Рецепт Тірамісу з revenem
У сезон ревеню я намагаюся не втратити час і приготувати що-небудь «отаке». наприклад, незвичайний тірамісу з ревенем. Далі розповім і покажу, як приготувати цей смачний освіжаючий десерт.
опис приготування:
Тірамісу з revenem — це смачний, легкий, освіжаючий десерт! Свіжість ревеню відмінно поєднується з вершковим смаком маскарпоне. Залежно від торжества готуйте десерт у великій формі або порційних креманках. Не сумнівайтеся в результаті - вийде дуже смачно!
- ревінь свіжий— 1 кілограм
- цукор коричневий— 3 Ст. ложки
- ваніль— 1 штука(стручок)
- лимон— 1/2 штуки(віджати сік)
- маскарпоне— 500 грам
- яйце— 3 штуки
- цукор— 125 грам
- Ванільний цукор— 1 штука(пакетик)
- Savojardi— 200 грам
- Цедра лимона і апельсина— За смаком
- сироп полуничний— За смаком
- шоколад білий— За смаком
2. Томіть ревінь без води, на маленькому вогні, поки він не стане м'яким. Відкиньте ревінь в друшляк і протріть, сік зберіть. Сік і пюре з ревеню поки відкладіть в сторону до повного охолодження.
3. Приготуйте крем з маскарпоне: Мартенс відділи Желтков. Спочатку збийте яєчні білки з дрібкою солі. В іншій мисці збийте жовтки з цукром: звичайним і ванільним, до пишної суміші. У цю суміш додайте маскарпоне, цедру лимона і апельсина і продовжуйте збивати міксером.
4. Потім додайте збиті білки і акуратно перемішайте рухами знизу-вгору, щоб білки не опало. Поставте крем в холодильник.
5. У сік ревеню додайте трохи полуничного сиропу з полуниці. Це буде просочення для савоярді.
6. Приготуйте форму для випічки з високим бортиком і покладіть перший шар печива, попередньо зануривши кожне в сироп з ревеню. Зверху - шар вареного ревеню.
7. Викладіть половину холодного крему з маскарпоне, потім — шар просоченого печива, шар з ревеню і останній шар - крем.
8. Поставте тірамісу в холодильник на кілька годин, а ще краще — на всю ніч. Перед подачею на стіл, прикрасьте десерт тертим білим шоколадом. Приємного чаювання!
Подібні рецепти
Тірамісу (рецепт класичний)
Якщо хочете спробувати італійську кухню, необов'язково їхати в Італію. Можете зробити традиційний десерт без випічки по рецепту, як приготувати «Тірамісу» класичний італійський. опис приготування: Тірамісу - це легкий, повітряний і неймовірно смачний десерт. Його можна приготувати в будь-який ...
Тірамісу з перепелиними яйцями
Перед вами традиційний варіант "; Тірамісу" з перепелиними яйцями в домашніх умовах, повторити який абсолютно нескладно. Якщо ви любите цей класичний італійський десерт, рецепт для вас. опис приготування: Це дуже нескладний варіант, як приготувати "; Тірамісу" з перепелиними яйцями на основі с...
Тірамісу з сиром
тірамісу — знаменитий італійський десерт, який користується величезною популярністю в усьому світі. Замість маскарпоне я використовував ніжний вершковий сир, в іншому — це класичний рецепт десерту! опис приготування: практично класичний, але трохи змінений рецепт приготування "; Тірамісу" з си...
Тірамісу з сирним сиром
Хочете подати до столу неймовірно ніжний, апетитний і нескладний десерт? Тоді візьміть на замітку рецепт приготування Тірамісу з сирним сиром. опис приготування: Якщо під рукою у вас не виявилося класичного сиру Маскарпоне, який використовується в цьому десерті, завжди можна знайти альтернатив...
Тірамісу з яблуками
Тірамісу з яблуками — одна з варіацій відомого у всьому світі десерту. У цьому рецепті я розповім, як приготувати тірамісу з яблуками будинку, щоб ви теж змогли оцінити його вишуканий смак! опис приготування: Для приготування тірамісу з яблуками дотримуйтесь наступних нескладних інструкцій, на...