Рецепт Теплий салат з баклажанів з смачним соусом
Обов'язково візьміть собі на замітку цей рецепт і подивіться, як приготувати теплий салат з баклажанів з смачним соусом. Салат виходить незвичайним, простим в приготуванні і неймовірно смачним.
опис приготування:
Головною родзинкою цього салату є соус, з ним смак овочів стає зовсім іншою. Соєвий соус в поєднанні з оливковою олією і імбиром після прогрівання стає набагато густіше, що дозволяє приготувати заправку ідеальної консистенції. Сам по собі цей соус виходить кисло-солодким, тому не раджу попередньо занадто солити овочі. Баклажани необхідно обсмажити у фритюрі, гарячими викласти на блюдо, доповнити свіжими нарізаними овочами і полити теплим соусом. Салат готовий!
- баклажани— 300 грам
- томати— 250 грам
- Листя салату— 70 грам
- петрушка— 30 грам
- крохмаль— 5 грам
- перець— 1 штука(солодкий)
- Сік лимона— 1/2 штуки
- сіль— За смаком
- цукор— 2 Ст. ложки
- мед— 1 Чайна ложка
- імбир свіжий— 2 чайних ложки
- перець— 1 Чайна ложка
- Оливкова олія— 30 мілілітрів
- Соєвий соус— 50 мілілітрів
- Рослинна олія— 300-400 мілілітрів(для фритюру)
2. Дайте соусу покипіти протягом 2 хвилин, після чого зніміть соус з вогню і збийте блендером. Додайте лимонний сік, цукор, перемішайте лопаткою.
3. Баклажани наріжте кільцями товщиною 1 см (якщо у вас гіркі баклажани, замочіть їх у підсоленій воді і відіжміть). Розігрійте масло для фритюру (можна розігріти його в мультиварці при температурі 170 градусів).
4. Якщо баклажани дали багато соку, обваляйте їх в крохмалі і опустіть у фритюр. Обсмажуйте баклажани до золотистого кольору, після чого викладіть їх на паперовий рушник і злегка посоліть.
5. На дно тарілки викладіть листя салату. Розріжте помідори на 3-4 частини, солодкий перець наріжте кубиками, подрібніть петрушку.
6. На листя салату викладіть обсмажені баклажани, помідори, перець, зелень і розігрітий соус. Знову повторіть шари овочів і полийте соусом. Смачного!
Подібні рецепти
Креветки з сиром і помідорами
Рецепт теплий салат з квасолі — приготування салату з білої квасолі з маслинами і оливковою олією. опис приготування: Квасоля на ніч слід замочити в холодній воді, а на ранок злийте рідину. залийте нової, чистою водою, і поставте варитися на вогонь, до моменту кипіння, після чого полум'я варто...
Теплий салат з шампіньйонів з топінамбуром
Теплий салат зі смаженими печерицями та топінамбуром з заправкою з соєвого соусу, гірчиці і рослинного масла. Непогана закуска в обід або на вечерю. опис приготування: легкий, корисний і смачний салат стане хорошим початком обіду або вечері. Приготувати його не складе великих труднощів і не за...
Теплий салат з беконом
Теплий салат з беконом може стати чудовим і дуже ситним гарніром, а також його можна подати як самостійне блюдо. Перед вами — покроковий рецепт приготування теплого салату з беконом. опис приготування: Теплий салат з беконом буде смачним і на наступний день. Холодний салат з беконом — теж чудо...
Теплий салат з куркою
Колись я працював офіціантом в дорогому пітерському ресторані, де всі гості чомусь замовляли теплий салат з куркою. З тих пір у мене залишилося відчуття, що це найпопулярніший салат в світі опис приготування: Ну що? Давайте і ми приготуємо найпопулярніший салат в світі Уявляю той самий рецепт ...
Теплий салат з курячим філе по-тайськи
Тайська кухня знаменита своїми незвичайними поєднаннями солодкого, гострого і кислого в одній страві. Для себе я взяла відмінний рецепт — теплий салат з курячим філе по-тайськи. Апетитно і дуже смачно! опис приготування: Теплий салат з куркою по-тайськи — цікавий рецепт, який я підгледіла у та...