Рецепт Тісто для піци в духовці

Рецепт Тісто для піци в духовці
Кількість порцій: 2 Час приготування: 2 г. 0 хв.
багато хто запитує, як приготувати тісто для піци в духовці. Якщо ви хочете, щоб тісто було м'яким навіть після охолодження піци, щоб скоринка вийшла хрустка і рум'яна, тоді читайте рецепт.

опис приготування:

Тісто для піци можна використовувати відразу або розділити на частини і заморозити. Використовуйте будь-яку начинку і соуси до смаку. тісто дріжджове, тому його потрібно добре вимісити і обминути, а потім тонко розкачати, щоб в процесі випікання піца не сильно зросла.

  • Сухі швидкодіючі дріжджі— 1 Чайна ложка
  • Тепла вода— 3/4 склянки
  • борошно— 2 склянки
  • сіль— 1,5 чайних ложки
Тісто для піци в духовці - фото крок 1 1. підігрійте воду (але немає аргументів кипіння) і влийте її в чашу міксера, додайте сухі швидкодіючі дріжджі. Залиште дріжджі до розчинення.

Тісто для піци в духовці - фото крок 2 2. Просійте пшеничну муку і змішайте з сіллю, додайте борошно в воду з дріжджами.

Тісто для піци в духовці - фото крок 3 3. Перемішайте тісто лопаткою до утворення грубої консистенції, щоб мука змішалася з водою.

Тісто для піци в духовці - фото крок 4 4. Встановіть насадку «гак» для замісу тіста і вимішують його 5 хвилин.

Тісто для піци в духовці - фото крок 5 5. Викладіть тісто на стіл і обомніте його пару раз руками.

Тісто для піци в духовці - фото крок 6 6. Змастіть миску рослинним маслом і викладіть в неї тісто, залиште тісто на час, щоб воно підійшло.

Тісто для піци в духовці - фото крок 7 7. Викладіть тісто з миски і використовуйте його відразу або розділіть на шматочки і приберіть в морозильну камеру на зберігання.

Подібні рецепти

Тісто для піци без дріжджів

Расгулла

Правильно приготоване тісто для піци без дріжджів — запорука того, що страва вийде дуже смачним. розповідаю, як правильно приготувати тісто для піци — таке, як в хороших піцеріях. опис приготування: Класичним тестом для піци є прісне тісто без дріжджів. Інші варіанти замісу основи під піцу — ц...

Тісто для домашньої локшини

Тісто для домашньої локшини

З локшини можна зробити як супи, так і другі гарячі страви. І найкраще вміти приготувати тісто для домашньої локшини самостійно, щоб воно завжди було під рукою. Це швидко і дешево. опис приготування: Вимішувати тісто руками потрібно досить довго, не менше десяти хвилин. Це дозволить борошні ві...

Тісто для пончиків

Тісто для пончиків

Пончики - це ситне блюдо, яке втамує ваш голод вранці або стане відмінним перекусом протягом дня. апетитні, з хрусткою рум'яною скоринкою, перед такою вкуснотень не встоїть ніхто! опис приготування: Це класичний рецепт пончиків. Особливо такого частування будуть раді діти. Щоб блюдо не було та...

Тісто на заквасці для несолодкої випічки

Тісто на заквасці для несолодкої випічки

Якщо ви хоч раз випікали солодкі булочки або пироги з тіста на заквасці, вам неодмінно захочеться дізнатися, як приготувати тісто на заквасці для несолодкої випічки, корисне, смачне і легке. опис приготування: Головною особливістю цього тесту є закваска, яку необхідно витримати в теплому місці...

Тісто для біляшів на кефірі

Тісто для біляшів на кефірі

Щоб отримати гарне і податливі тісто візьміть не жирний кефір, наприклад 1% -ний. Замісити тісто згідно зі списком і отримаєте прекрасний результат! дивіться рецепт! опис приготування: Для приготування смачного тіста для біляшів потрібно розвести дріжджі в малій кількості води, потім додати ре...