Рецепт Тартар з лосося

Рецепт Тартар з лосося
Кількість порцій: 1 Час приготування: 15 хв.
Тартар з лосося — святкове блюдо, яке готується з свіжої риби. Ця страва здатне прикрасити будь-який святковий стіл або фуршет, а готувати його легко, просто і швидко!

опис приготування:

Рецепт тартара з лосося я роздобула в одному московському ресторані:) Тепер постійно готую його на вечірки і свята, коли збираються друзі. Потрібно сказати, що це блюдо завжди дуже популярно. Навіть дітки з великою радістю з'їдають верхню частину тартара, тобто жовток.

Одним словом, тартар з лосося — чарівне блюдо! Готувати його одне задоволення. Естетичний вигляд страви у гостей викликає бурю позитивних емоцій.. А це завжди приємно:)


  • лосось— 250 грам
  • каперсами— 10 грам
  • рукола— 20 грам
  • салат— 50 грам(желательно Айсберг)
  • зернова гірчиця— 3 чайних ложки
  • салатний цибулю— 3 штуки(червоний)
  • лимон— 1/2 штуки
  • Черрі— 4 штуки
  • Бальзамічний оцет— — За смаком(упаренный с сахаром)
  • Перепелине яйце— 1 штука
  • Оливкова олія— — За смаком
  • сіль— — За смаком
Тартар з лосося - фото крок 1 Підготуємо всі необхідні інгредієнти.

Тартар з лосося - фото крок 2 Подготовим блюдо для сервировки блюда. в центр выложим форму, вокруг разложим руками порванные листья салата и рукколу.

Тартар з лосося - фото крок 3 На салат выкладываем пару чайных ложечек горчицы. И приступаем к приготовлению самого тартара.

Тартар з лосося - фото крок 4 С лосося снимаем шкуру, удаляем темные места и нарезаем тонкими пластинами.

Тартар з лосося - фото крок 5 Затем пластины режем тонкой соломкой и делаем из нее меленькие кубики.

Тартар з лосося - фото крок 6 Далее мелкими кубиками нарезаем салатный лук.

Тартар з лосося - фото крок 7 Смешиваем рыбу и лук.

Тартар з лосося - фото крок 8 Збризгуємо соком лимона.

Тартар з лосося - фото крок 9 солимо.

Тартар з лосося - фото крок 10 Затем еще раз хорошенько перемешиваем нашу массу и ее часть укладываем в формочку. Сверху кладем мелко нарезанные каперсы.

Тартар з лосося - фото крок 11 Сверху выкладываем оставшуюся часть массы из лосося и лука.

Тартар з лосося - фото крок 12 Далее на растительном масле обжариваем перепелиное яйцо.

Тартар з лосося - фото крок 13 Убираем форму, сверху выкладываем яичницу.

Тартар з лосося - фото крок 14 Поливаємо бальзамічним оцтом. До речі, не забудьте на тарелочку положить дольку лимона и полить листья салата оливковым маслом.

Тартар з лосося - фото крок 15 Добавляем помидоры черри и подаем к столу. Смачного!

Подібні рецепти

Тартар з помідорів

Млинці «монастирські»

У сучасній кухні тартар давно перестав бути стравою виключно з м'яса. Цю закуску готують з овочів, фруктів і навіть ягід! Сьогодні я хочу поділитися рецептом тартара з помідора. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати тартар з помідорів. Вибирайте для цієї страви найдухм...

Террін з лосося

Террін з лосося

Ви любите червону рибку? Якщо так, то вам напевно припаде до смаку цей рецепт, який підкаже, як приготувати террин з лосося. Це ідеальна ніжна і апетитна закуска для будь-якого свята. опис приготування: Для терріна я використовувала квадратну форму розміром 15/15 сантиметрів. Сирну масу потріб...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...