Рецепт Тельное рибне

Рецепт Тельное рибне
Кількість порцій: 2 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування ного з рибного філе з білими грибами та цибулею.

опис приготування:

Тельное - старовинне російське блюдо, яке отримало свою назву тому, що страва готується з тіла риби. Раніше тельним називали рибний фарш, потім ця назва перейшла також на пироги і рибу, начинені рибним фаршем, а зараз тельное - це своєрідні рибні зрази.

приготування:

приготувати начинку. Відварити сушені або свіжі гриби, відкинути на друшляк, після чого нарізати. Відварити яйця круто, остудити, почистити і подрібнити. залишити 1 яйце для фаршу. Дрібно нарізати цибулю, викласти в сковороду з розігрітим маслом і обсмажити. Додати гриби і смажити 3-5 хвилин. Зняти з вогню і викласти цибульний-грибну суміш на паперові рушники, щоб стік жир. подрібнити петрушку. Додати її до грибної суміші разом з яйцями, сіллю і перцем. перемішати.

Приготувати рибний фарш. Рибне філе нарізати шматками і подрібнити в блендері або кухонному комбайні. Викласти у велику миску. Додати 2 столові ложки борошна, яйце, сіль і перець. Борошно і яйце можна замінити розмоченим в молоці хлібом. Додати розм'якшене вершкове масло. Ретельно перемішати фарш. Це можна зробити в кухонному комбайні. Сформувати з отриманого фаршу котлети. Зробити поглиблення в центрі і викласти всередину начинку, приблизно 1 чайну ложку. Згорнути котлету навпіл і защипнути краю, щоб вийшов півмісяць. Це можна робити на серветці або марлі, змоченою у воді. Котлети занурити в збите яйце, обваляти в панірувальних сухарях або борошні. Розігріти в сковороді рослинне масло, викласти котлети і смажити 5 хвилин з кожного боку. Котлети також можна запекти в духовці. Готове тельное полити розтопленим вершковим маслом і прикрасити подрібненою петрушкою і кропом. Подавати тельное зі смаженою картоплею, картопляним пюре, квасолею, цвітною капустою або макаронами на гарнір.


  • філе будь-якої риби, наприклад, тріски— 500-700 грам
  • панірувальних сухарів— 3 Ст. ложки(або 2 столові ложки борошна)
  • яйця— 2-3 штук
  • белых сушеных грибов— 20-25 грам(або 100 г свежих или соленых)
  • рослинна олія— За смаком
  • вершкового масла— 1 Ст. ложка
  • ріпчастої цибулі— 200 грам
  • сіль, перець, зелень петрушки, кропу— За смаком
  • пшеничного хлеба (не обов'язково)  — 100-125 грам(не обов'язково)
  • молока— 1 Склянка(не обов'язково)
Тельное - старовинне російське блюдо, яке отримало свою назву тому, що страва готується з тіла риби. Раніше тельним називали рибний фарш, потім ця назва перейшла також на пироги і рибу, начинені рибним фаршем, а зараз тельное - це своєрідні рибні зрази.

приготування:

приготувати начинку. Відварити сушені або свіжі гриби, відкинути на друшляк, після чого нарізати. Відварити яйця круто, остудити, почистити і подрібнити. залишити 1 яйце для фаршу. Дрібно нарізати цибулю, викласти в сковороду з розігрітим маслом і обсмажити. Додати гриби і смажити 3-5 хвилин. Зняти з вогню і викласти цибульний-грибну суміш на паперові рушники, щоб стік жир. подрібнити петрушку. Додати її до грибної суміші разом з яйцями, сіллю і перцем. перемішати.

Приготувати рибний фарш. Рибне філе нарізати шматками і подрібнити в блендері або кухонному комбайні. Викласти у велику миску. Додати 2 столові ложки борошна, яйце, сіль і перець. Борошно і яйце можна замінити розмоченим в молоці хлібом. Додати розм'якшене вершкове масло. Ретельно перемішати фарш. Це можна зробити в кухонному комбайні. Сформувати з отриманого фаршу котлети. Зробити поглиблення в центрі і викласти всередину начинку, приблизно 1 чайну ложку. Згорнути котлету навпіл і защипнути краю, щоб вийшов півмісяць. Це можна робити на серветці або марлі, змоченою у воді. Котлети занурити в збите яйце, обваляти в панірувальних сухарях або борошні. Розігріти в сковороді рослинне масло, викласти котлети і смажити 5 хвилин з кожного боку. Котлети також можна запекти в духовці. Готове тельное полити розтопленим вершковим маслом і прикрасити подрібненою петрушкою і кропом. Подавати тельное зі смаженою картоплею, картопляним пюре, квасолею, цвітною капустою або макаронами на гарнір.


Подібні рецепти

Тельное куряче

Котлети з камбали

Рецепт приготування ного з курки зі свининою, шпиком і мовою. опис приготування: Тельное з курки являє собою курячу м'якоть, фаршировану начинкою з курки, свинини, шпику та мови. приготування: Очистити курку, натерти борошном і обпалити. Потім промити і висушити. Обрізати м'якоть з боку спинки...

Тельное відварне

Тельное відварне

Рецепт приготування відварного ного з начинкою з рибного фаршу, лука і варених яєць. опис приготування: Згадки про тельном зустрічаються ще в 16-17 століттях. Це старовинне російське страву не забуте і в наші дні. Тельное подавали як смажене гаряче, так і холодне відварне в якості закуски. Для...

Тельное з грибами

Тельное з грибами

Рецепт приготування тріски з грибами. кількість порцій: 4 гарячкові файл— 1 кілограм борошна— 4 Ст. ложки яйце— 4 штуки сушених грибів— 50 грам цибулини— 2 штуки рослинної олії— 2 Ст. ложки вершкового масла— 1-2 Ст. ложок сіль, перець— 1 штука(за смаком) гриби вимити, покласти в сотейник і...

Тельное запечене

Тельное запечене

Рецепт приготування запеченого в сметані з лимонною цедрою тельного з філе білої риби з цибулею, петрушкою і кропом. опис приготування: Тельное - класичне блюдо російської кухні. У давнину під тельним розумівся рибний фарш, потім ця назва закріпилася за рибними зразами, приготованими в формі п...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...