Рецепт Свинячі реберця з розмарином

Рецепт Свинячі реберця з розмарином
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Вам здається, що ребра — це дуже нудний продукт, який готують тільки на багатті? Пропоную вам рецепт приготування свинячих реберець з розмарином, здатний перевернути ваше уявлення про їжу.

опис приготування:

Цей класичний рецепт свинячих реберець з розмарином може стати відмінним варіантом для ситного обіду або вечері. Подавати їх можна з улюбленим гарніром (ідеальним буде картопля) або свіжими овочами. Ребра виходять соковитими, ніжними і дуже ароматними.

  • Свинячі реберця— 700-800 грам
  • цибулина— 1-2 штук
  • Томатний соус— 2 Ст. ложки
  • мед— 1-2 Ст. ложок
  • гілочка розмарину— 5-6 штук
  • Лавровий лист— 1 штука
  • часник— 3-4 зубчиків
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
Свинячі реберця з розмарином - фото крок 1 1. Для початку необхідно вимити, просушити і нарізати шматочками ребра. На сковороду налити трохи олії і відправити туди реберця. Цей рецепт приготування свинячих реберець з розмарином підійде також для баранячих або яловичих ребер. Обсмажити на середньому вогні їх до появи легкої скоринки.

Свинячі реберця з розмарином - фото крок 2 2. У каструлю з товстим дном або сотейник викласти обсмажені ребра. Найкраще вибрати посуд досить велику, щоб ребра викласти на дно в один ряд.

Свинячі реберця з розмарином - фото крок 3 3. Зверху рівномірно полити медом. Якщо мед зацукрувався, його можна трохи розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.

Свинячі реберця з розмарином - фото крок 4 4. Додати томатний соус або пасту, попередньо розбавивши її невеликою кількістю води. Якщо соус зі спеціями (гострий або солоний), це варто враховувати, додаючи наступні інгредієнти в блюдо.

Свинячі реберця з розмарином - фото крок 5 5. Цибулину очистити і нарізати невеликими півкільцями. Надіслати на сковороду (можна використовувати ту, на якій обсмажувалися ребра) і обсмажити трохи.

Свинячі реберця з розмарином - фото крок 6 6. Обсмажену цибулю викласти зверху на ребра. Часник очистити і подрібнити (можна нарізати ножем або видавити через прес) і також додати в сотейник. Щоб зробити гострі свинячі реберця з розмарином в домашніх умовах можна додати дрібно нарізаний перець чилі.

Свинячі реберця з розмарином - фото крок 7 7. Тепер трохи посолити і додати мелений перець за смаком. Покласти зверху розмарин і лавровий лист. Накрити сотейник кришкою і відправити на повільний вогонь. Гасити ребра близько 40-50 хвилин до готовності.

Подібні рецепти

Свинячі реберця, смажені на сковороді

Свинячі реберця в томатному соусі з чорносливом

Свинячі реберця, смажені на сковороді, відмінно, готує моя свекруха. Я перейняла у неї рецепт. Все дуже просто: спочатку маринуємо, потім смажимо. Я завжди вітаю маринування м'яса, це надійно. опис приготування: Свинячі реберця, смажені на сковороді, подавайте з овочами і соусом, також відмінн...

Свинячі реберця смажені з цибулею

Свинячі реберця смажені з цибулею

все геніальне — просто! Якщо ви теж вважаєте, що немає на світі нічого смачнішого, ніж прості свинячі реберця смажені з цибулею, то ви вибрали правильний рецепт, так як сьогодні ми приготуємо саме їх. опис приготування: Я не впізнаю, у кого як, але особисто у мене душа час від часу вимагає про...

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця, смажені на грилі - це дуже смачно! Такі реберця можна подавати з чим завгодно - з пивом, з гарніром. Пропоную спробувати! опис приготування: Приготуйте свинячі реберця за цим рецептом. Смажені на грилі, реберця виходять особливо смачними і соковитими. У нас на дачі в літній се...

Свинячі реберця смажені

Свинячі реберця смажені

Смажені свинячі реберця - це найкраща закуска до пива і прекрасне друга страва, якщо приготувати до них гарнір. Спробуйте! Вам напевно сподобається цей нехитрий рецепт смажених свинячих реберець! опис приготування: Свинячі реберця можна засмажити і на грилі, і жаровні, проте сьогодні я розпові...

Свинячі реберця барбекю

Свинячі реберця барбекю

Дуже простий рецепт свинячі реберця гриль. Смачна страва для великої веселої компанії, що зібралася відпочити на дачі. опис приготування: Свинячі реберця на грилі в якості страви відмінно підійдуть для компанії, що зібралася відпочити на природі або дачі. свинячі ребра— 2 штуки деревна тріск...