Рецепт Терпуг копчений

Рецепт Терпуг копчений
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Цей рецепт приготування терпуга копченого дозволить вам менше ніж за дві години приготувати відмінну закуску до пива.

опис приготування:

Для приготування терпуги копченої в домашніх умовах нам знадобиться коптильня, жароміцний решітка і піддон. Спочатку рибу потрібно ретельно промити, просушити і очистити від луски, після чого прокоптить на повільному вогні. Готову рибу можна подавати до столу в якості закуски.

  • Terpug— 2 штуки
  • сіль— 2-3 Щепоток
терпуг копчений - фото крок 1 Чистим рыбу, промиваємо в холодній воді і залишаємо на 10-15 хвилин. Потім охолоджуємо в холодильнику години півтори-два. Перед копченням просушуємо рибу на рушник.

терпуг копчений - фото крок 2 Викладаємо на дно коптильні вільхову стружку, ставимо дві решітки.

терпуг копчений - фото крок 3 солимо рибу, натираємо улюбленими спеціями, викладаємо на решітку. Риба не повинна стикатися між собою.

терпуг копчений - фото крок 4 Накриваємо коптильню кришкою і коптимо на середньому вогні вогні протягом 10 хвилин. Потім випускаємо дим, відкривши кришку, і знову закриваємо на 10 хвилин.

терпуг копчений - фото крок 5 Очищаємо рибу від шкіри і подаємо до столу.

Подібні рецепти

Сир копчений в домашніх умовах

Терпуг в духовці

Якщо вас з якихось причин не влаштовує магазинний копчений сир, спробуйте коптити сир самостійно. Сир виходить дуже ароматним, а головне — не таким твердим, як сир-косичка з магазину. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування сиру копченого в домашніх умовах. Підійде будь...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...