Рецепт Тельное з грибами

Рецепт Тельное з грибами
Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування тріски з грибами.

кількість порцій: 4
  • гарячкові файл— 1 кілограм
  • борошна— 4 Ст. ложки
  • яйце— 4 штуки
  • сушених грибів— 50 грам
  • цибулини— 2 штуки
  • рослинної олії— 2 Ст. ложки
  • вершкового масла— 1-2 Ст. ложок
  • сіль, перець— 1 штука(за смаком)
Тельное з грибами - фото крок 1 гриби вимити, покласти в сотейник
і залити окропом. дати настоятися
15 хв., відкинути на друшляк і нарізати
невеликими шматочками.

Тельное з грибами - фото крок 2 лук очистити, подрібнити. Рослинна олія розігріти в сковороді,
обсмажити гриби 3 хв. Додати цибулю.
перемішати і готувати ще 5 хв. Викласти гриби з цибулею на паперовий рушник, щоб стекли надлишки масла.

Тельное з грибами - фото крок 3 рибу вимити, обсушити, нарізати шматками. Додати 2 ст.л. борошна і яйця
і подрібнити в блендері.

Тельное з грибами - фото крок 4 Рибний фарш перекласти в широку миску, посолити, поперчити і добре вимісити.

Тельное з грибами - фото крок 5 Зліпити з рибного фаршу кульки
діаметром 4 см В центрі кожного
зробити поглиблення і покласти в нього
по 1 немає. L. грибної начинки. зімкнути
краю так. щоб начинка виявилася усередині кульки.

Тельное з грибами - фото крок 6 Надати кулькам форму півмісяця. Борошно, що залишилося просіяти на
плоске блюдо. Обваляти в ній тельное.
У сковороді розігріти вершкове масло
і обсмажити тельное, по 5 хв. з кожної
боку.
Подавати з картопляним пюре
і свіжими овочами.

Подібні рецепти

Тельное куряче

Тельное з риби

Рецепт приготування ного з курки зі свининою, шпиком і мовою. опис приготування: Тельное з курки являє собою курячу м'якоть, фаршировану начинкою з курки, свинини, шпику та мови. приготування: Очистити курку, натерти борошном і обпалити. Потім промити і висушити. Обрізати м'якоть з боку спинки...

Тельное рибне

Тельное рибне

Рецепт приготування ного з рибного філе з білими грибами та цибулею. опис приготування: Тельное - старовинне російське блюдо, яке отримало свою назву тому, що страва готується з тіла риби. Раніше тельним називали рибний фарш, потім ця назва перейшла також на пироги і рибу, начинені рибним фарш...

Тельное відварне

Тельное відварне

Рецепт приготування відварного ного з начинкою з рибного фаршу, лука і варених яєць. опис приготування: Згадки про тельном зустрічаються ще в 16-17 століттях. Це старовинне російське страву не забуте і в наші дні. Тельное подавали як смажене гаряче, так і холодне відварне в якості закуски. Для...

Тельное запечене

Тельное запечене

Рецепт приготування запеченого в сметані з лимонною цедрою тельного з філе білої риби з цибулею, петрушкою і кропом. опис приготування: Тельное - класичне блюдо російської кухні. У давнину під тельним розумівся рибний фарш, потім ця назва закріпилася за рибними зразами, приготованими в формі п...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...