Рецепт Свинина з вином
Для урочистого обіду або вечері я хочу запропонувати вам цей рецепт. У ньому розказано, як приготувати свинину з вином. Нам знадобиться хороший шматочок свинячої вирізки і біле сухе вино.
опис приготування:
Ця страва готується всього близько півгодини, але в підсумку у вас вийде неймовірно ароматна свинина, гідна будь-якого святкового столу. Якщо хочете, петрушку в соусі можна замінити подрібненим кропом, з ним теж буде смачно.
Обов'язково беріть для рецепта сухе вино хорошої якості.
- свиняча вирізка— 4 штуки(шматочки по 150-200 г)
- Масло рослинне— 1 Ст. ложка
- Вершкове масло— 1 Ст. ложка
- Дижонская гірчиця— 2 Ст. ложки
- петрушка подрібнена— 1 Ст. ложка
- сіль, перець— За смаком
- Вино біле сухе— 150 мілілітрів
- Курячий бульйон— 100 мілілітрів
- вершки жирні— 60 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста— 1 штука(або salotų)
Обсмажте м'ясо по 2-3 хвилини з кожного боку на середньому вогні.
Приберіть м'ясо зі сковороди і злийте майже весь жир. Обсмажте на подрібнену цибулю. Додайте половину вина, доведіть до кипіння. Додайте бульйон і поверніть м'ясо, тушкуйте під кришкою на повільному вогні близько 15 хвилин.
Приберіть м'ясо і влийте вино, збільште вогонь і уварити соус в три рази. додайте вершки, гірчицю і подрібнену петрушку. Протушкувати соус і доведіть до бажаної густоти.
Подавайте м'ясо разом з соусом.
Подібні рецепти
Салат з ківі і шинкою
Хочете зробити неймовірно ніжне, ароматне і приголомшливо апетитне м'ясо на обід або вечерю? Придивіться тоді до цього класному варіанту, як приготувати свинину, тушковану з вином і часником. опис приготування: Це досить просте блюдо, яке, слідуючи покроковим рекомендаціям, під силу повторити ...
Свинячі відбивні з вином і часником
Рецепт приготування смажених свинячих відбивних з соусом з червоного вина, часнику, бальзамічного оцту і яловичого бульйону. опис приготування: При бажанні ви можете замінити червоне вино білим для отримання світлого соусу. свинячих відбивних— 6 штук(середніх або тонких) оливкового масла— 2 ...
Сирне фондю з часником і вином
Сирне фондю рецепт — приготування фондю з сиру чеддер, сиру парміджано, червоного вина часнику і перцю. Найкраще готувати страву в спеціальному посуді какелон на відкритому вогні. опис приготування: Перед початком приготування фондю потрібно дрібно натерти сир. Розігріти духовку до 200 градусі...
Свинина «ананасове насолоду»
Така свинина виходить дуже ніжною і смачною. Поверх м'яса утворюється апетитна сирна скоринка. Ситно і досить просто. обов'язково спробуйте! опис приготування: Щоб насолодитися цим чудовим блюдом вам потрібно зробити всього кілька простих кроків. Відваріть картоплю в «мундирі», очистіть, потрі...
Свинина, фарширована чорносливом
На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...