Рецепт Свинячий холодець з соусом
Рецепт приготування холодцю зі свинини з гострим соусом з хрону, гірчиці і маринованих грибів.
опис приготування:
приготування холодцю — справа не трудомістка, за винятком витрат часу, адже м'ясо варити доведеться 3-4 годину. Я обіцяю, результат Вас порадує, так що закуповувати продуктами і приступайте до готування!
- свинячий гомілки— 1 кілограм
- свинячих ніжок— 1 кілограм
- морква— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- лаврові листки— 2 штуки
- яйця— 3 штуки(зварених круто )
- лимон— 1 штука
- зубчики часнику— 3-4 штук
- чорного перцю— 5-6 штук
- сіль і мелений перець— — За смаком
- банку майонезу— 1 штука
- гірчиці— 1 Чайна ложка
- тертого хрена— 1 Ст. ложка
- огірка— 2-3 штук(маринованих)
- цукор— — За смаком
2 Зберіть піну в каструлі, додайте овочі, спеції, сіль і варіть на слабкому вогні, поки м'ясо не почне відставати від кісток. Цей процес займе 3-4 годину.
3 Коли бульйон відстоїться, зніміть з нього утворився жир і перелийте бульйон в інший посуд. потім штам, додайте товчений часник, мелений перець і сіль.
4 М'ясо відокремте від кісток і дрібно наріжте. Розкладіть м'ясо по формам для холодцю, залийте бульйоном і відправте в холодильник до повного охолодження.
5 Для приготування соусу змішайте дрібно рубані мариновані гриби або огірки з майонезом, гірчицею і хріном. Додайте сіль і цукор.
6 Готовий холодець подавайте з соусом, прикрасивши тонкими кружечками лимона і вареного яйця. Смачного!
Подібні рецепти
Сир з дірками в домашніх умовах
Свинячий шніцель з кремовим соусом - це відмінний спосіб урізноманітнити домашній раціон. Тонко відбиті шматочки свинини, засмажені в скоринці з борошна, яйця і панірувальних сухарів…гості будуть в захваті! опис приготування: Практично жоден святковий стіл не обходиться без м'яса, та й простий...
Свинячий антрекот
Пропоную вам з родиною насолодитися сьогодні ввечері цими свинячими відбивними з запеченими овочами. розповідаю, як приготувати свинячий антрекот, який можна подати, прикрасивши свіжою зеленню. опис приготування: Для цього рецепта, звичайно, можна вибрати і інші овочі за смаком і замінити замо...
Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі
Свинина в кисло-солодкому соусі в китайському стилі вам напевно сподобається як варіант простого, але оригінального вечері. Таке блюдо можна приготувати навіть на романтичну вечерю. опис приготування: Свинина в кисло-солодкому соусі - дуже популярна страва в китайській кухні, проте у нас в рес...
Свинячий рулет з морквою і чорносливом
Свинячий рулет з морквою і чорносливом виглядає дуже оригінально і ефектно, тому його можна сміливо готувати на святкову вечерю, наприклад — на день народження або Новий рік. опис приготування: Свинячий рулет з морквою і чорносливом — смачна штука, вже давно стала класичним святковим блюдом в ...
Свинячий бульйон
Бульйон відмінно підійде в якості перших страв. Його готують з різних сортів м'яса (в тому числі з'єднують кілька відразу) або просто з овочів. Пропоную рецепт, як приготувати свинячий бульйон. опис приготування: Цей рецепт відрізняється тим, що для його приготування ми використовуємо свинячі ...