Рецепт Тарт з картоплею і блакитним сиром

Рецепт Тарт з картоплею і блакитним сиром
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування тарта з начинкою з червоної картоплі, блакитного сиру і зелені.

опис приготування:

Замість одного великого тарта ви можете приготувати кілька маленьких тарталеток. Як зелені ви можете взяти суміш розмарину і чебрецю.

  • пшеничного борошна— 1 1/4 склянки
  • кукурудзяного крохмалю— 1 Ст. ложка(плюс 2 чайні ложки)
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • вершкового масла— 6 Ст. ложок
  • велике яйце— 1 штука
  • маленького червоного картоплі— 450 грам(начинка)
  • жирних вершків— 1 Склянка(начинка)
  • велике яйце, жовток— 1 штука(начинка)
  • блакитного сиру— 100 грам(начинка)
  • зелені на вибір— 1 Ст. ложка(начинка)
  • морська сіль для посипання— За смаком
Тарт з картоплею і блакитним сиром - фото крок 1 1. У великій мисці змішати борошно, крохмаль і сіль. Додати нарізане на шматочки вершкове масло і перемішати ножем для тесту, поки суміш не буде нагадувати крихти. Додати яйце і перемішати виделкою. Розкачати тісто на посипаній борошном робочій поверхні в коло діаметром 30 см. Викласти тісто у форму для пирога діаметром 22 см і обережно притиснути для видалення бульбашок повітря. Поставити форму з тестом в холодильник на 30 хвилин. Тим часом розігріти духовку до 175 градусів. Нарізати картоплю скибочками завтовшки 6 мм. Викласти картоплю в середню каструлю і залити водою на 5 см. Варити до готовності, близько 10 хвилин. Злити воду і обсушити картоплю на паперових рушниках.

Тарт з картоплею і блакитним сиром - фото крок 2 2. Викласти скибочки картоплі поверх тесту так, щоб вони злегка перекривали один одного.

Тарт з картоплею і блакитним сиром - фото крок 3 3. Посипати зверху блакитним сиром. Збити вершки і яєчний жовток разом, полити сумішшю тарт зверху. Посипати зеленню на ваш вибір і сіллю.

Тарт з картоплею і блакитним сиром - фото крок 4 4. Випікати тарт на деку до золотистого кольору, близько 45-50 хвилин. Дати охолонути у формі і подавати теплим або холодним в зеленим салатом при бажанні.

Подібні рецепти

Тарт з ожиною та фісташками

Смажений судак

Рецепт приготування тарта з пшеничного борошна з тростинним цукром, кокосовою стружкою, свіжої ожиною та фісташками. опис приготування: Тарт - класичний французький пиріг з пісочного тіста з фруктовою начинкою. морської солі— 1/4 чайних ложки топленого вершкового масла— 6 Ст. ложок тростинно...

Тарт з кукурудзою і базиліком

Тарт з кукурудзою і базиліком

Рецепт приготування тарта з кукурудзяними зернами, свіжим базиліком і помідорами. опис приготування: Тарт з кукурудзою і базиліком - приємний і легкий варіант вечері для літа. цукру— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки(плюс 1/2 чайної ложки для корочки) яйця— 3 штуки молока навпіл з вершками—...

Тарт з горіховою начинкою

Тарт з горіховою начинкою

Отже, перший крок до благодійності: пиріг з горіховою начинкою, а якщо бути точною, горіховий тарт. Прошу любити і жалувати. Любителям горіхів і солодкої глазурі присвячується. опис приготування: Супер смачну тарт з горіховою начинкою і з тонкою основою з ніжного пісочного тіста, густий горіхо...

Тарт з помідорами чері

Тарт з помідорами чері

Тарт з помідорами чері — це дуже смачний і простий у приготуванні пиріг з підручних інгредієнтів на зразок помідорів і сиру. Прекрасна альтернатива піці. опис приготування: Тарт з помідорами чері і козячим сиром — це дуже барвистий пиріг як за своїм кольором, так і по своєму смаку. Рецепт цей ...

Тарт з джемом

Тарт з джемом

Рецепт приготування тарта з джемом і ванільним екстрактом. опис приготування: Структура тарта дозволяє взяти його з собою на пікнік і не боятися, що він розвалиться. розпушувача— 2 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки вершкового масла кімнатної температури— 9 Ст. ложок великих яйця— 2 штуки м...