Рецепт Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі

Рецепт Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв.
Свинина в кисло-солодкому соусі в китайському стилі вам напевно сподобається як варіант простого, але оригінального вечері. Таке блюдо можна приготувати навіть на романтичну вечерю.

опис приготування:

Свинина в кисло-солодкому соусі - дуже популярна страва в китайській кухні, проте у нас в ресторанах часто зустрінеш таке блюдо. Але його цілком можливо приготувати і в домашніх умовах. звичайно, у кожного свій унікальний рецепт приготування, яким він балує своїх рідних, але я розповім свій рецепт, як приготувати свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі.

  • свиняча вирізка— 500 грам
  • Соєвий соус— 1 Чайна ложка
  • яйце— 1 штука
  • заголовок Бондюель— 200 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • паприка— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Перець чилі— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • цукор— 1/2 чайних ложки
  • сіль— 1 щіпка
Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі - фото крок 1 1. Наріжте свинину на невеликі шматки і засипте дрібкою соди. Розімніть її за допомогою рук і залиште на 10 хвилин.

Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі - фото крок 2 2. Промийте добре м'ясо від соди. Висипати його назад в миску. додайте 1 яєчний білок, посипте цукром, сіллю і соєвим соусом, добре перемішайте. Накрийте м'ясо кришкою і поставте на годину в холодильник.

Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі - фото крок 3 3. На великі шматочки поріжте цибулю, морква, паприка. Подрібніть часник і чилі.

Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі - фото крок 4 4. Шматочки м'яса добре обваляйте в борошні.

Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі - фото крок 5 5. На розтопленому вершковому маслі в сковороді обсмажте м'ясо до готовності і золотистого кольору.

Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі - фото крок 6 6. Готове м'ясо просочіть паперовими серветками від зайвого масла.

Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі - фото крок 7 7. Обсмажте таким же способом овочі і подавайте до столу.

Подібні рецепти

Свинячий антрекот

Кабачкова ікра на зиму з оцтом

Пропоную вам з родиною насолодитися сьогодні ввечері цими свинячими відбивними з запеченими овочами. розповідаю, як приготувати свинячий антрекот, який можна подати, прикрасивши свіжою зеленню. опис приготування: Для цього рецепта, звичайно, можна вибрати і інші овочі за смаком і замінити замо...

Свинячий рулет з морквою і чорносливом

Свинячий рулет з морквою і чорносливом

Свинячий рулет з морквою і чорносливом виглядає дуже оригінально і ефектно, тому його можна сміливо готувати на святкову вечерю, наприклад — на день народження або Новий рік. опис приготування: Свинячий рулет з морквою і чорносливом — смачна штука, вже давно стала класичним святковим блюдом в ...

Свинячий бульйон

Свинячий бульйон

Бульйон відмінно підійде в якості перших страв. Його готують з різних сортів м'яса (в тому числі з'єднують кілька відразу) або просто з овочів. Пропоную рецепт, як приготувати свинячий бульйон. опис приготування: Цей рецепт відрізняється тим, що для його приготування ми використовуємо свинячі ...

Свинячий холодець з соусом

Свинячий холодець з соусом

Рецепт приготування холодцю зі свинини з гострим соусом з хрону, гірчиці і маринованих грибів. опис приготування: приготування холодцю — справа не трудомістка, за винятком витрат часу, адже м'ясо варити доведеться 3-4 годину. Я обіцяю, результат Вас порадує, так що закуповувати продуктами і пр...

Свинячий шашлик на грилі з медом, апельсином і рисом

Свинячий шашлик на грилі з медом, апельсином і рисом

Рецепт приготування шашлику зі свинини з апельсином, медом і гірчицею. Як гарнір використовується рис з горошком. опис приготування: Розігріти духовку до 100 градусів, помістити деко в духовку. Приготувати рис відповідно до інструкції на упаковці. Додати розморожений горошок і перемішати. Пост...