Рецепт Тіан з кабачками
Тіан з кабачками в нашій родині завжди готує тато. Він додає в Тіан помідори, часник і цибулю, а також багато різних спецій. ділюся рецептом.
опис приготування:
Тіан з кабачками відмінно підійде для обіду або вечері. він — легкий і ситний одночасно. трохи гострий, завдяки часнику. Овочі дуже корисні. кабачки, помідори — відмінне джерело вітамінів, а часник — натуральний антиоксидант, який зміцнить ваш імунітет. Tian — французьке овочеве блюдо. Можете подати його без гарніру, з тостами. Дуже смачно. Або ж з картопляним пюре, теж не погано. Пробуйте і насолоджуйтеся.
- Ріпчаста цибуля— 2 штуки
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- часник— 10 зубчиків
- помідор— 4 штуки
- лимон— 1 штука(Знадобиться цедра і сік.)
- кмин— 2 чайних ложки
- мелений коріандр— 1 Чайна ложка
- сіль— 0,5 чайних ложки
- Чорний мелений перець— За смаком
- кабачки— 1 кілограм
- пучок петрушки— 1 штука(Невеликий.)
Дрібно наріжте помідори, нарубати або придушити часник і додайте все до цибулі.
Візьміть одну третину з необхідної кількості кабачків, наріжте кільцями, приправити сіллю, поперчіть і обсмажте окремо від овочів. В іншій сковороді.
Іншу одну третю кабачків, так само кільцями, складіть до цибулі і помідорів.
Кабачки пом'якшуватися і ви зможете перемішати їх з помідорами і цибулею. Потім останню частину кабачків викладіть зверху овочів дисками. Доведіть до такої ж м'якості.
І, нарешті, додайте вже обсмажені кабачки (нашу першу частину). Все перемішайте і тушкуйте до повної м'якості і готовності кабачків.
У вас вийде приголомшливий Тіан з кабачками. Незвичайне овочеве блюдо!
Подібні рецепти
Овочевий Тіан
Рецепт приготування свинини з кабачками. Швидке в приготуванні блюдо, добре поєднується з кабачками. опис приготування: В першу чергу це блюдо дуже швидко готується, а в другу, обсмаженого м'яса кабачки додадуть соковитості. І взагалі, вийде ароматне і соковите блюдо. Соєвий соус— 50 мілілі...
Свинина в духовці з кабачками
розповім, як зробити свинину в духовці з кабачками смачною і соковитою. Кабачки в цьому здорово допомагають, — м'ясо не пригорить і залишиться соковитим. Та й смачно дуже, відразу і гаряче, і овочевий гарнір! опис приготування: Хочу вам розповісти, як я роблю свинину в духовці з кабачками в до...
Морозиво з банана і молока
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...