Рецепт Тісто для курника на маргарині

Рецепт Тісто для курника на маргарині
Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 40 хв.
Тісто для курника на маргарині робиться швидше, ніж тісто дріжджове на опарі і тому я часто використовую цей рецепт, коли треба швидше зготувати пиріг. Спробуйте і ви.

опис приготування:

Тісто для курника на маргарині виходить несолодким, пісочним. Воно дуже ніжне і просто тане в роті, коли пиріг буде готовий. Щоб все вийшло дійсно вдало і правильно, Дотримуйтеся моїх рекомендацій з приготування тіста для курника на маргарині. Тож почнемо:

1. Борошно треба просеем через дрібне сито.

2. Потім змішати з борошном розпушувач тесту.

3. Відокремити жовтки від білків від двох яєць. Використовуємо тільки жовтки.

4. Тепер жовтки необхідно розтерти з цукром, сіллю, содою і размягчнним маргарином.

5. Коли суміш стане жовтого кольору, однорідної консистенції, влити туди жирне молоко і добре все розмішати.

6. Поступово розмішуючи додаємо в суміш борошно з розпушувачем.

7. Замішуємо досить круте тісто. Воно повинно добре відставати від рук і стати еластичним.

8. Тепер тісто треба обов'язково покласти в холодильник на 20 хвилин. Після цього воно готове для формування курника!

  • маргарин вершковий— 250 грам
  • молоко— 150 мілілітрів
  • розпушувач— 1 Ст. ложка(неповна)
  • сода— 1 Чайна ложка
  • яйце— 2 штуки(тільки жовтки)
  • цукор— 0,5 Ст. ложки
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • борошно— 3-4 склянок
Тісто для курника на маргарині виходить несолодким, пісочним. Воно дуже ніжне і просто тане в роті, коли пиріг буде готовий. Щоб все вийшло дійсно вдало і правильно, Дотримуйтеся моїх рекомендацій з приготування тіста для курника на маргарині. Тож почнемо:

1. Борошно треба просеем через дрібне сито.

2. Потім змішати з борошном розпушувач тесту.

3. Відокремити жовтки від білків від двох яєць. Використовуємо тільки жовтки.

4. Тепер жовтки необхідно розтерти з цукром, сіллю, содою і размягчнним маргарином.

5. Коли суміш стане жовтого кольору, однорідної консистенції, влити туди жирне молоко і добре все розмішати.

6. Поступово розмішуючи додаємо в суміш борошно з розпушувачем.

7. Замішуємо досить круте тісто. Воно повинно добре відставати від рук і стати еластичним.

8. Тепер тісто треба обов'язково покласти в холодильник на 20 хвилин. Після цього воно готове для формування курника!

Подібні рецепти

Тісто для біляшів на кефірі

Тісто для курника дріжджове

Щоб отримати гарне і податливі тісто візьміть не жирний кефір, наприклад 1% -ний. Замісити тісто згідно зі списком і отримаєте прекрасний результат! дивіться рецепт! опис приготування: Для приготування смачного тіста для біляшів потрібно розвести дріжджі в малій кількості води, потім додати ре...

Тісто для домашньої локшини

Тісто для домашньої локшини

З локшини можна зробити як супи, так і другі гарячі страви. І найкраще вміти приготувати тісто для домашньої локшини самостійно, щоб воно завжди було під рукою. Це швидко і дешево. опис приготування: Вимішувати тісто руками потрібно досить довго, не менше десяти хвилин. Це дозволить борошні ві...

Тісто для пончиків

Тісто для пончиків

Пончики - це ситне блюдо, яке втамує ваш голод вранці або стане відмінним перекусом протягом дня. апетитні, з хрусткою рум'яною скоринкою, перед такою вкуснотень не встоїть ніхто! опис приготування: Це класичний рецепт пончиків. Особливо такого частування будуть раді діти. Щоб блюдо не було та...

Тісто для біляшів

Тісто для біляшів

Біляші - дуже смачна і ситна їжа, яка може цілком замінити вечерю. Тісто для біляшів, приготоване на кефірі, виходить дуже ніжним і пишним. опис приготування: приготування: Налити воду або молоко в миску, всипати дріжджі з цукром і залишити на 5-7 хвилин до утворення піни. Насипати борошно в м...

Тісто для вафельниці електричної

Тісто для вафельниці електричної

У вас вдома є вафельница, але ви нею рідко користуєтеся? Це тому, що ви ще не прочитали, як приготувати тісто для вафельниці електричної. Порадуйте своїх дітей смаколиками! опис приготування: Ось так просто і швидко можна приготувати тісто для вашої вафельниці. Смачний запах свіжих і гарячих в...