Рецепт Свинячі відбивні в маринаді з сальсою

Рецепт Свинячі відбивні в маринаді з сальсою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування свинячих відбивних в маринаді з соку лайма, меду, червоної цибулі, халапеньо, часнику і оливкового масла, обсмажених на грилі, з сальсою з ананасів, манго, помідора, лука і кінзи.

опис приготування:

Це незвичайне яскраве літнє блюдо безсумнівно вам сподобається. На гарнір до відбивних добре подавати рис.

  • свинячі відбивні— 4 штуки
  • маринад:лайма— 2 штуки
  • меду— 1 Ст. ложка
  • червоної цибулі— 1/4 склянки
  • халапеньо— 1 штука
  • часнику— 3 зубчики
  • сіль— — За смаком
  • сальса:ананаса— 1 Склянка
  • манго— 1 штука
  • помідор— 1 штука
  • червоної цибулі— 1/2 штуки
  • халапеньо— 1 штука
  • кінзи— 1 Ст. ложка
  • вапно— 1 штука
  • сіль і перець— — За смаком
Свинячі відбивні в маринаді з сальсою - фото крок 1 1. приготувати маринад. Віджати сік з 2-х лаймов і змішати з ¼ чайної ложки цедри. нарізати цибулю. подрібнити часник. Очистити халапеньйо і нарізати. Перемішати всі інгредієнти у великій мисці.

Свинячі відбивні в маринаді з сальсою - фото крок 2 2. Помістити маринад в герметично закривається пластиковий пакет і додати свинину. Маринувати в холодильнику до 3 годин.

Свинячі відбивні в маринаді з сальсою - фото крок 3 3. приготувати сальсу. нарізати манго, помідор і халапеньйо кубиками. Подрібнити червона цибуля і кінзу. Віджати сік з лайма. Змішати всі інгредієнти для сальси в мисці. Приправити м'ясо за смаком. Відставити в сторону на 10 хвилин.

Свинячі відбивні в маринаді з сальсою - фото крок 4 4. Розігріти гриль до середньої температури. Витягти свинячі відбивні з маринаду. обсмажити відбивні 5 хвилин з кожного боку для відбивних середнього розміру і 8 хвилин для відбивних побільше. Викласти відбивні на блюдо і дати постояти 10 хвилин, перш ніж розрізати.

Свинячі відбивні в маринаді з сальсою - фото крок 5 5. Нарізати відбивні на скибочки і подавати з приготовленою ананасової сальсою.

Подібні рецепти

Свинячі реберця в маринаді

Свинячі відбивні в божевільному маринаді

Існує безліч рецептів приготування реберець, але я все ж наважуся запропонувати ще один. Секрет цього рецепта в тому, що ребра спочатку відварюються, а потім вже маринуються і запікаються! опис приготування: За цим рецептом можна готувати не тільки свинячі, але і яловичі, телячі ребра теж. Рец...

Свинячі реберця-гриль в маринаді

Свинячі реберця-гриль в маринаді

Свинячі реберця на грилі готує мій чоловік. Спочатку він любовно складає маринад і ретельно промазує м'ясо. Але найкращий момент, коли реберця відправляються на гриль і всі з нетерпінням чекають їх! опис приготування: Відмінна ідея приготувати свинячі реберця на грилі для великої компанії бу...

Свинячі реберця в кефірної маринаді

Свинячі реберця в кефірної маринаді

Свинячі реберця в кефірної маринаді — ще один оригінальний спосіб приготування свинячих реберець. Реберця виходять дуже соковитими, ароматними і ситними — то, що треба для гарного обіду або вечері. опис приготування: реберця — дуже класна штука. З їх приготуванням взагалі не треба возитися — з...

Свинячі відбивні під білим соусом

Свинячі відбивні під білим соусом

Свинячі відбивні під білим соусом — моє чергове блюдо для буденного сімейної вечері. Дуже просте приготування, прості інгредієнти, однак блюдо — вельми гідне. ділюся рецептом. опис приготування: Коли приходиш ввечері додому з роботи, на приготування якихось складних страв немає ні часу, ні сил...

Свинячі відбивні з ананасом і рисом

Свинячі відбивні з ананасом і рисом

Поповнити вашу кулінарну скарбничку пропоную цим чудовим рецептом за мотивами азіатської кухні. Приголомшливе поєднання інгредієнтів, нескладний процес і непередаваний смак - ось, що вас чекає. опис приготування: Вашій увазі представляю покрокові рекомендації, як приготувати свинячі відбивні з...