Рецепт Тірамісу з перепелиними яйцями

Рецепт Тірамісу з перепелиними яйцями
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Перед вами традиційний варіант "; Тірамісу" з перепелиними яйцями в домашніх умовах, повторити який абсолютно нескладно. Якщо ви любите цей класичний італійський десерт, рецепт для вас.

опис приготування:

Це дуже нескладний варіант, як приготувати "; Тірамісу" з перепелиними яйцями на основі сметани. При бажанні ви можете використовувати маскарпоне, а також протертий через дрібне сито сир, збитий з вершками, наприклад. Такий десерт прикрасить ваш святковий стіл.

  • яйця перепелині— 8 штук(тільки жовтки)
  • цукор— 120 грам
  • крем— 500 грам
  • Savojardi— 22-24 штук
  • лікер— За смаком
  • какао— 1 Ст. ложка
Тірамісу з перепелиними яйцями - фото крок 1 1. Обережно відокремте білки (вони нам не знадобляться) з жовтків.

Тірамісу з перепелиними яйцями - фото крок 2 2. З'єднайте і розітріть жовтки з цукром. При бажанні можна додати дрібку ваніліну.

Тірамісу з перепелиними яйцями - фото крок 3 3. Поступово додайте сметану (або маскарпоне), продовжуйте збивати.

Тірамісу з перепелиними яйцями - фото крок 4 4. Зваріть чашку натуральної кави, додайте за смаком трохи лікеру (ром або коньяк, наприклад). остудіть. Умочуйте в каву по черзі "; Савоярді ";.

Тірамісу з перепелиними яйцями - фото крок 5 5. Викладіть на дно форми печиво, зверху розподіліть крем. Повторіть шари до кінця інгредієнтів.

Тірамісу з перепелиними яйцями - фото крок 6 6. Зверху посипте трохи какао. Можете відправити "; Тірамісу" з перепелиними яйцями в домашніх умовах в холодильник мінімум на 2-3 годину. Перед подачею наріжте порційними шматочками і ще раз гарненько посипте какао.

Подібні рецепти

«тірамісу» класичний італійський

Картопля, фарширована перепелиними яйцями

Якщо хочете спробувати італійську кухню, необов'язково їхати в Італію. Можете зробити традиційний десерт без випічки по рецепту, як приготувати «Тірамісу» класичний італійський. опис приготування: Тірамісу - це легкий, повітряний і неймовірно смачний десерт. Його можна приготувати в будь-який ...

Тірамісу класичний без яєць

Тірамісу класичний без яєць

Якщо вам належить зустрічати гостей і ви задумалися над тим, що подати на десерт, то придивіться до цього рецепту тірамісу класичного без яєць. Десерт виходить дуже ніжним і ароматним. опис приготування: Більшість сучасних господинь вважає за краще готувати десерти в домашніх умовах. Для них н...

Тірамісу класичний

Тірамісу класичний

Рецепт приготування класичного італійського десерту. кількість порцій: 10-14 цукор— 2 Ст. ложки яєчних жовтки— 4 штуки(наповнення) цукру— 100 грам(наповнення) вино Марсала— 120 мілілітрів(наповнення) сир маскапоне— 450 грам(наповнення) збитих вершків— 230 мілілітрів(наповнення) печиво savoiardi...

«тірамісу» простий

«тірамісу» простий

Цей десерт багато хто любить за ніжний і делікатний смак, неперевершений аромат і вишукану подачу. розповім, як приготувати «Тірамісу». Простий десерт не вимагає випічки, ніж він мені і полюбився. опис приготування: Для «Тірамісу» використовують печиво «Савоярді», його можна купити або зробити...

Тірамісу з revenem

Тірамісу з revenem

У сезон ревеню я намагаюся не втратити час і приготувати що-небудь «отаке». наприклад, незвичайний тірамісу з ревенем. Далі розповім і покажу, як приготувати цей смачний освіжаючий десерт. опис приготування: Тірамісу з revenem — це смачний, легкий, освіжаючий десерт! Свіжість ревеню відмінно п...