Рецепт Свинина з кабачками

Рецепт Свинина з кабачками
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування свинини з кабачками. Швидке в приготуванні блюдо, добре поєднується з кабачками.

опис приготування:

В першу чергу це блюдо дуже швидко готується, а в другу, обсмаженого м'яса кабачки додадуть соковитості. І взагалі, вийде ароматне і соковите блюдо.

  • Соєвий соус— 50 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Біле сухе вино— 50 мілілітрів
  • свиняча шия— 350 грам
  • Перець чилі— 1 штука
  • цукіні— 200 грам
  • Масло рослинне— 30 мілілітрів
Свинина з кабачками - фото крок 1 1. Для приготування цієї страви свиняча шийка підійде найбільше. Бажано щоб вона була соковитою, м'якою і в міру жирна. Нарізаємо м'ясо шматочками приблизною товщини два сантиметри.

Свинина з кабачками - фото крок 2 2. На сковороді з невеликою кількістю масла обсмажуємо м'ясні шматочки, поки не з'явиться золотистий колір.

Свинина з кабачками - фото крок 3 3. Нарізаємо тонкими півкільцями цибулю, і додаємо його в обсмажене м'ясо. На невеликому вогні продовжуємо готувати.

Свинина з кабачками - фото крок 4 4. Розрізаємо вздовж один не дуже великий кабачок цукіні на чотири шматочки, після нарізаємо його тоненькими шматочками. У сковороду викладаємо нарізані кабачки і переходимо до подальшого приготування.

Свинина з кабачками - фото крок 5 5. Додаємо страві пікантності і гостроти. Для цього беремо соєвий соус і червоний перець. З соусом і перцем додаємо біле сухе вино (за смаком). Тепер все перемішати і готувати ще хвилини 2-3.

Свинина з кабачками - фото крок 6 6. Подати цю страву можна як з гарніром, так і окремо від нього. Дуже добре до нього підходить локшина або розсипчастий рис.

Подібні рецепти

Свинина в духовці з кабачками

Випічка з черствого хліба

розповім, як зробити свинину в духовці з кабачками смачною і соковитою. Кабачки в цьому здорово допомагають, — м'ясо не пригорить і залишиться соковитим. Та й смачно дуже, відразу і гаряче, і овочевий гарнір! опис приготування: Хочу вам розповісти, як я роблю свинину в духовці з кабачками в до...

Тіан з кабачками

Тіан з кабачками

Тіан з кабачками в нашій родині завжди готує тато. Він додає в Тіан помідори, часник і цибулю, а також багато різних спецій. ділюся рецептом. опис приготування: Тіан з кабачками відмінно підійде для обіду або вечері. він — легкий і ситний одночасно. трохи гострий, завдяки часнику. Овочі дуже к...

Свинина а-ля пиццайола

Свинина а-ля пиццайола

Це смачне і ароматне блюдо сподобається любителям італійської кухні. Відмінно підійде для недільного обіду або вечері, а також для сімейного свята. опис приготування: Соковита ніжна свинина під пікантним томатним соусом з перцем і каперсами, укрита ароматним покривалом тягнеться розплавленого...

Свинина, фарширована чорносливом

Свинина, фарширована чорносливом

На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...

Свинина смажена з цибулею

Свинина смажена з цибулею

Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...