Рецепт Тірамісу з перепелиними яйцями
Перед вами традиційний варіант "; Тірамісу" з перепелиними яйцями в домашніх умовах, повторити який абсолютно нескладно. Якщо ви любите цей класичний італійський десерт, рецепт для вас.
опис приготування:
Це дуже нескладний варіант, як приготувати "; Тірамісу" з перепелиними яйцями на основі сметани. При бажанні ви можете використовувати маскарпоне, а також протертий через дрібне сито сир, збитий з вершками, наприклад. Такий десерт прикрасить ваш святковий стіл.
- яйця перепелині— 8 штук(тільки жовтки)
- цукор— 120 грам
- крем— 500 грам
- Savojardi— 22-24 штук
- лікер— За смаком
- какао— 1 Ст. ложка
2. З'єднайте і розітріть жовтки з цукром. При бажанні можна додати дрібку ваніліну.
3. Поступово додайте сметану (або маскарпоне), продовжуйте збивати.
4. Зваріть чашку натуральної кави, додайте за смаком трохи лікеру (ром або коньяк, наприклад). остудіть. Умочуйте в каву по черзі "; Савоярді ";.
5. Викладіть на дно форми печиво, зверху розподіліть крем. Повторіть шари до кінця інгредієнтів.
6. Зверху посипте трохи какао. Можете відправити "; Тірамісу" з перепелиними яйцями в домашніх умовах в холодильник мінімум на 2-3 годину. Перед подачею наріжте порційними шматочками і ще раз гарненько посипте какао.
Подібні рецепти
Картопля, фарширована перепелиними яйцями
Якщо хочете спробувати італійську кухню, необов'язково їхати в Італію. Можете зробити традиційний десерт без випічки по рецепту, як приготувати «Тірамісу» класичний італійський. опис приготування: Тірамісу - це легкий, повітряний і неймовірно смачний десерт. Його можна приготувати в будь-який ...
Тірамісу класичний без яєць
Якщо вам належить зустрічати гостей і ви задумалися над тим, що подати на десерт, то придивіться до цього рецепту тірамісу класичного без яєць. Десерт виходить дуже ніжним і ароматним. опис приготування: Більшість сучасних господинь вважає за краще готувати десерти в домашніх умовах. Для них н...
Тірамісу класичний
Рецепт приготування класичного італійського десерту. кількість порцій: 10-14 цукор— 2 Ст. ложки яєчних жовтки— 4 штуки(наповнення) цукру— 100 грам(наповнення) вино Марсала— 120 мілілітрів(наповнення) сир маскапоне— 450 грам(наповнення) збитих вершків— 230 мілілітрів(наповнення) печиво savoiardi...
«тірамісу» простий
Цей десерт багато хто любить за ніжний і делікатний смак, неперевершений аромат і вишукану подачу. розповім, як приготувати «Тірамісу». Простий десерт не вимагає випічки, ніж він мені і полюбився. опис приготування: Для «Тірамісу» використовують печиво «Савоярді», його можна купити або зробити...
Тірамісу з revenem
У сезон ревеню я намагаюся не втратити час і приготувати що-небудь «отаке». наприклад, незвичайний тірамісу з ревенем. Далі розповім і покажу, як приготувати цей смачний освіжаючий десерт. опис приготування: Тірамісу з revenem — це смачний, легкий, освіжаючий десерт! Свіжість ревеню відмінно п...