Рецепт Сироїжки в клярі
багато, збираючи гриби, проходять повз сироїжок і беруть їх лише тоді, коли вже зовсім нічого принести з лісу. Але ж якщо приготувати сироїжки в клярі, то вийде досить смачні ласощі.
опис приготування:
Сироїжки в клярі смажте в добре розігрітій олії, але на середньому вогні, щоб присмажився не тільки кляр і гриб всередині його. Щоб кляр був хрустким воду використовуйте холодну, можна готовий кляр відправити ненадовго в холодильник, поки готуються гриби. Цей кляр можна використовувати і для приготування інших грибів, а також можна підсмажити овочі, якщо у вас залишиться ТЕСО після приготування грибів. Успіхів і приємного апетиту!
- сироїжки— 500 грам
- яйце— 1 штука
- майонез— 2 Ст. ложки
- борошно— 4-5 Ст. ложок
- вода— 50-70 мілілітрів
- часник— 2-3 зубчиків
- сіль, перець— За смаком
- Масло для смаження— За смаком
Очищені капелюшки поварити 15-20 хвилин.
Приготуйте кляр з майонезу, яєць, борошна, води, спецій. Додайте тертий часник.
Підготовлену капелюшок опускайте в кляр і відразу викладайте на розігріту сковороду з маслом.
Смажте з двох сторін.
Колір повинен бути золотистим.
Подібні рецепти
Салат «грецький» з лимонною заправкою
Свинину в клярі навчила готувати моя мама. А тепер за цим рецептом бігають всі подруги. І не дивно - виходить хрусткий, апетитний кляр, а під ним ніжне, соковите м'ясо. пробуйте! опис приготування: До цієї страви відмінно підійдуть овочі, овочеві салати і закуски. Можна також зварити гречану к...
Сир в клярі
Це універсальна закуска, яка підійде до будь-якого випадку, і до урочистого фуршету, і до зустрічі з друзями, — дуже смачна і ситна, і неймовірно легка в приготуванні. опис приготування: Якщо ви очікуєте з хвилини на хвилину гостей, а часу на приготування не так вже й багато, то цей простий ре...
Сирні кульки в клярі
Сирні кульки в клярі створені для тих, хто любить поласувати і не думає про зайві калорії. Вони лежать на тарілці як золоті самородки і нестримно ваблять до себе. На жаль, ці ласощі зникає швидко! опис приготування: Щоб приготувати сирні кульки в клярі потрібно трохи постаратися. Головне прави...
Свинячі вушка в клярі
Свинячі вушка в клярі готуються протягом 3 годин. Виходить чудова хрустка закуска до пива чи просто для любителів смачно похрумтіти під перегляд спортивного матчу. Зберігаються вушка будинку 2-3 дня. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка в клярі? 1. Вушка почистіть і промийте під про...
Сирні палички в клярі
Сирні палички в клярі — найсмачніша закуска. До паличок подаються різні соуси і це надає паличок багату смакову гаму. Ідею цієї страви мені подала подруга на сирної вечірці. опис приготування: Для приготування сирних паличок в клярі бажано взяти сир моцарелла. Але якщо його немає, не біда, ми ...