Рецепт Свинина тушкована в червоному вині
Рецепт приготування свинини, тушкованою в червоному вині. м'ясо, приготоване у вині, виходить ніжним, соковитим і ароматним.
опис приготування:
Для приготування страви з даного рецептом використовують свинину, стиглі томати, часник і червоне сухе вино. З м'яса найкраще підійде свиняча вирізка.
- стиглі томати— 500 грам
- часник— 1 зубчик
- вирізки свинячої— 500 грам
- Цибуля— 1 штука
- Рослинного масла - для обсмажування— За смаком
- Червоне сухе вино— 100 мілілітрів
2. Обшпаримо окропом помідори, потім знімаємо шкірку, і невеликими шматочками нарізаємо. На розігрітій сковороді на олії з обох сторін обсмажуємо шматки м'яса, до золотистої скоринки.
3. Очищаємо цибулю та нарізаємо його, часник подрібнюємо і обсмажуємо все на жирі, в якому смажили м'ясо. Коли все обжарится, додаємо сухе червоне вино, даємо рідини наполовину википіти.
4. Викладаємо нарізані помідори, і приблизно хвилин п'ять-сім дамо їм згасити.
5. Тепер м'ясо викладаємо в готовий соус, і приблизно хвилин тридцять-сорок тушкуємо, вогонь невеликий.
6. Блюдо готово, смачного!
Подібні рецепти
Свинина в червоному вині
Соковите ароматне печеня приготоване в червоному вині. кількість порцій: 2 свиняча вирізка— 1 штука гірчичний— 1 штука червоний мелений перець— 1 Чайна ложка морква— 1 штука часник— 2 зубчики лавровий лист— 2 штуки стебло селери— 1 штука червоне вино— 1 Склянка складові: Дрібно наріз...
Свинина тушкована
Рецепт приготування свинини в китайському стилі. кількість порцій: 2 нежирної свинини— 500 грам стебла цибулі-порею— 3 штуки(тільки біла частина) корінь імбиру— 1 штука(5см, свіжий) цукру— 2 Ст. ложки меленої кориці— 1 Чайна ложка сухого червоного вина— 2 Ст. ложки соєвого соусу— 4 Ст. ложки кр...
Свинина, тушкована з сушеними грибами
У скарбничку апетитних і нескладних кулінарних рецептів пропоную Вам додати ще один класний варіант. Я навчу вас, як приготувати свинину тушковану з сушеними грибами. Неймовірно ароматний і смачний! опис приготування: В даному варіанті використовуються ребра, але ви можете приготувати таким чи...
Свинина, тушкована з квашеною капустою
Зимова страва для тих, хто любить квашену капусту. Відмінний ситний обід або вечерю можна приготувати з свинини і квашеної капусти. Блюдо цілком самостійне, але до нього можна подати відварну картоплю. опис приготування: Найчастіше ми використовуємо квашену капусту для приготування салатів або...
Свинина, тушкована з вином
Хочете зробити неймовірно ніжне, ароматне і приголомшливо апетитне м'ясо на обід або вечерю? Придивіться тоді до цього класному варіанту, як приготувати свинину, тушковану з вином і часником. опис приготування: Це досить просте блюдо, яке, слідуючи покроковим рекомендаціям, під силу повторити ...