Рецепт Свинина, тушкована з квашеною капустою
Зимова страва для тих, хто любить квашену капусту. Відмінний ситний обід або вечерю можна приготувати з свинини і квашеної капусти. Блюдо цілком самостійне, але до нього можна подати відварну картоплю.
опис приготування:
Найчастіше ми використовуємо квашену капусту для приготування салатів або щей. А з цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати свинину, тушковану з квашеною капустою. це смачне, ароматне і ситне блюдо, яке готується дуже навіть легко і просто. До такої страви дуже підходить відварну картоплю, обов'язково приготуйте і спробуйте!
- м'якоть свинини— 700-800 грам
- Квашена капуста— 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста— 3 штуки
- Рослинна олія— 5 Ст. ложок
- паприка мелена— 1-2 чайних ложок
- кмин— 1 Чайна ложка
- часник— 1-2 зубчиків(по бажанню)
- сіль— 2/3 чайних ложки
- Перець чорний мелений— 0,5 чайних ложки
- Бульйон або вода— 0,5 L
Поставки в перці порту, перемішаємо і обсмажити ще кілька хвилин.
Свинину нарізаємо на кубики і обсмажуємо на рослинному маслі. Можна обсмажувати на сковороді, а можна в тій же каструлі, в якій і будемо гасити м'ясо з капустою.
До обсмаженого м'яса додамо лук, перемішаємо і доллємо бульйон або воду. посолити, додамо перець. Закриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 30.
Якщо у вас дуже кисла квашена капуста, її необхідно вимочити в холодній воді, а потім віджати. Додаємо капусту до м'яса.
Tmin харчування, перемішаємо. При необхідності додаємо ще воду або бульйон. Закриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 30.
І ось наше блюдо готове. Подаємо його до столу!
Подібні рецепти
Яловичина, тушкована з квашеною капустою
Дуже апетитний рецепт приготування свинини. М'ясо виходить ніжним і смачним. Відмінний варіант для обіду і вечері. раджу спробувати! опис приготування: Це дуже смачне і ситне блюдо, яке сподобається всій родині. Подавати його можна з різними гарнірами. Відмінно до нього підійде і овочевий сала...
Свинина тушкована
Рецепт приготування свинини в китайському стилі. кількість порцій: 2 нежирної свинини— 500 грам стебла цибулі-порею— 3 штуки(тільки біла частина) корінь імбиру— 1 штука(5см, свіжий) цукру— 2 Ст. ложки меленої кориці— 1 Чайна ложка сухого червоного вина— 2 Ст. ложки соєвого соусу— 4 Ст. ложки кр...
Свинина, тушкована з сушеними грибами
У скарбничку апетитних і нескладних кулінарних рецептів пропоную Вам додати ще один класний варіант. Я навчу вас, як приготувати свинину тушковану з сушеними грибами. Неймовірно ароматний і смачний! опис приготування: В даному варіанті використовуються ребра, але ви можете приготувати таким чи...
Свинина з овочами, тушкована в мультиварці
Дуже простий рецепт свинини з овочами, тушкованою в мультиварці, — для вас! Виходить соковите і ароматне доповнення до вашого гарніру, а вечерю відразу починає грати новими фарбами! Спробуйте! опис приготування: Така свинина з овочами, тушкована в мультиварці в домашніх умовах, виходить неймов...
Свинина, тушкована з вином
Хочете зробити неймовірно ніжне, ароматне і приголомшливо апетитне м'ясо на обід або вечерю? Придивіться тоді до цього класному варіанту, як приготувати свинину, тушковану з вином і часником. опис приготування: Це досить просте блюдо, яке, слідуючи покроковим рекомендаціям, під силу повторити ...