Рецепт Свинина тушкована в червоному вині

Рецепт Свинина тушкована в червоному вині
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування свинини, тушкованою в червоному вині. м'ясо, приготоване у вині, виходить ніжним, соковитим і ароматним.

опис приготування:

Для приготування страви з даного рецептом використовують свинину, стиглі томати, часник і червоне сухе вино. З м'яса найкраще підійде свиняча вирізка.

  • стиглі томати— 500 грам
  • часник— 1 зубчик
  • вирізки свинячої— 500 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • Рослинного масла - для обсмажування— За смаком
  • Червоне сухе вино— 100 мілілітрів
Свинина тушкована в червоному вині - фото крок 1 1. приготуємо продукти. У проточній холодній воді промиваємо м'ясо, потім серветками або паперовими рушниками обсушуємо. Порційними шматками нарізаємо м'ясо, посипаємо спеціями, сіллю і перцем. При необхідності м'ясо можна відбити.

Свинина тушкована в червоному вині - фото крок 2 2. Обшпаримо окропом помідори, потім знімаємо шкірку, і невеликими шматочками нарізаємо. На розігрітій сковороді на олії з обох сторін обсмажуємо шматки м'яса, до золотистої скоринки.

Свинина тушкована в червоному вині - фото крок 3 3. Очищаємо цибулю та нарізаємо його, часник подрібнюємо і обсмажуємо все на жирі, в якому смажили м'ясо. Коли все обжарится, додаємо сухе червоне вино, даємо рідини наполовину википіти.

Свинина тушкована в червоному вині - фото крок 4 4. Викладаємо нарізані помідори, і приблизно хвилин п'ять-сім дамо їм згасити.

Свинина тушкована в червоному вині - фото крок 5 5. Тепер м'ясо викладаємо в готовий соус, і приблизно хвилин тридцять-сорок тушкуємо, вогонь невеликий.

Свинина тушкована в червоному вині - фото крок 6 6. Блюдо готово, смачного!

Подібні рецепти

Свиняча печеня в червоному вині

Свинина в червоному вині

Соковите ароматне печеня приготоване в червоному вині. кількість порцій: 2 свиняча вирізка— 1 штука гірчичний— 1 штука червоний мелений перець— 1 Чайна ложка морква— 1 штука часник— 2 зубчики лавровий лист— 2 штуки стебло селери— 1 штука червоне вино— 1 Склянка складові: Дрібно наріз...

Свинина тушкована

Свинина тушкована

Рецепт приготування свинини в китайському стилі. кількість порцій: 2 нежирної свинини— 500 грам стебла цибулі-порею— 3 штуки(тільки біла частина) корінь імбиру— 1 штука(5см, свіжий) цукру— 2 Ст. ложки меленої кориці— 1 Чайна ложка сухого червоного вина— 2 Ст. ложки соєвого соусу— 4 Ст. ложки кр...

Свинина, тушкована з сушеними грибами

Свинина, тушкована з сушеними грибами

У скарбничку апетитних і нескладних кулінарних рецептів пропоную Вам додати ще один класний варіант. Я навчу вас, як приготувати свинину тушковану з сушеними грибами. Неймовірно ароматний і смачний! опис приготування: В даному варіанті використовуються ребра, але ви можете приготувати таким чи...

Свинина, тушкована з квашеною капустою

Свинина, тушкована з квашеною капустою

Зимова страва для тих, хто любить квашену капусту. Відмінний ситний обід або вечерю можна приготувати з свинини і квашеної капусти. Блюдо цілком самостійне, але до нього можна подати відварну картоплю. опис приготування: Найчастіше ми використовуємо квашену капусту для приготування салатів або...

Свинина, тушкована з вином

Свинина, тушкована з вином

Хочете зробити неймовірно ніжне, ароматне і приголомшливо апетитне м'ясо на обід або вечерю? Придивіться тоді до цього класному варіанту, як приготувати свинину, тушковану з вином і часником. опис приготування: Це досить просте блюдо, яке, слідуючи покроковим рекомендаціям, під силу повторити ...