Рецепт Свинячі відбивні у винному соусі

Рецепт Свинячі відбивні у винному соусі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Свинячі відбивні готуються в соусі з червоного вина з сухофруктами. Блюдо має дуже приємний аромат і яскравий насичений смак. На гарнір можна приготувати картопляне пюре або легкий овочевий салат.

опис приготування:

Приготуємо свинячі відбивні у винному соусі. М'ясо обсмажують зі спеціями, а потім запікають у духовці. Окремо готується винний соус з додаванням сухофруктів. Готову страву часто подають до святкового столу разом з легким гарніром (салат, картопляне пюре або макарони). хай щастить!

  • борошна— 1/3 склянки
  • солі— 1 1/2 чайних ложки
  • свежемолотого перцю— 1/2 чайних ложки
  • меленої кориці— 1/2 чайних ложки
  • свинячі відбивні— 4 штуки
  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • червоного сухого вина— 1 Склянка
Свинячі відбивні у винному соусі - фото крок 1 Розігріваємо духовку до 200 градусів. Змішуємо разом борошно, сіль, перець і корицю в невеликій мисці. Присипаємо цією сумішшю свинячі відбивні.

Свинячі відбивні у винному соусі - фото крок 2 Нагріваємо масло у великій сковороді на середньому вогні. Додаємо свинячі відбивні і смажимо до коричневого кольору, від 3 до 4 хвилин з кожного боку. Ставимо сковороду в духовку, випікаємо відбивні, приблизно 5 хвилин.

Свинячі відбивні у винному соусі - фото крок 3 Викладаємо свинячі відбивні на тарілку і накриваємо кришкою. Тим часом, нагріваємо на сильному вогні сковороду. змішуємо 2 столові ложки борошна з курячим бульйоном, додаємо в вино. Також кладемо сухофрукти, варимо, поки соус не загусне і фрукти не стануть м'якими, це займе близько 15 хвилин. Блюдо подаємо з приготовленим соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Свинячі відбивні у винному соусі з цибулею

Яловичина, томлена з морквою в винному соусі

Рецепт приготування свинячих відбивних у вині з цибулею. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. нагріти 3 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити до золотисто-коричневого кольору, близько 25 хвилин. Тим часом приправити відбивні сіллю...

Свинина у винному соусі

Свинина у винному соусі

люблю м'ясо, мариноване або тушковане у вині. Страви набувають тонкий смак і аромат вина, а це покращує загальний смак страви. Вино додає пікантність і покращує апетит. опис приготування: При приготуванні м'яса можна додати трохи вина. Вино прикрасить страву, зробить його смачним і ароматним. ...

Свинячі відбивні в соусі з вишні і ревеню

Свинячі відбивні в соусі з вишні і ревеню

Рецепт приготування свинячих відбивних в соусі з вишні і ревеню. Вишня в цьому рецепті може бути замінена іншими сушеними фруктами, наприклад, родзинками. опис приготування: У маленькій мисці змішати вишню з оцтом і 1 / 4 склянки гарячої води, дати постояти 10 хвилин, щоб вишня розм'якшилася. ...

Свинячі відбивні під білим соусом

Свинячі відбивні під білим соусом

Свинячі відбивні під білим соусом — моє чергове блюдо для буденного сімейної вечері. Дуже просте приготування, прості інгредієнти, однак блюдо — вельми гідне. ділюся рецептом. опис приготування: Коли приходиш ввечері додому з роботи, на приготування якихось складних страв немає ні часу, ні сил...

Свинячі відбивні з ананасом і рисом

Свинячі відбивні з ананасом і рисом

Поповнити вашу кулінарну скарбничку пропоную цим чудовим рецептом за мотивами азіатської кухні. Приголомшливе поєднання інгредієнтів, нескладний процес і непередаваний смак - ось, що вас чекає. опис приготування: Вашій увазі представляю покрокові рекомендації, як приготувати свинячі відбивні з...