Рецепт Свинина з вином

Рецепт Свинина з вином
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Для урочистого обіду або вечері я хочу запропонувати вам цей рецепт. У ньому розказано, як приготувати свинину з вином. Нам знадобиться хороший шматочок свинячої вирізки і біле сухе вино.

опис приготування:

Ця страва готується всього близько півгодини, але в підсумку у вас вийде неймовірно ароматна свинина, гідна будь-якого святкового столу. Якщо хочете, петрушку в соусі можна замінити подрібненим кропом, з ним теж буде смачно.

Обов'язково беріть для рецепта сухе вино хорошої якості.

  • свиняча вирізка— 4 штуки(шматочки по 150-200 г)
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • Дижонская гірчиця— 2 Ст. ложки
  • петрушка подрібнена— 1 Ст. ложка
  • сіль, перець— За смаком
  • Вино біле сухе— 150 мілілітрів
  • Курячий бульйон— 100 мілілітрів
  • вершки жирні— 60 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука(або salotų)
Свинина з вином - фото крок 1 м'ясо вимийте, просушіть, приправте сіллю і перцем. На сковороді розігрійте обидва види масла, відправте м'ясо смажитися.

Свинина з вином - фото крок 2 Обсмажте м'ясо по 2-3 хвилини з кожного боку на середньому вогні.

Свинина з вином - фото крок 3 Приберіть м'ясо зі сковороди і злийте майже весь жир. Обсмажте на подрібнену цибулю. Додайте половину вина, доведіть до кипіння. Додайте бульйон і поверніть м'ясо, тушкуйте під кришкою на повільному вогні близько 15 хвилин.

Свинина з вином - фото крок 4 Приберіть м'ясо і влийте вино, збільште вогонь і уварити соус в три рази. додайте вершки, гірчицю і подрібнену петрушку. Протушкувати соус і доведіть до бажаної густоти.

Свинина з вином - фото крок 5 Подавайте м'ясо разом з соусом.

Подібні рецепти

Свинина, тушкована з вином

Салат з ківі і шинкою

Хочете зробити неймовірно ніжне, ароматне і приголомшливо апетитне м'ясо на обід або вечерю? Придивіться тоді до цього класному варіанту, як приготувати свинину, тушковану з вином і часником. опис приготування: Це досить просте блюдо, яке, слідуючи покроковим рекомендаціям, під силу повторити ...

Свинячі відбивні з вином і часником

Свинячі відбивні з вином і часником

Рецепт приготування смажених свинячих відбивних з соусом з червоного вина, часнику, бальзамічного оцту і яловичого бульйону. опис приготування: При бажанні ви можете замінити червоне вино білим для отримання світлого соусу. свинячих відбивних— 6 штук(середніх або тонких) оливкового масла— 2 ...

Сирне фондю з часником і вином

Сирне фондю з часником і вином

Сирне фондю рецепт — приготування фондю з сиру чеддер, сиру парміджано, червоного вина часнику і перцю. Найкраще готувати страву в спеціальному посуді какелон на відкритому вогні. опис приготування: Перед початком приготування фондю потрібно дрібно натерти сир. Розігріти духовку до 200 градусі...

Свинина «ананасове насолоду»

Свинина «ананасове насолоду»

Така свинина виходить дуже ніжною і смачною. Поверх м'яса утворюється апетитна сирна скоринка. Ситно і досить просто. обов'язково спробуйте! опис приготування: Щоб насолодитися цим чудовим блюдом вам потрібно зробити всього кілька простих кроків. Відваріть картоплю в «мундирі», очистіть, потрі...

Свинина, фарширована чорносливом

Свинина, фарширована чорносливом

На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...