Рецепт Сичуань

Рецепт Сичуань
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування китайського блюда з яловичини з грибами, перцем, часником і цибулею.

кількість порцій: 3-4
  • говяжа вирізка— 450 грам(інгредієнти для м'яса:)
  • соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • порошок для випічки— 1/3 чайних ложки
  • устричний соус— 1 Чайна ложка
  • яєчний білок— 1 штука
  • гострий соус— 1 Чайна ложка
  • кукурудзяний крохмаль— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 щіпка(за смаком)
  • чорний перець— 1 щіпка(за смаком)
  • чорний соєвий соус— 1 Чайна ложка(інгредієнти для соусу:)
  • соєвий соус— 1 Чайна ложка
  • кукурудзяний крохмаль— 1/3 чайних ложки
  • вода— 1/2 склянки
  • цибулина— 1 штука(інгредієнти для гарніру:)
  • гриби— 450 грам
  • солодкий червоний перець— 1 штука
  • чилі— 3-4 штук
  • голівка часнику— 1/2 штуки
Сичуань - фото крок 1 тонкими кружальцями (стейками) нарізати яловичу вирізку.

Сичуань - фото крок 2 Змішати інгредієнти для маринаду. 2 столові ложки соєвого соусу, 1 чайна ложка цукру, 1 яєчний білок, 1 / 3 чайної ложки соди для випічки, 1 чайна ложка гострого соусу, 1 / 2 чайної ложки солі, чорний перець за смаком. Додати крохмаль. Маринувати м'ясо мінімум 30 хвилин.

Сичуань - фото крок 3 Крупно порізати цибулю і перець.

Сичуань - фото крок 4 промити, почистити і порізати гриби.

Сичуань - фото крок 5 Розігріти масло в сковороді. Обсмажити часник і чилі.

Сичуань - фото крок 6 Туди ж кинути шматочки яловичини. Обсмажувати на сильному вогні. перевертати (помішувати) кожні 45 секунд. Готове м'ясо відкласти в миску.

Сичуань - фото крок 7 У тій же сковороді обсмажити овочі та гриби. Потім повернути назад м'ясо.

Сичуань - фото крок 8 Змішати інгредієнти для соусу і влити все в сковороду. Готувати до загустіння. Блюдо подавати з рисом. Смачного!

Подібні рецепти

Морозиво з банана і молока

Курячий шашлик в оцті (дуже легкий рецепт)

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...

Товсті пишні млинці на кефірі

Товсті пишні млинці на кефірі

Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...