Рецепт Свинячі нирки з солоними огірками
Дуже смачне бюджетне блюдо - свинячі нирки з солоними огірками. Його подають на обід або вечерю з будь-яким гарніром: картопляним пюре, вареними макаронами, пшеничного, кукурудзяної або пшоняною кашею.
опис приготування:
Багато абсолютно даремно відмовляються від приготування такого смачного субпродукту, як нирки, боячись сильного запаху. Він віддаляється методом потрійний варіння і прожарювання нарізки нирок, тому обов'язково спробуйте це блюдо і почастуєте їм своїх домашніх!
- нирки свинячі— 2 штуки
- Огірки солені— 2 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Масло рослинне— 40 мілілітрів
- сіль— 2-3 Щепоток
- Лавровий лист— 2-3 штук
- Перець чорний мелений— 2 щіпки
Свинячі нирки промийте, наріжте кубиками або брусочками і замочіть в холодній воді на 20 хвилин. Потім воду злийте, влийте нову і залиште ще на 20 хвилин.
Перемістіть нарізку нирок в казан, додайте лаврове листя. Залийте водою і відваріть протягом 20 хвилин. Воду злийте і налийте нову. відваріть ще 20 хвилин.
Ще раз злийте воду - запах буде неприємним, бажано провітрити кухню. Влийте в третій раз воду і відваріть нарізку нирок ще 20-30 хвилин до м'якості, посоливши.
Очистіть ріпчасту цибулю від лушпиння, промийте у воді і наріжте півкільцями. Отпассеруйте лушпиння нарізку в рослинному маслі на сковороді близько 2-3 хвилин.
Додайте на сковороду відварені нирки, обсмажте все ще 3-4 хвилини.
Наріжте солоні огірки півкільцями, видаляючи хвостики. Додайте нарізку в ємність до решти інгредієнтів і перемішайте. протомой про 2-3 хвилин і вимкніть нагрів.
Викладіть приготовану страву на тарілку і подайте до столу гарячим, з будь-яким гарніром або сметаною.
Подібні рецепти
Салат з кальмарами і солоними огірками
Просте і смачне блюдо для любителів субпродуктів. Приготовані за цим рецептом нирки виходять ніжними, з приємним ароматом підсмаженого лука. Спробуйте! опис приготування: Нирки багаті селеном і вітамінами групи В, в них багато білка і зовсім мало жиру. Перед приготуванням нирки можна вимочуват...
Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі
Дуже апетитний рецепт приготування свинини. М'ясо виходить ніжним і смачним. Відмінний варіант для обіду і вечері. раджу спробувати! опис приготування: Це дуже смачне і ситне блюдо, яке сподобається всій родині. Подавати його можна з різними гарнірами. Відмінно до нього підійде і овочевий сала...
Таратор з огірками і йогуртом
Холодний суп, популярний в літній час в Болгарії та Македонії. Зазвичай подається перед другими стравами. опис приготування: 1. Ріжемо огірки маленькими шматочками. 2. Чистимо і подрібнюємо горіхи. 3. подрібнюємо зелень. 4. солимо, перчим, додаємо часник. 5. Заправляємо йогуртом або кислим мол...
Свинячі ковбаски з сочевицею
Рецепт приготування свинячих ковбасок з сочевицею. В Італії Новий рік без цієї страви не обходиться. опис приготування: У приготуванні страви дуже добре поєднується свинина і сочевиця. Рясна кількість спецій надають страві відмінний смак. З інгредієнтами можна експериментувати. Ковбаски зі с...
Свинячі котлети з гарбузовим паштетом
Свинячі котлети з гарбузовим паштетом - це дуже оригінальне блюдо, яке підійде і для святкового застілля, і для швидкого обіду в колі сім'ї. Котлета виходить незвичайною і дуже смачною. опис приготування: Ця страва я б ще назвала стейком з гарбузової начинкою, оскільки готується воно не з фарш...