Рецепт Тіан з кабачками

Рецепт Тіан з кабачками
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Тіан з кабачками в нашій родині завжди готує тато. Він додає в Тіан помідори, часник і цибулю, а також багато різних спецій. ділюся рецептом.

опис приготування:

Тіан з кабачками відмінно підійде для обіду або вечері. він — легкий і ситний одночасно. трохи гострий, завдяки часнику. Овочі дуже корисні. кабачки, помідори — відмінне джерело вітамінів, а часник — натуральний антиоксидант, який зміцнить ваш імунітет. Tian — французьке овочеве блюдо. Можете подати його без гарніру, з тостами. Дуже смачно. Або ж з картопляним пюре, теж не погано. Пробуйте і насолоджуйтеся.

  • Ріпчаста цибуля— 2 штуки
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • часник— 10 зубчиків
  • помідор— 4 штуки
  • лимон— 1 штука(Знадобиться цедра і сік.)
  • кмин— 2 чайних ложки
  • мелений коріандр— 1 Чайна ложка
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • кабачки— 1 кілограм
  • пучок петрушки— 1 штука(Невеликий.)
Тіан з кабачками - фото крок 1 Нарубаєте цибулю півкільцями і обсмажте до золотистого кольору.

Тіан з кабачками - фото крок 2 Дрібно наріжте помідори, нарубати або придушити часник і додайте все до цибулі.

Тіан з кабачками - фото крок 3 Візьміть одну третину з необхідної кількості кабачків, наріжте кільцями, приправити сіллю, поперчіть і обсмажте окремо від овочів. В іншій сковороді.

Тіан з кабачками - фото крок 4 Іншу одну третю кабачків, так само кільцями, складіть до цибулі і помідорів.

Тіан з кабачками - фото крок 5 Кабачки пом'якшуватися і ви зможете перемішати їх з помідорами і цибулею. Потім останню частину кабачків викладіть зверху овочів дисками. Доведіть до такої ж м'якості.

Тіан з кабачками - фото крок 6 І, нарешті, додайте вже обсмажені кабачки (нашу першу частину). Все перемішайте і тушкуйте до повної м'якості і готовності кабачків.

Тіан з кабачками - фото крок 7 У вас вийде приголомшливий Тіан з кабачками. Незвичайне овочеве блюдо!

Подібні рецепти

Свинина з кабачками

Овочевий Тіан

Рецепт приготування свинини з кабачками. Швидке в приготуванні блюдо, добре поєднується з кабачками. опис приготування: В першу чергу це блюдо дуже швидко готується, а в другу, обсмаженого м'яса кабачки додадуть соковитості. І взагалі, вийде ароматне і соковите блюдо. Соєвий соус— 50 мілілі...

Свинина в духовці з кабачками

Свинина в духовці з кабачками

розповім, як зробити свинину в духовці з кабачками смачною і соковитою. Кабачки в цьому здорово допомагають, — м'ясо не пригорить і залишиться соковитим. Та й смачно дуже, відразу і гаряче, і овочевий гарнір! опис приготування: Хочу вам розповісти, як я роблю свинину в духовці з кабачками в до...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...