Рецепт Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі
Свинина в кисло-солодкому соусі в китайському стилі вам напевно сподобається як варіант простого, але оригінального вечері. Таке блюдо можна приготувати навіть на романтичну вечерю.
опис приготування:
Свинина в кисло-солодкому соусі - дуже популярна страва в китайській кухні, проте у нас в ресторанах часто зустрінеш таке блюдо. Але його цілком можливо приготувати і в домашніх умовах. звичайно, у кожного свій унікальний рецепт приготування, яким він балує своїх рідних, але я розповім свій рецепт, як приготувати свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі.
- свиняча вирізка— 500 грам
- Соєвий соус— 1 Чайна ложка
- яйце— 1 штука
- заголовок Бондюель— 200 грам
- Цибуля— 1 штука
- паприка— 1 штука
- морква— 1 штука
- Перець чилі— 1 штука
- часник— 1 зубчик
- цукор— 1/2 чайних ложки
- сіль— 1 щіпка
2. Промийте добре м'ясо від соди. Висипати його назад в миску. додайте 1 яєчний білок, посипте цукром, сіллю і соєвим соусом, добре перемішайте. Накрийте м'ясо кришкою і поставте на годину в холодильник.
3. На великі шматочки поріжте цибулю, морква, паприка. Подрібніть часник і чилі.
4. Шматочки м'яса добре обваляйте в борошні.
5. На розтопленому вершковому маслі в сковороді обсмажте м'ясо до готовності і золотистого кольору.
6. Готове м'ясо просочіть паперовими серветками від зайвого масла.
7. Обсмажте таким же способом овочі і подавайте до столу.
Подібні рецепти
Кабачкова ікра на зиму з оцтом
Пропоную вам з родиною насолодитися сьогодні ввечері цими свинячими відбивними з запеченими овочами. розповідаю, як приготувати свинячий антрекот, який можна подати, прикрасивши свіжою зеленню. опис приготування: Для цього рецепта, звичайно, можна вибрати і інші овочі за смаком і замінити замо...
Свинячий рулет з морквою і чорносливом
Свинячий рулет з морквою і чорносливом виглядає дуже оригінально і ефектно, тому його можна сміливо готувати на святкову вечерю, наприклад — на день народження або Новий рік. опис приготування: Свинячий рулет з морквою і чорносливом — смачна штука, вже давно стала класичним святковим блюдом в ...
Свинячий бульйон
Бульйон відмінно підійде в якості перших страв. Його готують з різних сортів м'яса (в тому числі з'єднують кілька відразу) або просто з овочів. Пропоную рецепт, як приготувати свинячий бульйон. опис приготування: Цей рецепт відрізняється тим, що для його приготування ми використовуємо свинячі ...
Свинячий холодець з соусом
Рецепт приготування холодцю зі свинини з гострим соусом з хрону, гірчиці і маринованих грибів. опис приготування: приготування холодцю — справа не трудомістка, за винятком витрат часу, адже м'ясо варити доведеться 3-4 годину. Я обіцяю, результат Вас порадує, так що закуповувати продуктами і пр...
Свинячий шашлик на грилі з медом, апельсином і рисом
Рецепт приготування шашлику зі свинини з апельсином, медом і гірчицею. Як гарнір використовується рис з горошком. опис приготування: Розігріти духовку до 100 градусів, помістити деко в духовку. Приготувати рис відповідно до інструкції на упаковці. Додати розморожений горошок і перемішати. Пост...