Рецепт Тарт з кукурудзою і базиліком

Рецепт приготування тарта з кукурудзяними зернами, свіжим базиліком і помідорами.
опис приготування:
Тарт з кукурудзою і базиліком - приємний і легкий варіант вечері для літа.
- цукру— 2 Ст. ложки
- солі— 1/2 чайних ложки(плюс 1/2 чайної ложки для корочки)
- яйця— 3 штуки
- молока навпіл з вершками— 1 Склянка
- меленого чорного перцю— 1/4 чайних ложки
- помідори— За смаком(по бажанню)







Подібні рецепти

Грушевий тарт з мигдалем
Рецепт приготування тарта з пшеничного борошна з тростинним цукром, кокосовою стружкою, свіжої ожиною та фісташками. опис приготування: Тарт - класичний французький пиріг з пісочного тіста з фруктовою начинкою. морської солі— 1/4 чайних ложки топленого вершкового масла— 6 Ст. ложок тростинно...

Тарт з горіховою начинкою
Отже, перший крок до благодійності: пиріг з горіховою начинкою, а якщо бути точною, горіховий тарт. Прошу любити і жалувати. Любителям горіхів і солодкої глазурі присвячується. опис приготування: Супер смачну тарт з горіховою начинкою і з тонкою основою з ніжного пісочного тіста, густий горіхо...

Тарт з помідорами чері
Тарт з помідорами чері — це дуже смачний і простий у приготуванні пиріг з підручних інгредієнтів на зразок помідорів і сиру. Прекрасна альтернатива піці. опис приготування: Тарт з помідорами чері і козячим сиром — це дуже барвистий пиріг як за своїм кольором, так і по своєму смаку. Рецепт цей ...

Тарт з джемом
Рецепт приготування тарта з джемом і ванільним екстрактом. опис приготування: Структура тарта дозволяє взяти його з собою на пікнік і не боятися, що він розвалиться. розпушувача— 2 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки вершкового масла кімнатної температури— 9 Ст. ложок великих яйця— 2 штуки м...

Тарт з картоплею і блакитним сиром
Рецепт приготування тарта з начинкою з червоної картоплі, блакитного сиру і зелені. опис приготування: Замість одного великого тарта ви можете приготувати кілька маленьких тарталеток. Як зелені ви можете взяти суміш розмарину і чебрецю. пшеничного борошна— 1 1/4 склянки кукурудзяного крохмал...