Рецепт Свинячі нирки з солоними огірками

Рецепт Свинячі нирки з солоними огірками
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже смачне бюджетне блюдо - свинячі нирки з солоними огірками. Його подають на обід або вечерю з будь-яким гарніром: картопляним пюре, вареними макаронами, пшеничного, кукурудзяної або пшоняною кашею.

опис приготування:

Багато абсолютно даремно відмовляються від приготування такого смачного субпродукту, як нирки, боячись сильного запаху. Він віддаляється методом потрійний варіння і прожарювання нарізки нирок, тому обов'язково спробуйте це блюдо і почастуєте їм своїх домашніх!

  • нирки свинячі— 2 штуки
  • Огірки солені— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Масло рослинне— 40 мілілітрів
  • сіль— 2-3 Щепоток
  • Лавровий лист— 2-3 штук
  • Перець чорний мелений— 2 щіпки
Свинячі нирки з солоними огірками - фото крок 1 Підготуйте зазначені інгредієнти.

Свинячі нирки з солоними огірками - фото крок 2 Свинячі нирки промийте, наріжте кубиками або брусочками і замочіть в холодній воді на 20 хвилин. Потім воду злийте, влийте нову і залиште ще на 20 хвилин.

Свинячі нирки з солоними огірками - фото крок 3 Перемістіть нарізку нирок в казан, додайте лаврове листя. Залийте водою і відваріть протягом 20 хвилин. Воду злийте і налийте нову. відваріть ще 20 хвилин.

Свинячі нирки з солоними огірками - фото крок 4 Ще раз злийте воду - запах буде неприємним, бажано провітрити кухню. Влийте в третій раз воду і відваріть нарізку нирок ще 20-30 хвилин до м'якості, посоливши.

Свинячі нирки з солоними огірками - фото крок 5 Очистіть ріпчасту цибулю від лушпиння, промийте у воді і наріжте півкільцями. Отпассеруйте лушпиння нарізку в рослинному маслі на сковороді близько 2-3 хвилин.

Свинячі нирки з солоними огірками - фото крок 6 Додайте на сковороду відварені нирки, обсмажте все ще 3-4 хвилини.

Свинячі нирки з солоними огірками - фото крок 7 Наріжте солоні огірки півкільцями, видаляючи хвостики. Додайте нарізку в ємність до решти інгредієнтів і перемішайте. протомой про 2-3 хвилин і вимкніть нагрів.

Свинячі нирки з солоними огірками - фото крок 8 Викладіть приготовану страву на тарілку і подайте до столу гарячим, з будь-яким гарніром або сметаною.

Подібні рецепти

Свинячі нирки смажені з цибулею

Салат з кальмарами і солоними огірками

Просте і смачне блюдо для любителів субпродуктів. Приготовані за цим рецептом нирки виходять ніжними, з приємним ароматом підсмаженого лука. Спробуйте! опис приготування: Нирки багаті селеном і вітамінами групи В, в них багато білка і зовсім мало жиру. Перед приготуванням нирки можна вимочуват...

Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі

Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі

Дуже апетитний рецепт приготування свинини. М'ясо виходить ніжним і смачним. Відмінний варіант для обіду і вечері. раджу спробувати! опис приготування: Це дуже смачне і ситне блюдо, яке сподобається всій родині. Подавати його можна з різними гарнірами. Відмінно до нього підійде і овочевий сала...

Таратор з огірками і йогуртом

Таратор з огірками і йогуртом

Холодний суп, популярний в літній час в Болгарії та Македонії. Зазвичай подається перед другими стравами. опис приготування: 1. Ріжемо огірки маленькими шматочками. 2. Чистимо і подрібнюємо горіхи. 3. подрібнюємо зелень. 4. солимо, перчим, додаємо часник. 5. Заправляємо йогуртом або кислим мол...

Свинячі ковбаски з сочевицею

Свинячі ковбаски з сочевицею

Рецепт приготування свинячих ковбасок з сочевицею. В Італії Новий рік без цієї страви не обходиться. опис приготування: У приготуванні страви дуже добре поєднується свинина і сочевиця. Рясна кількість спецій надають страві відмінний смак. З інгредієнтами можна експериментувати. Ковбаски зі с...

Свинячі котлети з гарбузовим паштетом

Свинячі котлети з гарбузовим паштетом

Свинячі котлети з гарбузовим паштетом - це дуже оригінальне блюдо, яке підійде і для святкового застілля, і для швидкого обіду в колі сім'ї. Котлета виходить незвичайною і дуже смачною. опис приготування: Ця страва я б ще назвала стейком з гарбузової начинкою, оскільки готується воно не з фарш...