Рецепт Свинячі реберця смажені з цибулею
все геніальне — просто! Якщо ви теж вважаєте, що немає на світі нічого смачнішого, ніж прості свинячі реберця смажені з цибулею, то ви вибрали правильний рецепт, так як сьогодні ми приготуємо саме їх.
опис приготування:
Я не впізнаю, у кого як, але особисто у мене душа час від часу вимагає простий і ситної їжі. І якщо у вас така ж ситуація, то зараз я розповім вам, як приготувати свинячі реберця смажені з цибулею, на мій погляд, блюдо просто приголомшливе. звичайно, найкраще робити такі реберця на відкритому повітрі, з багаттям і в казані, але навіть зроблені в домашніх умовах, вони виходять неймовірно смачні. А рецепт приготування свинячих реберець смажених з цибулею вельми простий, та й продуктів вам багато не потрібно, але зате кінцевий результат — це справжнє свято для душі, Ну і, звичайно ж, для шлунка. Так що не відкладайте в довгу шухляду і порадуйте себе цій смакотою прямо зараз, а мій рецепт свинячих реберець смажених з цибулею з фото допоможе вам все приготувати правильно, і підігріє апетит.
- ребра свинячі— 1,5 кілограма
- Цибуля ріпчаста— 3 штуки
- Koriandr— 1 Ст. ложка
- Перець чорний мелений— 1 Чайна ложка
- Перець гострий сушений— 1 штука
- Масло рослинне— За смаком
- сіль— За смаком
- зелень свіжа— За смаком(петрушка, кріп, базилік)
Коріандр висипаємо в ступку і акуратно подрібнюємо його.
У сковороду або казан наливаємо кілька столових ложок рослинного масла і гарненько його нагріваємо.
Викладаємо в розпечене мало реберця і смажимо їх, помішуючи, протягом 10 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
Поки м'ясо обсмажується, ми нарізаємо цибулю півкільцями.
Викладаємо його в казан, додаємо сіль, спеції і перець. Якщо в сковороді утворилося багато жиру, то перед тим, як додавати цибулю і спеції, його необхідно злити.
Тепер перемішуємо все, зменшуємо вогонь і смажимо все разом до тих пір, поки цибуля не стане м'яким і прозорим. Готові реберця і подаємо до столу гарячі. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Свинячі реберця в томатному соусі з чорносливом
Свинячі реберця, смажені на сковороді, відмінно, готує моя свекруха. Я перейняла у неї рецепт. Все дуже просто: спочатку маринуємо, потім смажимо. Я завжди вітаю маринування м'яса, це надійно. опис приготування: Свинячі реберця, смажені на сковороді, подавайте з овочами і соусом, також відмінн...
Свинячі реберця смажені
Смажені свинячі реберця - це найкраща закуска до пива і прекрасне друга страва, якщо приготувати до них гарнір. Спробуйте! Вам напевно сподобається цей нехитрий рецепт смажених свинячих реберець! опис приготування: Свинячі реберця можна засмажити і на грилі, і жаровні, проте сьогодні я розпові...
Свинячі нирки смажені з цибулею
Просте і смачне блюдо для любителів субпродуктів. Приготовані за цим рецептом нирки виходять ніжними, з приємним ароматом підсмаженого лука. Спробуйте! опис приготування: Нирки багаті селеном і вітамінами групи В, в них багато білка і зовсім мало жиру. Перед приготуванням нирки можна вимочуват...
Свинячі ребра смажені
Любителям м'ясних страв апетитні смажені свинячі ребра сподобаються не тільки смаком, але і простотою і легкістю приготування. Свинячі ребра можуть подаватися з салатом або з будь-яким гарніром на ваш смак. опис приготування: смачно, ситно, просто і легко - так можна охарактеризувати це блюдо....
Свинячі реберця барбекю
Дуже простий рецепт свинячі реберця гриль. Смачна страва для великої веселої компанії, що зібралася відпочити на дачі. опис приготування: Свинячі реберця на грилі в якості страви відмінно підійдуть для компанії, що зібралася відпочити на природі або дачі. свинячі ребра— 2 штуки деревна тріск...