Рецепт Свиняча вирізка розсільна

Рецепт Свиняча вирізка розсільна
Кількість порцій: 2 Час приготування: 12 г. 35 хв.
Що зазвичай робить господиня з розсолом з-під помідорів? У кращому випадку його випивають, але частіше просто виливають. Я хочу запропонувати вам варіант використання розсолу в якості маринаду для м'яса.

опис приготування:

Для цього рецепта підійде розсіл після солоних помідорів кисло-солодкого смаку. У такому маринаді м'ясо може перебувати до 2-х діб. Свинину потрібно обов'язково обсмажити на дуже гарячому маслі з усіх боків, щоб утворилася скоринка не давала соку витекти з м'яса. Також обов'язково потрібно перед нарізуванням вирізки дати полежати м'ясу укритим, щоб все соки знову вбралися в м'ясо і воно залишилося соковитим. Паприку можна використовувати як суху, так і у вигляді пасти або печену без шкурки і перобітую блендером. Вершки можна брати і меншої жирності. Але тоді соус вийде більш рідкий. Смачного!

  • свиняча вирізка— 400 грам
  • вершки 22%  — 150 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука(великий)
  • паприка— 1 Чайна ложка(мелена)
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком
  • розсіл— 1 літр(помідорний)
Свиняча вирізка розсільна - фото крок 1 складові.

Свиняча вирізка розсільна - фото крок 2 Свинячу вирізку залийте розсолом і залиште маринуватися на 12 годин.

Свиняча вирізка розсільна - фото крок 3 вийміть м'ясо, обсушити паперовим рушником і обсмажте на розігрітій і змащеній маслом сковороді з усіх боків до золотистої скоринки. Перекладіть у форму.

Свиняча вирізка розсільна - фото крок 4 чистий цибулю, поріжте і обсмажте на цій же сковорідці 3-4 хвилини.

Свиняча вирізка розсільна - фото крок 5 Додати перець molotuû, перемішайте і обсмажуйте ще 2 хвилини.

Свиняча вирізка розсільна - фото крок 6 влийте вершки, доведіть до кипіння і варіть 2-3 хвилини.

Свиняча вирізка розсільна - фото крок 7 Зніміть з вогню і пробийте блендером до однорідної маси.

Свиняча вирізка розсільна - фото крок 8 Готову вирізку вийміть з духовки і накрийте фольгою. Залиште на 10 хвилин, щоб м'ясо дозріло. Поріжте на шматочки.

Свиняча вирізка розсільна - фото крок 9 Перекладіть м'ясо в сковорідку і залийте соусом, доведіть до кипіння і залиште під кришкою на 10-15 хвилин.

Свиняча вирізка розсільна - фото крок 10 Подавайте з будь-яким гарніром.

Свиняча вирізка розсільна - фото крок 11 Смачного!

Подібні рецепти

Свиняча вирізка по-азійському

Вирізка свиняча смажена

Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі. опис приготування: Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка. свинячої вирізки— 1,1 кілогр...

Свиняча вирізка по-прованськи

Свиняча вирізка по-прованськи

Прованські трави - одна з улюблених моїх приправ. Ароматний букет однаково добре підходить для різних продуктів, в тому числі і м'яса. Воно отримує не тільки вабить запах, але і пряний смак. Спробуйте! опис приготування: У рецепті описано, як приготувати свинячу вирізку по-прованськи. Таку наз...

Свиняча вирізка з чорносливом

Свиняча вирізка з чорносливом

Рецепт свинячої вирізки з чорносливом дуже простий — не лякайтеся "; ресторанного" назви, готується воно дійсно нескладно. Відмінне блюдо як для святкового, так і для буденного столу. опис приготування: Свиняча вирізка з чорносливом завдяки соусу, рецепт якого я теж розповім вам, добре поєднує...

Свиняча вирізка з гарніром

Свиняча вирізка з гарніром

Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєдн...

Свиняча вирізка з гірчицею

Свиняча вирізка з гірчицею

Приготування страви зажадає від вас мінімальних зусиль і набору продуктів. В результаті у вас буде ніжне і соковите м'ясо. Оцініть рецепт, як приготувати свинячу вирізку з гірчицею. опис приготування: Спершу маринують м'ясо в соусі на основі гірчиці, потім поливайте їм м'ясо під час запікання ...