Рецепт Тартар з лосося
Тартар з лосося — святкове блюдо, яке готується з свіжої риби. Ця страва здатне прикрасити будь-який святковий стіл або фуршет, а готувати його легко, просто і швидко!
опис приготування:
Рецепт тартара з лосося я роздобула в одному московському ресторані:) Тепер постійно готую його на вечірки і свята, коли збираються друзі. Потрібно сказати, що це блюдо завжди дуже популярно. Навіть дітки з великою радістю з'їдають верхню частину тартара, тобто жовток.
Одним словом, тартар з лосося — чарівне блюдо! Готувати його одне задоволення. Естетичний вигляд страви у гостей викликає бурю позитивних емоцій.. А це завжди приємно:)
- лосось— 250 грам
- каперсами— 10 грам
- рукола— 20 грам
- салат— 50 грам(желательно Айсберг)
- зернова гірчиця— 3 чайних ложки
- салатний цибулю— 3 штуки(червоний)
- лимон— 1/2 штуки
- Черрі— 4 штуки
- Бальзамічний оцет— — За смаком(упаренный с сахаром)
- Перепелине яйце— 1 штука
- Оливкова олія— — За смаком
- сіль— — За смаком
Подготовим блюдо для сервировки блюда. в центр выложим форму, вокруг разложим руками порванные листья салата и рукколу.
На салат выкладываем пару чайных ложечек горчицы. И приступаем к приготовлению самого тартара.
С лосося снимаем шкуру, удаляем темные места и нарезаем тонкими пластинами.
Затем пластины режем тонкой соломкой и делаем из нее меленькие кубики.
Далее мелкими кубиками нарезаем салатный лук.
Смешиваем рыбу и лук.
Збризгуємо соком лимона.
солимо.
Затем еще раз хорошенько перемешиваем нашу массу и ее часть укладываем в формочку. Сверху кладем мелко нарезанные каперсы.
Сверху выкладываем оставшуюся часть массы из лосося и лука.
Далее на растительном масле обжариваем перепелиное яйцо.
Убираем форму, сверху выкладываем яичницу.
Поливаємо бальзамічним оцтом. До речі, не забудьте на тарелочку положить дольку лимона и полить листья салата оливковым маслом.
Добавляем помидоры черри и подаем к столу. Смачного!
Подібні рецепти
Млинці «монастирські»
У сучасній кухні тартар давно перестав бути стравою виключно з м'яса. Цю закуску готують з овочів, фруктів і навіть ягід! Сьогодні я хочу поділитися рецептом тартара з помідора. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати тартар з помідорів. Вибирайте для цієї страви найдухм...
Террін з лосося
Ви любите червону рибку? Якщо так, то вам напевно припаде до смаку цей рецепт, який підкаже, як приготувати террин з лосося. Це ідеальна ніжна і апетитна закуска для будь-якого свята. опис приготування: Для терріна я використовувала квадратну форму розміром 15/15 сантиметрів. Сирну масу потріб...
Морозиво з банана і молока
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...