Рецепт Свинячі реберця в аерогрилі

Рецепт Свинячі реберця в аерогрилі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Свинячі реберця - що може бути краще такої закуски? Реберця виходять гостренькими, хрусткими і надзвичайно смачними! Оцініть самі!

опис приготування:

Свинячі реберця, приготовані в аерогрилі - це і смачно, і швидко! А ще, запечені реберця можна подавати до столу і як обідню страву, разом з гарніром. Отже, готуємо свинячі реберця в аерогрилі!

  • Свинячі реберця— 1 кілограм
  • Томатна паста— 100 мілілітрів
  • вода— За смаком
  • часник— 2 зубчики
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Свинячі реберця в аерогрилі - фото крок 1 1. Спочатку дрібно нарізаємо часник або видавлюємо його за допомогою «чеснокодавкі».

Свинячі реберця в аерогрилі - фото крок 2 2. Далі готуємо маринад для свинячих реберець: кладемо томатну пасту в миску, розводимо її водою. Туди ж викладаємо подрібнений часник, цукор, сіль і перець. Перемішуємо все до консистенції соусу.

Свинячі реберця в аерогрилі - фото крок 3 3. Тепер настав час зайнятися підготовкою реберець. Їх ми ретельно промиваємо холодною водою, обсушуємо за допомогою паперових серветок, потім нарізаємо порційними шматками.

Свинячі реберця в аерогрилі - фото крок 4 4. Викладаємо реберця в посуд з маринадом і добре перемішуємо, щоб м'ясо з усіх боків покрилося маринадом. Томатний соус додасть реберцям не тільки приємний смак, але і апетитний вигляд. Ми залишаємо маринуватися як мінімум на півгодини.

Свинячі реберця в аерогрилі - фото крок 5 5. Розігріваємо аерогриль до 175 градусів. Викладаємо в нього замариновані реберця, при цьому залишаючи між ними деяку відстань (2-3 см). запікаємо хвилин 20, періодично змащуючи реберця маринадом.

Свинячі реберця в аерогрилі - фото крок 6 6. Готові реберця викладаємо на блюдо і подаємо до столу! Смачного!

Подібні рецепти

Свинячі реберця, смажені на сковороді

Свинячі реберця в томатному соусі з чорносливом

Свинячі реберця, смажені на сковороді, відмінно, готує моя свекруха. Я перейняла у неї рецепт. Все дуже просто: спочатку маринуємо, потім смажимо. Я завжди вітаю маринування м'яса, це надійно. опис приготування: Свинячі реберця, смажені на сковороді, подавайте з овочами і соусом, також відмінн...

Свинячі реберця смажені з цибулею

Свинячі реберця смажені з цибулею

все геніальне — просто! Якщо ви теж вважаєте, що немає на світі нічого смачнішого, ніж прості свинячі реберця смажені з цибулею, то ви вибрали правильний рецепт, так як сьогодні ми приготуємо саме їх. опис приготування: Я не впізнаю, у кого як, але особисто у мене душа час від часу вимагає про...

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця, смажені на грилі - це дуже смачно! Такі реберця можна подавати з чим завгодно - з пивом, з гарніром. Пропоную спробувати! опис приготування: Приготуйте свинячі реберця за цим рецептом. Смажені на грилі, реберця виходять особливо смачними і соковитими. У нас на дачі в літній се...

Свинячі реберця смажені

Свинячі реберця смажені

Смажені свинячі реберця - це найкраща закуска до пива і прекрасне друга страва, якщо приготувати до них гарнір. Спробуйте! Вам напевно сподобається цей нехитрий рецепт смажених свинячих реберець! опис приготування: Свинячі реберця можна засмажити і на грилі, і жаровні, проте сьогодні я розпові...

Свинячі реберця барбекю

Свинячі реберця барбекю

Дуже простий рецепт свинячі реберця гриль. Смачна страва для великої веселої компанії, що зібралася відпочити на дачі. опис приготування: Свинячі реберця на грилі в якості страви відмінно підійдуть для компанії, що зібралася відпочити на природі або дачі. свинячі ребра— 2 штуки деревна тріск...