Рецепт Свинячі відбивні у винному соусі з цибулею

Рецепт Свинячі відбивні у винному соусі з цибулею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування свинячих відбивних у вині з цибулею.

опис приготування:

Розігріти духовку до 190 градусів. нагріти 3 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити до золотисто-коричневого кольору, близько 25 хвилин.

Тим часом приправити відбивні сіллю і перцем. нагріти залишилися 2 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні. Смажити відбивні до золотистого кольору, близько 3 хвилин з кожного боку. Поставити сковороду в духовку і випікати приблизно 5 хвилин. Викласти відбивні в блюдо і залишити на 10 хвилин.

Додати вино до цибулі і варити, поки не випаруватися майже вся рідина, близько 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем.

Полити відбивні приготованим соусом і подавати з часточками лимона.


  • оливкового масла— 5 Ст. ложок
  • маленьких лука— 2 штуки(нарізаних скибочками )
  • свинячі відбивні— 4 штуки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • сухого білого вина— 1/4 склянки
  • лимон— 1 штука(порізаний на скибочки)
Розігріти духовку до 190 градусів. нагріти 3 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити до золотисто-коричневого кольору, близько 25 хвилин.

Тим часом приправити відбивні сіллю і перцем. нагріти залишилися 2 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні. Смажити відбивні до золотистого кольору, близько 3 хвилин з кожного боку. Поставити сковороду в духовку і випікати приблизно 5 хвилин. Викласти відбивні в блюдо і залишити на 10 хвилин.

Додати вино до цибулі і варити, поки не випаруватися майже вся рідина, близько 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем.

Полити відбивні приготованим соусом і подавати з часточками лимона.


Подібні рецепти

Свинячі відбивні у винному соусі

Запечена корейка на кістці

Свинячі відбивні готуються в соусі з червоного вина з сухофруктами. Блюдо має дуже приємний аромат і яскравий насичений смак. На гарнір можна приготувати картопляне пюре або легкий овочевий салат. опис приготування: Приготуємо свинячі відбивні у винному соусі. М'ясо обсмажують зі спеціями, а п...

Свинячі відбивні на грилі з цибулею

Свинячі відбивні на грилі з цибулею

Ці приголомшливі відбивні гарні як на грилі, так на вугіллі сковороді. М'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою скоринкою. А вже як воно подається! З смаженими лимонами і цибулею, приправленными маслом с тонким ароматом розмарина. опис приготування: У цьому рецепті можна використовувати будь-я...

Свинячі відбивні з цибулею і пастернаком

Свинячі відбивні з цибулею і пастернаком

Рецепт приготування свинячих відбивних з цибулею-шалот і пастернаком. опис приготування: У великій чавунній неглибокої сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити відбивні сіллю і меленим перцем. використовуючи щипці, тримати свинину за краї і обсмажувати приблизно 1 хвилину. Покла...

Свинячі відбивні з цибулею на грилі

Свинячі відбивні з цибулею на грилі

Рецепт приготування смажених на грилі свинячих відбивних з цибулею і гірчицею. опис приготування: Нагріти гриль до середньої температури, злегка змастити маслом грати. Перемішати цибулю з 2 чайними ложками олії. Викласти Лукнов грилі. смажити, перевертаючи один раз, від 6 до 8 хвилин. Загорну...

Свинячі відбивні з яблуками і цибулею-шалот

Свинячі відбивні з яблуками і цибулею-шалот

Рецепт приготування свинячих відбивних з яблуками, цибулею-шалот і білим вином. Вино в цьому рецепті ви можете замінити рівною кількістю яблучного сидру. опис приготування: розігріти духовку. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю-шалот, готувати, помішуючи, до ко...