Рецепт Свинячі відбивні в маринаді з сальсою
Рецепт приготування свинячих відбивних в маринаді з соку лайма, меду, червоної цибулі, халапеньо, часнику і оливкового масла, обсмажених на грилі, з сальсою з ананасів, манго, помідора, лука і кінзи.
опис приготування:
Це незвичайне яскраве літнє блюдо безсумнівно вам сподобається. На гарнір до відбивних добре подавати рис.
- свинячі відбивні— 4 штуки
- маринад:лайма— 2 штуки
- меду— 1 Ст. ложка
- червоної цибулі— 1/4 склянки
- халапеньо— 1 штука
- часнику— 3 зубчики
- сіль— — За смаком
- сальса:ананаса— 1 Склянка
- манго— 1 штука
- помідор— 1 штука
- червоної цибулі— 1/2 штуки
- халапеньо— 1 штука
- кінзи— 1 Ст. ложка
- вапно— 1 штука
- сіль і перець— — За смаком
2. Помістити маринад в герметично закривається пластиковий пакет і додати свинину. Маринувати в холодильнику до 3 годин.
3. приготувати сальсу. нарізати манго, помідор і халапеньйо кубиками. Подрібнити червона цибуля і кінзу. Віджати сік з лайма. Змішати всі інгредієнти для сальси в мисці. Приправити м'ясо за смаком. Відставити в сторону на 10 хвилин.
4. Розігріти гриль до середньої температури. Витягти свинячі відбивні з маринаду. обсмажити відбивні 5 хвилин з кожного боку для відбивних середнього розміру і 8 хвилин для відбивних побільше. Викласти відбивні на блюдо і дати постояти 10 хвилин, перш ніж розрізати.
5. Нарізати відбивні на скибочки і подавати з приготовленою ананасової сальсою.
Подібні рецепти
Свинячі відбивні в божевільному маринаді
Існує безліч рецептів приготування реберець, але я все ж наважуся запропонувати ще один. Секрет цього рецепта в тому, що ребра спочатку відварюються, а потім вже маринуються і запікаються! опис приготування: За цим рецептом можна готувати не тільки свинячі, але і яловичі, телячі ребра теж. Рец...
Свинячі реберця-гриль в маринаді
Свинячі реберця на грилі готує мій чоловік. Спочатку він любовно складає маринад і ретельно промазує м'ясо. Але найкращий момент, коли реберця відправляються на гриль і всі з нетерпінням чекають їх! опис приготування: Відмінна ідея приготувати свинячі реберця на грилі для великої компанії бу...
Свинячі реберця в кефірної маринаді
Свинячі реберця в кефірної маринаді — ще один оригінальний спосіб приготування свинячих реберець. Реберця виходять дуже соковитими, ароматними і ситними — то, що треба для гарного обіду або вечері. опис приготування: реберця — дуже класна штука. З їх приготуванням взагалі не треба возитися — з...
Свинячі відбивні під білим соусом
Свинячі відбивні під білим соусом — моє чергове блюдо для буденного сімейної вечері. Дуже просте приготування, прості інгредієнти, однак блюдо — вельми гідне. ділюся рецептом. опис приготування: Коли приходиш ввечері додому з роботи, на приготування якихось складних страв немає ні часу, ні сил...
Свинячі відбивні з ананасом і рисом
Поповнити вашу кулінарну скарбничку пропоную цим чудовим рецептом за мотивами азіатської кухні. Приголомшливе поєднання інгредієнтів, нескладний процес і непередаваний смак - ось, що вас чекає. опис приготування: Вашій увазі представляю покрокові рекомендації, як приготувати свинячі відбивні з...