготування:

Печінка минтая або тріски дуже Жирненький сама по собі, але шалено смачна — її навіть можна просто так їсти. Для зовсім економних і тих, хто не любить витрачати час, печінка вже може стати прекрасною начинкою для тарталеток. І все ж я пропоную вам додати нотку свіжості і пікантності, додавши огірок, яйця, зелень і німого яблука. У нас вийде оригінальний салат, який можна їсти просто так.

1. Печінка тріски краще обсушити паперовими рушниками, щоб не було зайвого жиру.

2. Потім печінку минтая розімніть вилкою.

3. Всі інші інгредієнти промийте. Яйця відварити круто.

4. Селера наріжте дрібно. Зелень теж порубати (кріп і цибуля зелена).

5. А ось огірки, яйця, цибуля червоний і яблука поріжте кубиками. Бажано дрібними, інакше вони негарно виглядатимуть в тарталетках.

6. Всі інгредієнти потім перемішайте, додайте спецій за смаком, а також заправте майонезом. Майонез краще брати нежирний або брати його трохи. Він потрібен тільки, щоб салат "; тримався" разом.

7. Розкладіть начинку по тарталетки і можете відразу подавати. По бажанню — прикрасьте зеленню.

Смачного!


  • печінка минтая— 200 грам
  • яйця— 1-2 штук
  • кріп— За смаком
  • стебло селери— 1 штука
  • яблуко— 0,5 штуки
  • Зелена цибуля— За смаком
  • огірки— 2 штуки
  • червона цибулина— 0,5 штуки
  • майонез— За смаком
  • tartalettes— 10-12 штук
Печінка минтая або тріски дуже Жирненький сама по собі, але шалено смачна — її навіть можна просто так їсти. Для зовсім економних і тих, хто не любить витрачати час, печінка вже може стати прекрасною начинкою для тарталеток. І все ж я пропоную вам додати нотку свіжості і пікантності, додавши огірок, яйця, зелень і німого яблука. У нас вийде оригінальний салат, який можна їсти просто так.

1. Печінка тріски краще обсушити паперовими рушниками, щоб не було зайвого жиру.

2. Потім печінку минтая розімніть вилкою.

3. Всі інші інгредієнти промийте. Яйця відварити круто.

4. Селера наріжте дрібно. Зелень теж порубати (кріп і цибуля зелена).

5. А ось огірки, яйця, цибуля червоний і яблука поріжте кубиками. Бажано дрібними, інакше вони негарно виглядатимуть в тарталетках.

6. Всі інгредієнти потім перемішайте, додайте спецій за смаком, а також заправте майонезом. Майонез краще брати нежирний або брати його трохи. Він потрібен тільки, щоб салат "; тримався" разом.

7. Розкладіть начинку по тарталетки і можете відразу подавати. По бажанню — прикрасьте зеленню.

Смачного!


Подібні рецепти

Тарталетки з яловичої печінкою

Тарталетки з курячою печінкою

Я розповім вам, як приготувати тарталетки з яловичої печінкою — справжній делікатес, який оцінить кожен гурман. Навіть дітки люблять такі тарталетки, вони ж дуже корисні і смачні. Спробуйте! опис приготування: 1. Налийте в миску воду і покладіть туди гриби. Залиште їх на 2 годину. 2. Після цьо...

Тарталетки з печінкою тріски і яйцем

Тарталетки з печінкою тріски і яйцем

Тарталетки з печінкою тріски і яйцем — це пречудове частування на святковий стіл. Підійдуть тарталетки і для багатолюдних фуршетів і для скромних свят. Виглядають дуже красиво, коштують недорого. опис приготування: Готуються тарталетки з печінкою тріски і яйцем дуже легко і швидко. З урахуванн...

Тарталетки з лимонною начинкою

Тарталетки з лимонною начинкою

Рецепт приготування тарталеток з начинкою з кукурудзяного сиропу, цедри і соку лимона, меленого імбиру і панірувальних сухарів. За цим рецептом у вас вийде близько 2 десятків тарталеток. кількість порцій: 12 цукрова пудра— 1/3 склянки сіль— 1/4 чайних ложки крижана вода— 3-4 Ст. ложок кукурудзя...

Тарталетки з морквою солодкі

Тарталетки з морквою солодкі

З морквою можна робити як солоні, пікантні закуски, так і солодкі, але не нудотні легкі десерти. Дозвольте показати вам, як приготувати тарталетки з морквою солодкі — смачну солодкість до чаю! опис приготування: Хочу вам запропонувати приготувати оригінальні тарталетки з морквою. Вони будуть с...

Тарталетки с паштетом из гусиной печени

Тарталетки с паштетом из гусиной печени

Натуральный паштет, зроблений в домашніх умовах, — это потрясающее сочетание пользы и вкуса. Если вы хотите к праздничному или ежедневному столу аппетитную закуску, запам'ятовуйте цей простий рецепт. опис приготування: Хочу розповісти вам, как приготовить тарталетки с паштетом из гусиной печен...