Рецепт Свинина після мексиканця

Рецепт Свинина після мексиканця
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Дуже смачне мексиканське блюдо зі свинини. Простий покроковий рецепт з фотографіями.

кількість порцій: 8
  • свиняча шийка— 1,8 кілограма
  • сушений орегано— 1 Чайна ложка
  • мелений кумін— 1 Чайна ложка
  • порошок чилі— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • чорний перець— 1 Чайна ложка(за смаком)
  • гвоздика— 3 штуки
  • оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • винний оцет— 2 Ст. ложки
  • цибуля— 1 штука
  • вапно— 1 штука
Свинина після мексиканця - фото крок 1 Помістити в кухонний комбайн орегано, кмин, чилі порошок, коричневий цукор і 3-4 зубчики часнику.

Свинина після мексиканця - фото крок 2 Розрізати цибулю навпіл і покласти в комбайн.

Свинина після мексиканця - фото крок 3 Додати 1 ст. L. солі.

Свинина після мексиканця - фото крок 4 поперчити.

Свинина після мексиканця - фото крок 5 Влити винний оцет. Змішати всі інгредієнти до однорідного стану.

Свинина після мексиканця - фото крок 6 Гарненько промазати шматок свинини сумішшю.

Свинина після мексиканця - фото крок 7 Викласти м'ясо в каструлю. Залити пару стаканів води. Закрити кришкою і готувати при 150 C протягом декількох годин. Щогодини перевертайте м'ясо на іншу сторону.

Свинина після мексиканця - фото крок 8 Ось так виглядає м'ясо через 5 годин готування.

Свинина після мексиканця - фото крок 9 Розділіть свинину виделкою на волокна.

Свинина після мексиканця - фото крок 10 Додайте часточки лайма і полийте м'ясним соусом.

Подібні рецепти

Свинина швидко і смачно

Сметанні булочки

тим, хто любить м'ясо, але не хоче довго возитися біля плити, пропоную дізнатися, як приготувати свинину швидко і смачно. Це буде відбивна в апетитною паніровці всього за 20 хвилин. готуємо? опис приготування: Я пропоную кількість продуктів за все на 2 відбивні, але якщо у вас велика сім'я, то...

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...

Свинина, фарширована чорносливом

Свинина, фарширована чорносливом

На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...

Свинина смажена з цибулею

Свинина смажена з цибулею

Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...

Свинина на грилі

Свинина на грилі

Що може бути смачніше натурального шматочка м'яса, приготованого без зайвого жиру? Тільки свинина на грилі в домашніх умовах з приголомшливим соусом, який доповнить смак м'яса. опис приготування: Рецепт приготування свинини на грилі досить простий, проте приголомшливий смак м'яса залежить від ...