Рецепт Свинина в кисло-солодкому соусі в мультиварці
Якщо ви фанат китайської кухні і володар мультиварки, то вам обов'язково сподобається цей рецепт. Солодке і солоне відмінно поєднуються в страві, а свинина виходить дуже ніжною і апетитною.
опис приготування:
Готували курку в кисло-солодкому соусі, а тепер спробуйте приготувати свинину. Свинина в кисло-солодкому соусі - дуже популярна страва в китайській кухні, проте у нас в ресторанах часто зустрінеш таке блюдо. Але його цілком можливо приготувати і в домашніх умовах. звичайно, у кожного свій унікальний рецепт приготування, яким він балує своїх рідних. Я пропоную простий рецепт свинини в кисло-солодкому соусі в мультиварці. Блюдо виходить не менш смачним, ніж на звичайній сковороді, вок або сковороді, і, Крім всього іншого, звільнить вам півгодини.
- м'якоть свинини— 1 кілограм
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- часник— 2 зубчики
- майонез— 200 грам
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки
- апельсин— 1 штука
- сіль— 1 щіпка(за смаком)
- Чорний мелений перець— 1 щіпка(за смаком)
- цукор— 1 Чайна ложка(по необхідності)
Наливаємо рослинне масло в чашу мультиварки, включаємо режим "; Смажити ";, час - хвилин 20. чекаємо, коли масло нагріється, і тоді викладаємо шматки м'яса.
Обсмажуємо м'ясо до невеликої скоринки, додаємо часник, видавлений через прес, і соєвий соус. Все добре перемішуємо.
Поки м'ясо смажиться, вичавити сік з апельсина. Якщо апельсин дуже кислий, розчиніть в ньому цукор. Можна очистити апельсин і кожну часточку нарізати на маленькі шматочки, а потім їх додати до м'яса. Не забувайте помішувати м'ясо.
Виливаємо сік апельсина до м'яса, додаємо майонез, акуратно все перемішуємо.
А тепер перемикаємо режим на "; Гасіння" або "; Запікання" і виставляємо час - 20 хвилин. Якщо не любите дуже засмажене м'ясо, то додайте одну-дві столові ложки води.
Подібні рецепти
Бургери будинку
До будь-якого гарніру в якості основної страви прекрасно підійде ця апетитна і дуже смачна свинина під кисло-солодким соусом в домашніх умовах. опис приготування: Цей простий варіант, як приготувати свинину під кисло-солодким соусом хороший тим, що смак його можна варіювати, в залежності від в...
Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі
Дуже апетитний рецепт приготування свинини. М'ясо виходить ніжним і смачним. Відмінний варіант для обіду і вечері. раджу спробувати! опис приготування: Це дуже смачне і ситне блюдо, яке сподобається всій родині. Подавати його можна з різними гарнірами. Відмінно до нього підійде і овочевий сала...
Свинина в апельсиновому соусі
Свинина — досить грубе м'ясо, яке потрібно вміти смачно приготувати. Пропоную рецепт свинини в апельсиновому соусі, який розповість вам як зробити це м'ясо ніжним, соковитим і неймовірно смачним. опис приготування: Свинина в апельсиновому соусі виходить неймовірно ніжною, соковитою і смачною. ...
Свинина в грибному соусі
страва, підходяще і для буденного, і для святкового прийому їжі. Смачна і м'яка свинина в грибному соусі не залишить вас байдужими, а її рецепт досить простий і зрозумілий. опис приготування: Свинина в грибному соусі добре поєднується з картопляним пюре. Але ви можете спробувати зробити її і з...
Свинина в вершково-грибному соусі
Це смачне блюдо зі свинини можна приготувати і для святкового столу. Ніжний соус на вершках додає м'ясу неповторний смак і аромат. Рецепт з розряду перевірених, які завжди йдуть на ура! опис приготування: М'ясо в такому соусі можна подавати як самостійне блюдо. Воно виходить ніжне й ароматне. ...