Рецепт Свиняча вирізка розсільна
Що зазвичай робить господиня з розсолом з-під помідорів? У кращому випадку його випивають, але частіше просто виливають. Я хочу запропонувати вам варіант використання розсолу в якості маринаду для м'яса.
опис приготування:
Для цього рецепта підійде розсіл після солоних помідорів кисло-солодкого смаку. У такому маринаді м'ясо може перебувати до 2-х діб. Свинину потрібно обов'язково обсмажити на дуже гарячому маслі з усіх боків, щоб утворилася скоринка не давала соку витекти з м'яса. Також обов'язково потрібно перед нарізуванням вирізки дати полежати м'ясу укритим, щоб все соки знову вбралися в м'ясо і воно залишилося соковитим. Паприку можна використовувати як суху, так і у вигляді пасти або печену без шкурки і перобітую блендером. Вершки можна брати і меншої жирності. Але тоді соус вийде більш рідкий. Смачного!
- свиняча вирізка— 400 грам
- вершки 22% — 150 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста— 1 штука(великий)
- паприка— 1 Чайна ложка(мелена)
- Масло рослинне— 1 Ст. ложка
- сіль— За смаком
- розсіл— 1 літр(помідорний)
Свинячу вирізку залийте розсолом і залиште маринуватися на 12 годин.
вийміть м'ясо, обсушити паперовим рушником і обсмажте на розігрітій і змащеній маслом сковороді з усіх боків до золотистої скоринки. Перекладіть у форму.
чистий цибулю, поріжте і обсмажте на цій же сковорідці 3-4 хвилини.
Додати перець molotuû, перемішайте і обсмажуйте ще 2 хвилини.
влийте вершки, доведіть до кипіння і варіть 2-3 хвилини.
Зніміть з вогню і пробийте блендером до однорідної маси.
Готову вирізку вийміть з духовки і накрийте фольгою. Залиште на 10 хвилин, щоб м'ясо дозріло. Поріжте на шматочки.
Перекладіть м'ясо в сковорідку і залийте соусом, доведіть до кипіння і залиште під кришкою на 10-15 хвилин.
Подавайте з будь-яким гарніром.
Смачного!
Подібні рецепти
Вирізка свиняча смажена
Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі. опис приготування: Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка. свинячої вирізки— 1,1 кілогр...
Свиняча вирізка по-прованськи
Прованські трави - одна з улюблених моїх приправ. Ароматний букет однаково добре підходить для різних продуктів, в тому числі і м'яса. Воно отримує не тільки вабить запах, але і пряний смак. Спробуйте! опис приготування: У рецепті описано, як приготувати свинячу вирізку по-прованськи. Таку наз...
Свиняча вирізка з чорносливом
Рецепт свинячої вирізки з чорносливом дуже простий — не лякайтеся "; ресторанного" назви, готується воно дійсно нескладно. Відмінне блюдо як для святкового, так і для буденного столу. опис приготування: Свиняча вирізка з чорносливом завдяки соусу, рецепт якого я теж розповім вам, добре поєднує...
Свиняча вирізка з гарніром
Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєдн...
Свиняча вирізка з гірчицею
Приготування страви зажадає від вас мінімальних зусиль і набору продуктів. В результаті у вас буде ніжне і соковите м'ясо. Оцініть рецепт, як приготувати свинячу вирізку з гірчицею. опис приготування: Спершу маринують м'ясо в соусі на основі гірчиці, потім поливайте їм м'ясо під час запікання ...