Рецепт Сичуань
Рецепт приготування китайського блюда з яловичини з грибами, перцем, часником і цибулею.
кількість порцій: 3-4
- говяжа вирізка— 450 грам(інгредієнти для м'яса:)
- соєвий соус— 2 Ст. ложки
- цукор— 1 Чайна ложка
- порошок для випічки— 1/3 чайних ложки
- устричний соус— 1 Чайна ложка
- яєчний білок— 1 штука
- гострий соус— 1 Чайна ложка
- кукурудзяний крохмаль— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 щіпка(за смаком)
- чорний перець— 1 щіпка(за смаком)
- чорний соєвий соус— 1 Чайна ложка(інгредієнти для соусу:)
- соєвий соус— 1 Чайна ложка
- кукурудзяний крохмаль— 1/3 чайних ложки
- вода— 1/2 склянки
- цибулина— 1 штука(інгредієнти для гарніру:)
- гриби— 450 грам
- солодкий червоний перець— 1 штука
- чилі— 3-4 штук
- голівка часнику— 1/2 штуки
Змішати інгредієнти для маринаду. 2 столові ложки соєвого соусу, 1 чайна ложка цукру, 1 яєчний білок, 1 / 3 чайної ложки соди для випічки, 1 чайна ложка гострого соусу, 1 / 2 чайної ложки солі, чорний перець за смаком. Додати крохмаль. Маринувати м'ясо мінімум 30 хвилин.
Крупно порізати цибулю і перець.
промити, почистити і порізати гриби.
Розігріти масло в сковороді. Обсмажити часник і чилі.
Туди ж кинути шматочки яловичини. Обсмажувати на сильному вогні. перевертати (помішувати) кожні 45 секунд. Готове м'ясо відкласти в миску.
У тій же сковороді обсмажити овочі та гриби. Потім повернути назад м'ясо.
Змішати інгредієнти для соусу і влити все в сковороду. Готувати до загустіння. Блюдо подавати з рисом. Смачного!
Подібні рецепти
Курячий шашлик в оцті (дуже легкий рецепт)
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...
Сирники з рікотти
Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...
Товсті пишні млинці на кефірі
Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...