Рецепт Свинина з апельсиново-часниковою приправою і шпинатом

Рецепт Свинина з апельсиново-часниковою приправою і шпинатом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування свинячої вирізки з приправою з часнику, апельсина і меду, з обсмаженою в олії шпинатом.

опис приготування:

У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Приправити свинину сіллю і перцем. обсмажувати свинину, періодично перевертаючи, від 20 до 25 хвилин. зменшити вогонь, якщо свинина стає коричневою занадто швидко. Викласти свинину на тарілку, накрити вільно алюмінієвою фольгою і дати постояти від 5 до 10 хвилин.

Тим часом в блендері змішати апельсиновий сік, гірчицю, мідь, часник, 2 столові ложки олії. Приправити сіллю і перцем, збити до отримання однорідної маси. Відкласти в сторону.

У сковороді нагріти залишилася столову ложку масла на сильному вогні. Додати стільки шпинату, скільки поміститься. готувати від 3 до 5 хвилин. Злити зайву рідину, приправити шпинат сіллю і перцем.

нарізати свинину, полити приготованим соусом і подавати зі шпинатом.


  • оливкового масла— 4 Ст. ложки
  • вирізки свинини— 2 штуки(по 450 г)
  • гірчиці— 2 Ст. ложки
  • меду— 1 Ст. ложка
  • зубчик часнику— 1 штука
  • листя шпинату— 4 штуки(900 г)
  • сіль і мелений перець— — За смаком
У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Приправити свинину сіллю і перцем. обсмажувати свинину, періодично перевертаючи, від 20 до 25 хвилин. зменшити вогонь, якщо свинина стає коричневою занадто швидко. Викласти свинину на тарілку, накрити вільно алюмінієвою фольгою і дати постояти від 5 до 10 хвилин.

Тим часом в блендері змішати апельсиновий сік, гірчицю, мідь, часник, 2 столові ложки олії. Приправити сіллю і перцем, збити до отримання однорідної маси. Відкласти в сторону.

У сковороді нагріти залишилася столову ложку масла на сильному вогні. Додати стільки шпинату, скільки поміститься. готувати від 3 до 5 хвилин. Злити зайву рідину, приправити шпинат сіллю і перцем.

нарізати свинину, полити приготованим соусом і подавати зі шпинатом.


Подібні рецепти

Свинина під сиром і шпинатом

Яловичий стейк з цибулевої приправою

Рецепт приготування свинини під сиром і шпинатом. Свинячі відбивні з сиром і шпинатом - це дуже смачно. опис приготування: Для приготування цієї страви нам знадобитися свиняча шия, шпинат і сир. Блюдо виходить ситним, ароматним і смачним. сир— 50 грам Свинина (шийка)  — 2 штуки Сіль і перець...

Сирний соус з артишоками і шпинатом

Сирний соус з артишоками і шпинатом

Рецепт приготування соусу з вершкового сиру, сиру Фета, сиру Пармезан, шпинату, артишоки і молоко. Соус незвичайний тим, що запікається в духовці. опис приготування: Соус з артишоками і шпинатом має приємний пікантний смак, без сильної пекучості, з смачним поєднанням сирів, молока і літній зел...

Свинина а-ля пиццайола

Свинина а-ля пиццайола

Це смачне і ароматне блюдо сподобається любителям італійської кухні. Відмінно підійде для недільного обіду або вечері, а також для сімейного свята. опис приготування: Соковита ніжна свинина під пікантним томатним соусом з перцем і каперсами, укрита ароматним покривалом тягнеться розплавленого...

Свинина, фарширована чорносливом

Свинина, фарширована чорносливом

На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...

Свинина «ананасове насолоду»

Свинина «ананасове насолоду»

Така свинина виходить дуже ніжною і смачною. Поверх м'яса утворюється апетитна сирна скоринка. Ситно і досить просто. обов'язково спробуйте! опис приготування: Щоб насолодитися цим чудовим блюдом вам потрібно зробити всього кілька простих кроків. Відваріть картоплю в «мундирі», очистіть, потрі...