Рецепт Тельное з грибами
Рецепт приготування тріски з грибами.
кількість порцій: 4
- гарячкові файл— 1 кілограм
- борошна— 4 Ст. ложки
- яйце— 4 штуки
- сушених грибів— 50 грам
- цибулини— 2 штуки
- рослинної олії— 2 Ст. ложки
- вершкового масла— 1-2 Ст. ложок
- сіль, перець— 1 штука(за смаком)
і залити окропом. дати настоятися
15 хв., відкинути на друшляк і нарізати
невеликими шматочками.
лук очистити, подрібнити. Рослинна олія розігріти в сковороді,
обсмажити гриби 3 хв. Додати цибулю.
перемішати і готувати ще 5 хв. Викласти гриби з цибулею на паперовий рушник, щоб стекли надлишки масла.
рибу вимити, обсушити, нарізати шматками. Додати 2 ст.л. борошна і яйця
і подрібнити в блендері.
Рибний фарш перекласти в широку миску, посолити, поперчити і добре вимісити.
Зліпити з рибного фаршу кульки
діаметром 4 см В центрі кожного
зробити поглиблення і покласти в нього
по 1 немає. L. грибної начинки. зімкнути
краю так. щоб начинка виявилася усередині кульки.
Надати кулькам форму півмісяця. Борошно, що залишилося просіяти на
плоске блюдо. Обваляти в ній тельное.
У сковороді розігріти вершкове масло
і обсмажити тельное, по 5 хв. з кожної
боку.
Подавати з картопляним пюре
і свіжими овочами.
Подібні рецепти
Тельное з риби
Рецепт приготування ного з курки зі свининою, шпиком і мовою. опис приготування: Тельное з курки являє собою курячу м'якоть, фаршировану начинкою з курки, свинини, шпику та мови. приготування: Очистити курку, натерти борошном і обпалити. Потім промити і висушити. Обрізати м'якоть з боку спинки...
Тельное рибне
Рецепт приготування ного з рибного філе з білими грибами та цибулею. опис приготування: Тельное - старовинне російське блюдо, яке отримало свою назву тому, що страва готується з тіла риби. Раніше тельним називали рибний фарш, потім ця назва перейшла також на пироги і рибу, начинені рибним фарш...
Тельное відварне
Рецепт приготування відварного ного з начинкою з рибного фаршу, лука і варених яєць. опис приготування: Згадки про тельном зустрічаються ще в 16-17 століттях. Це старовинне російське страву не забуте і в наші дні. Тельное подавали як смажене гаряче, так і холодне відварне в якості закуски. Для...
Тельное запечене
Рецепт приготування запеченого в сметані з лимонною цедрою тельного з філе білої риби з цибулею, петрушкою і кропом. опис приготування: Тельное - класичне блюдо російської кухні. У давнину під тельним розумівся рибний фарш, потім ця назва закріпилася за рибними зразами, приготованими в формі п...
Морозиво з банана і молока
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...