Рецепт Свинячий холодець з соусом

Рецепт Свинячий холодець з соусом
Кількість порцій: 6 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Рецепт приготування холодцю зі свинини з гострим соусом з хрону, гірчиці і маринованих грибів.

опис приготування:

приготування холодцю — справа не трудомістка, за винятком витрат часу, адже м'ясо варити доведеться 3-4 годину. Я обіцяю, результат Вас порадує, так що закуповувати продуктами і приступайте до готування!

  • свинячий гомілки— 1 кілограм
  • свинячих ніжок— 1 кілограм
  • морква— 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • лаврові листки— 2 штуки
  • яйця— 3 штуки(зварених круто )
  • лимон— 1 штука
  • зубчики часнику— 3-4 штук
  • чорного перцю— 5-6 штук
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • банку майонезу— 1 штука
  • гірчиці— 1 Чайна ложка
  • тертого хрена— 1 Ст. ложка
  • огірка— 2-3 штук(маринованих)
  • цукор— — За смаком
1 Насамперед очистите, помийте свинячі ніжки і гомілки. Потім ніжки розріжте навпіл уздовж, порубати гомілку. Викладіть підготовлене м'ясо в глибоку каструлю, залийте холодною водою і доведіть до кипіння.

2 Зберіть піну в каструлі, додайте овочі, спеції, сіль і варіть на слабкому вогні, поки м'ясо не почне відставати від кісток. Цей процес займе 3-4 годину.

3 Коли бульйон відстоїться, зніміть з нього утворився жир і перелийте бульйон в інший посуд. потім штам, додайте товчений часник, мелений перець і сіль.

4 М'ясо відокремте від кісток і дрібно наріжте. Розкладіть м'ясо по формам для холодцю, залийте бульйоном і відправте в холодильник до повного охолодження.

5 Для приготування соусу змішайте дрібно рубані мариновані гриби або огірки з майонезом, гірчицею і хріном. Додайте сіль і цукор.

6 Готовий холодець подавайте з соусом, прикрасивши тонкими кружечками лимона і вареного яйця. Смачного!

Подібні рецепти

Свинячий шніцель з кремовим соусом

Холодець з рульки свинячий

Свинячий шніцель з кремовим соусом - це відмінний спосіб урізноманітнити домашній раціон. Тонко відбиті шматочки свинини, засмажені в скоринці з борошна, яйця і панірувальних сухарів…гості будуть в захваті! опис приготування: Практично жоден святковий стіл не обходиться без м'яса, та й простий...

Свинячий антрекот

Свинячий антрекот

Пропоную вам з родиною насолодитися сьогодні ввечері цими свинячими відбивними з запеченими овочами. розповідаю, як приготувати свинячий антрекот, який можна подати, прикрасивши свіжою зеленню. опис приготування: Для цього рецепта, звичайно, можна вибрати і інші овочі за смаком і замінити замо...

Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі

Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі

Свинина в кисло-солодкому соусі в китайському стилі вам напевно сподобається як варіант простого, але оригінального вечері. Таке блюдо можна приготувати навіть на романтичну вечерю. опис приготування: Свинина в кисло-солодкому соусі - дуже популярна страва в китайській кухні, проте у нас в рес...

Свинячий рулет з морквою і чорносливом

Свинячий рулет з морквою і чорносливом

Свинячий рулет з морквою і чорносливом виглядає дуже оригінально і ефектно, тому його можна сміливо готувати на святкову вечерю, наприклад — на день народження або Новий рік. опис приготування: Свинячий рулет з морквою і чорносливом — смачна штука, вже давно стала класичним святковим блюдом в ...

Свинячий бульйон

Свинячий бульйон

Бульйон відмінно підійде в якості перших страв. Його готують з різних сортів м'яса (в тому числі з'єднують кілька відразу) або просто з овочів. Пропоную рецепт, як приготувати свинячий бульйон. опис приготування: Цей рецепт відрізняється тим, що для його приготування ми використовуємо свинячі ...