Рецепт Тісто для піци без дріжджів
Правильно приготоване тісто для піци без дріжджів — запорука того, що страва вийде дуже смачним. розповідаю, як правильно приготувати тісто для піци — таке, як в хороших піцеріях.
опис приготування:
Класичним тестом для піци є прісне тісто без дріжджів. Інші варіанти замісу основи під піцу — це всього лише експерименти і фантазії домашніх кулінарів. Справжня італійська піца готується виключно з дріжджового тіста, приготувати яке — гранично легко. ніяких складнощів — всього кілька хвилин активної роботи руками (місити правильне тісто для піци потрібно виключно руками), і майже!
Як приготувати тісто для піци без дріжджів:
1. Для початку добре просійте борошно. Додайте в борошно розпушувач і сіль, перемішайте. Тепер необхідно додати воду і оливкове масло. далі — основна робота, потрібно руками місити тісто протягом 6 хвилин. З отримав тесту скочується куля.
2. Тепер потрібно посипати робочу поверхню борошном. Розкачати куля з тіста в корж для піци. По краях зробити бортики. Викласти корж на деко. Тепер можна "; заправляти" піцу улюбленої начинкою і запікати до готовності при високій температурі.
От і все! як вид,приготувати тісто для піци без дріжджів дуже просто. Не сумніваюся, у вас все вийде!
- мука— 1,5 склянки
- розпушувач— 1 Чайна ложка
- сіль— 1/2 чайних ложки
- вода— 100 мілілітрів
- оливкова олія— 4 Ст. ложки
Як приготувати тісто для піци без дріжджів:
1. Для початку добре просійте борошно. Додайте в борошно розпушувач і сіль, перемішайте. Тепер необхідно додати воду і оливкове масло. далі — основна робота, потрібно руками місити тісто протягом 6 хвилин. З отримав тесту скочується куля.
2. Тепер потрібно посипати робочу поверхню борошном. Розкачати куля з тіста в корж для піци. По краях зробити бортики. Викласти корж на деко. Тепер можна "; заправляти" піцу улюбленої начинкою і запікати до готовності при високій температурі.
От і все! як вид,приготувати тісто для піци без дріжджів дуже просто. Не сумніваюся, у вас все вийде!
Подібні рецепти
Простий рецепт тесту для піци без дріжджів
багато хто запитує, як приготувати тісто для піци в духовці. Якщо ви хочете, щоб тісто було м'яким навіть після охолодження піци, щоб скоринка вийшла хрустка і рум'яна, тоді читайте рецепт. опис приготування: Тісто для піци можна використовувати відразу або розділити на частини і заморозити. В...
Тісто для пиріжків без яєць
Щоб пиріжки були напрочуд смачними, дуже важливо зробити правильно тісто. Тісто на нашу рецептом приготування виходить м'яким і його легко можна розкачати до тонкого стану. опис приготування: Як приготувати тісто для пиріжків без яєць ми розповімо вам в нашому рецепті. завдяки тому, що тісто н...
Тісто для домашньої локшини
З локшини можна зробити як супи, так і другі гарячі страви. І найкраще вміти приготувати тісто для домашньої локшини самостійно, щоб воно завжди було під рукою. Це швидко і дешево. опис приготування: Вимішувати тісто руками потрібно досить довго, не менше десяти хвилин. Це дозволить борошні ві...
Тісто для пончиків
Пончики - це ситне блюдо, яке втамує ваш голод вранці або стане відмінним перекусом протягом дня. апетитні, з хрусткою рум'яною скоринкою, перед такою вкуснотень не встоїть ніхто! опис приготування: Це класичний рецепт пончиків. Особливо такого частування будуть раді діти. Щоб блюдо не було та...
Тісто на заквасці для несолодкої випічки
Якщо ви хоч раз випікали солодкі булочки або пироги з тіста на заквасці, вам неодмінно захочеться дізнатися, як приготувати тісто на заквасці для несолодкої випічки, корисне, смачне і легке. опис приготування: Головною особливістю цього тесту є закваска, яку необхідно витримати в теплому місці...