Рецепт Свинячі нирки смажені з цибулею
Просте і смачне блюдо для любителів субпродуктів. Приготовані за цим рецептом нирки виходять ніжними, з приємним ароматом підсмаженого лука. Спробуйте!
опис приготування:
Нирки багаті селеном і вітамінами групи В, в них багато білка і зовсім мало жиру. Перед приготуванням нирки можна вимочувати кілька годин, змінюючи воду, або засипати харчовою содою на 20 хвилин, потім промити і відразу готувати. Такий прийом дозволяє отримати м'які і ніжні нирки без зайвого клопоту.
- нирки свинячі— 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста— 2-3 штук
- Масло рослинне— 2-3 Ст. ложок
- Вершкове масло— 20-25 грам
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- розмарин— 2 штуки(свіжі гілочки)
- Чорний перець— За смаком
нирки промийте, розріжте уздовж навпіл і виріжте все протоки. Наріжте великими шматочками і засипте харчовою содою. Перемішайте і залиште на 20 хвилин. Потім промийте нирки під прохолодною водою кілька разів до повного видалення соди.
Промиті нирки добре обсушити і наріжте брусочками.
Візьміть глибоку сковороду або казан. Краще брати чавунну посуд, щоб нирки саме смажилися, а не гасилися. Розжарити рослинне масло і смажте нирки, помішуючи, до схоплювання і рум'яної скоринки.
Додайте нарізаний тонкими пір'їнками цибулю. смажте, помішуючи, до пом'якшення цибулі.
Додайте пару свіжих гілочок розмарину. Смажте ще хвилини 3-4 на середньому вогні, не забуваючи помішувати.
Посоліть і поперчіть за смаком. Додайте трохи соєвого соусу і смажте до його випаровування. Перемішайте і зніміть з плити. Викладіть зверху шматочок вершкового масла і дайте йому розтанути.
Перемішайте і подавайте блюдо до столу. Окремо подайте свіжий хліб і солоні огірочки. Смачного!
Подібні рецепти
Свіжий салат з капусти
Дуже смачне бюджетне блюдо - свинячі нирки з солоними огірками. Його подають на обід або вечерю з будь-яким гарніром: картопляним пюре, вареними макаронами, пшеничного, кукурудзяної або пшоняною кашею. опис приготування: Багато абсолютно даремно відмовляються від приготування такого смачного с...
Свинячі реберця смажені з цибулею
все геніальне — просто! Якщо ви теж вважаєте, що немає на світі нічого смачнішого, ніж прості свинячі реберця смажені з цибулею, то ви вибрали правильний рецепт, так як сьогодні ми приготуємо саме їх. опис приготування: Я не впізнаю, у кого як, але особисто у мене душа час від часу вимагає про...
Свинячі ребра смажені
Любителям м'ясних страв апетитні смажені свинячі ребра сподобаються не тільки смаком, але і простотою і легкістю приготування. Свинячі ребра можуть подаватися з салатом або з будь-яким гарніром на ваш смак. опис приготування: смачно, ситно, просто і легко - так можна охарактеризувати це блюдо....
Свинячі реберця, смажені на сковороді
Свинячі реберця, смажені на сковороді, відмінно, готує моя свекруха. Я перейняла у неї рецепт. Все дуже просто: спочатку маринуємо, потім смажимо. Я завжди вітаю маринування м'яса, це надійно. опис приготування: Свинячі реберця, смажені на сковороді, подавайте з овочами і соусом, також відмінн...
Свинячі реберця смажені
Смажені свинячі реберця - це найкраща закуска до пива і прекрасне друга страва, якщо приготувати до них гарнір. Спробуйте! Вам напевно сподобається цей нехитрий рецепт смажених свинячих реберець! опис приготування: Свинячі реберця можна засмажити і на грилі, і жаровні, проте сьогодні я розпові...