Рецепт Свинячі відбивні в соусі з вишні і ревеню

Рецепт Свинячі відбивні в соусі з вишні і ревеню
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування свинячих відбивних в соусі з вишні і ревеню. Вишня в цьому рецепті може бути замінена іншими сушеними фруктами, наприклад, родзинками.

опис приготування:

У маленькій мисці змішати вишню з оцтом і 1 / 4 склянки гарячої води, дати постояти 10 хвилин, щоб вишня розм'якшилася.

У невеликій каструлі нагріти 1 чайну ложку масла на середньому вогні. Додати цибулю, смажити до м'якості, періодично помішуючи, близько 10 хвилин. Додати суміш вишні, ревінь і цукор, довести до кипіння. зменшіть вогонь, кип'ятити на повільному вогні, поки ревінь не стане м'яким, від 5 до 8 хвилин. Додати мускатний горіх, приправити сіллю і перцем. Зняти з вогню і тримати в теплі.

Приправити свинячі відбивні з обох сторін сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти залишилися 2 столові ложки олії на середньому вогні. Смажити відбивні до коричневого кольору, від 3 до 4 хвилин з кожного боку. Подавати свинячі відбивні з теплим соусом.

Соус може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до одного тижня.


  • бальзамічного оцту— 1 Ст. ложка
  • оливкового масла— 2.5 Ст. ложки
  • ревеню— 240-300 грам(нарезанного поперек)
  • цукру— 3 Ст. ложки
  • меленого мускатного горіха— 1 щіпка
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • свинячих відбивних— 4 штуки
У маленькій мисці змішати вишню з оцтом і 1 / 4 склянки гарячої води, дати постояти 10 хвилин, щоб вишня розм'якшилася.

У невеликій каструлі нагріти 1 чайну ложку масла на середньому вогні. Додати цибулю, смажити до м'якості, періодично помішуючи, близько 10 хвилин. Додати суміш вишні, ревінь і цукор, довести до кипіння. зменшіть вогонь, кип'ятити на повільному вогні, поки ревінь не стане м'яким, від 5 до 8 хвилин. Додати мускатний горіх, приправити сіллю і перцем. Зняти з вогню і тримати в теплі.

Приправити свинячі відбивні з обох сторін сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти залишилися 2 столові ложки олії на середньому вогні. Смажити відбивні до коричневого кольору, від 3 до 4 хвилин з кожного боку. Подавати свинячі відбивні з теплим соусом.

Соус може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до одного тижня.


Подібні рецепти

Свинячі відбивні у винному соусі з цибулею

Горбуша в фользі в духовці

Рецепт приготування свинячих відбивних у вині з цибулею. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. нагріти 3 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити до золотисто-коричневого кольору, близько 25 хвилин. Тим часом приправити відбивні сіллю...

Свинячі відбивні у винному соусі

Свинячі відбивні у винному соусі

Свинячі відбивні готуються в соусі з червоного вина з сухофруктами. Блюдо має дуже приємний аромат і яскравий насичений смак. На гарнір можна приготувати картопляне пюре або легкий овочевий салат. опис приготування: Приготуємо свинячі відбивні у винному соусі. М'ясо обсмажують зі спеціями, а п...

Тарталетки з ревеню

Тарталетки з ревеню

Рецепт приготування тарталеток з начинкою з ревеню, коричневого цукру і ванілі. опис приготування: Кукурудзяне борошно робить тісто для тарталеток дивно ніжним. кукурудзяної муки— 1 1/2 склянки солі— 1 Чайна ложка охолодженого вершкового масла— 120 грам яєчних жовтки— 2 штуки стебел ревеню—...

Свинячі відбивні під білим соусом

Свинячі відбивні під білим соусом

Свинячі відбивні під білим соусом — моє чергове блюдо для буденного сімейної вечері. Дуже просте приготування, прості інгредієнти, однак блюдо — вельми гідне. ділюся рецептом. опис приготування: Коли приходиш ввечері додому з роботи, на приготування якихось складних страв немає ні часу, ні сил...

Свинячі відбивні з ананасом і рисом

Свинячі відбивні з ананасом і рисом

Поповнити вашу кулінарну скарбничку пропоную цим чудовим рецептом за мотивами азіатської кухні. Приголомшливе поєднання інгредієнтів, нескладний процес і непередаваний смак - ось, що вас чекає. опис приготування: Вашій увазі представляю покрокові рекомендації, як приготувати свинячі відбивні з...